Co "nezdravého" dítěti občas dopřáváte
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Tak mam doma skoro dvouletaka, nemel ani kecup, ani parek, cokolady myslim dostal za cely zivot dva ctverecky. Ma rad ovoce i zeleninu, takze to jede ve velkym, kazdy den dostane k snidani i svacine, neni masovy, takze nehrozi nejake ty rizky ani tucne veci, naopak miluje polevky a omacky. Jedine, co me mrzi, ze jedl krasne bile jogurty, moc mu chutnaly, pak byl u babicky na hlidani, dostal lipanka a byl konec. A manzel ho potaji cpe bramburkama a ruznejma krekrama, ja to vubec nejim, ale manzel to ma rad, tak si to kupuje a malej jak to vidi u nej tak je fakt jak divej. Jinak ze sladkeho kupuju bud piskoty nebo treba bebe susenky, ty ma rad jako kokino. Obcas dostane lizatko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje děti ji, ochutnavaji vse nac maji chut, většinou ji vše co jejich tatka, to ja jsem ta co je tady vybirava a to nebo tamto nejim, to mi nechutna atd
.
Zrovna ted jsou aktivně na prázdninách, ani se nepidim co se tam děje
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám děti 14 a 10 a 19 měsíců nejsem teda tak zasadova jako ostatní. Velkým dětem se stále snažím vysvětlovat co je zdravé a co ne ale co si vezmou z mých řád nevím neb si už klidně koupi co chtějí a mě to neřeknou. Mám kliku jsou spíš hubendouri až podvyzivenci. Ta nejmenší je pod mým dohledem tak zatím nic nezdraveho nejí jen je to občas hra na schovavanou aby neloudila od ostatních.
Jinak pracuji jako učitelka v mš a u většiny státních mš to moc zdravá strava není a vy už to moc neovlivňíte. Viz. Některé perly na jídelníčku u nás fazole s parkem, ražnici s burty, uherská, nivova, krabi pomazánka, lipanek a toho beru ještě jako OK. Nejvíc jsem nemohla když jsem měla prcky přesvědčovat jak máj papat když byla třeba uherská pomazánka kterou bych já do pusy nedala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna lipanek je ztech vsech pribinaku a bobiku ten nejzdravejsi nejsou tam ruzne skroby a ost blbosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sem tam koupím šestiletému lentilky a brumika-tak 2 krát do měsíce. 15 měsíční dcera dostane někdy piskot, teď ve vedrech dostala kornout se lzickou zmrzliny. jinak staršímu dávám kvalitní potraviny, nedala bych mu nikdy třeba kuřecí párek nebo pribinaka-místo toho dám kvalitní šunku n. j. a tvaroh s ovocem nebo jogurty holandia. Na ty různý jakoby jogurtiky a dětská pitička mam alergii a jejich výrobce bych nechala klečet na hrachu. Kečup ani doma nemáme, hermelin jo-ten je manželův, kluk někdy chce, tak mu dá kousek. Mám averzi na modifikovaný škrob, výrobky s ním nekupuji. koukám na etikety, zda tam nejsou špatná ecka.