Co na migrénu při kojení

13335
8.1.11 10:05

Co na migrénu při kojení

Ahoj zkušené maminy,
prosím o radu. Už třetí den mám migrénu - je mi na zvracení a ta hlava v jednom ohni. Zkoušela jsem zvýšit přísun tekutin, upravit jídelníček, paralen a nějak to nezabírá a přetrvává. Prosím o jakoukoli radu co mi pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1072
8.1.11 10:47

Mně na migrénu zabírá jedině Neo-Cephyl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
8.1.11 14:42

Ahoj, já jsem na začátku těhu a na migrény mi gynekoložka napsala nosní spey Rosemig (po poradě s neurologem), mě teda nepomáhá, ale je to vyloženě antimigrenikum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
8.1.11 20:08

Holky děkuju, vyzkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
22.1.11 12:16

Nojo, jenže Rosemig v těhotenství nevadí - taky jsem ho na začátku těhotenství brala, ale jestli se může při kojení, to tam nepíšou. Navíc ho může doporučit jedině neurolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
24.1.11 08:37

já mazala čelo a spánky takovou jakoby alpou - jmenuje se to Amol, dá se to volně koupit v lékárně, obsahuje výtažky z bylinek, sice je to dost cítit, ale pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
24.1.11 20:14

Jo a taky mi pomáhá nahřívat si stranu která bolí, takovým tím gelovým nahřívacím polštářkem a pít hodně teplých nápojů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
26.1.11 10:29

Rosemig se může

Tak sláva! Předevčírem mě chytla migréna, snažila jsem se to marně potlačit paralenem, dnes jsem rezignovala, zavolala na neurologii a dovolili mi vzít si Rosemig, prý to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
26.1.11 17:37

Tak jsem někde na webu našla tohle:
Bylo zjištěno, že po subkutánním podání sumatriptan přechází do mateřského mléka. Pro minimalizaci expozice kojence se doporučuje kojit až 24 h po jeho podání.

Ach jo, pozdě. Už jsem od té doby kojila dvakrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
24.9.12 14:26
@Asteria píše:
Tak jsem někde na webu našla tohle:
Bylo zjištěno, že po subkutánním podání sumatriptan přechází do mateřského mléka. Pro minimalizaci expozice kojence se doporučuje kojit až 24 h po jeho podání.Ach jo, pozdě. Už jsem od té doby kojila dvakrát.

Subkutánní podání je ale injekce pod kůži, to má asi málokterá z nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
18.10.12 16:14

V letáku od léku Sumamigren už normálně píškou, že sumariptan přechází do mateřského mléka že by se mléko, které se utvoří během 12 hodin od požití přípravku, mělo vylít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí