Co na sedadlo před autosedačku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7159
15.11.10 09:34

těch kapsářů je velká spousta, jsou i různě veliké, takže možná správná velikost by byla lepší, nebo koukněte jen na obyčejnou ochranu- je to folie s úchytama, oproti kapsářům se tolik neprohýbá, protože ho netíží věci v kapsách: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
15.11.10 12:19

Steeve - děkuji. Jen by mě zajímalo (a to se nedá z té fotky poznat) jak je fólie uchycená dole. Už jsme měli cosi podobného, kde se fólie dole uchycovala na lepítka, které při vyšší teplotě (což v létě ve stojícím autě jistě je) okamžitě upadly a fólie vlála a byla k ničemu. Nevíte náhodou jak to u této fólie je řešeno ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
15.11.10 13:04

tak nám se nejvíce osvědčila obyčejná deka z Ikei. polarvide, mají ji hodně levně, ale mají i levnější.. za 50,– takové světle modré..
prostříhla jsem dírky a zafixovala nahoře opěrkou hlavy a pak zachytila za sedadlo. spodek deky zastrčila pod sedadlo, hodně hluboko, byla jsem líná cokliv šít, ale hodila by se guma, která by chytila deku za sedadlo..
teď máme kapsář, sunshine kids , docela dobré, ale nad deku není.. nevypadá to tak hezky, ale účel to plnilo lépe..uvažuju že se zase vrátím k dece..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
15.11.10 13:05

nahoře je to pod hlavovu opěrkou a dole je gumový popruh se sponku, takže se to chytí okolo celého opěradla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí