Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Užívám Rhinallergy. Mám celkem silnou alergii a už 2. sezónu jedu v těchto homeo. Má to na mě stejné účinky jako xyzal…
@Billi píše:
Užívám Rhinallergy. Mám celkem silnou alergii a už 2. sezónu jedu v těchto homeo. Má to na mě stejné účinky jako xyzal…
Cílem klasické homeopatie není nahradit klasický prášek homeopatickou kuličkou.
Cílem je zbavit pacienta alergie a senné rýmy, aby už žádné prášky nepotřeboval.
Takže klasický homeopat dá lék (vemte si ten lék jeden den a pak už neberte) a ten lék postupně, třeba během půl roku odstraňuje problémy.
Ale určí každému pacientovi ten lék, který je pro něj nejvhodnější, který nejlépe odpovídá tomu, jak se u něj problémy projevují. Neexistuje žádný homeo lék „na alergii“ nebo „na sennou rýmu“.
@Billi , i tak platí, že správně zvolený homeo lék alergii prostě odstraní.
Záleží, jak se ti ta alergie projevuje… me treba nejvic trapí oči… Tece mi z nich, mam je zarudle. Na tohle mi pomaha allergodil. Ale rikam, zalezi na tom, jaks se ti to projevuje.
@Sona.K8 píše:
Záleží, jak se ti ta alergie projevuje… me treba nejvic trapí oči… Tece mi z nich, mam je zarudle. Na tohle mi pomaha allergodil. Ale rikam, zalezi na tom, jaks se ti to projevuje.
Jj, ten je dobrej ![]()
@Loveme píše:
Tak já jsem teda taky nakonec zkusila ty kapky… Alergie je u mě v plném proudu, tak uvidíme, jak dlouho mi budou zabírat, zatím jsou dobré
jaké kapky? můžeš napsat konkrétně?
Ty prášky jsou na prd no…Jako já mám třeba zkušenosti, že prášky mi vždycky pomohly, když jsem měla jako alergii třeba otok…ale ne na slzeni nebo rymu :/ To jsou lepsi ty kapky, no…
Mamka ma skvelou zkusenost s Pylovym sirupem, diky nemu mohla vysadit leky na alergii ![]()
Už od školky mě trápí alergie na pyly a prach. Chtěla bych zkusit homeopatikum, které užíváte vy? Četla jsem o Sabadille a Pollens, který je vyroben přímo z pylu, prý se má brát 5 kuliček ráno. Nechci utrácet za drahé léky.