Co pomáhá na děsy

748
24.7.18 13:18

Co pomáhá na desy

Ahojda už půl roku se trápím se svým 11mesicnim synem :(Jsem úplně úplně zoufalá. Malý skoro každý den v noci začne hrozně plakat a křičí. Nedokazu jo nijak upokojit když na něho sáhnu odstrkuje mě a začne Este víc ječet. Vemu ho na ruky křičí, pohladim ho křičí. Pomáhá jen kočárek… Prosím někoho kdo by se semnou otom pobavil, aby jsem nebyla tak zoufalá:(… Myslím že jsou to děsy. Vyzkousela jsem vše různý čaje, čípky kde dělám chybu :(((((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30937
24.7.18 13:20

@denisskaa a co doporučoval pediatr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
24.7.18 13:28

No ja bych sla k doktorovi, sice nocni desy jsou celkem caste, muze mit jeho chovani i jine priciny, vysetreni na neurologii neni k zahozeni. Ja mam za to, ze na nocni desy trpi spis az trochu starsi deti, ze by to mel uz od sesti mesicu…jinak jsem nekde cetla, ze na nocni desy je dobry b komplex :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
24.7.18 13:54

@Cuddy Dr my řekla že to se nedá léčit že co prožívá ve dne tak se mu to zda ale každy den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
24.7.18 13:55

@Tarinka b komplex to můze nemá Este rok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
24.7.18 17:14

No obecně je potřeba co nejdůsledněji zachovávat režim, kdy jde spát ve fázi, kdy je utahaný, ale ne přetažný a to v pravidelnou dobu, kdy má jasný spací rituál a spát v místnosti kde je ticho a tma (to řeší zatemňovací závěsy).

Spíš koupel, než sprcha, klidně s aromaterapií - trochu ředěných olejíčků jako je levandule a nebo meduńka, případně nějaká jemná masáž na zklidnění a dokonalé uvolnění.

https://www.youtube.com/watch?…

Plus večeře sytá, ale ne sladká - sladká mléčná kaše může pomoci přivolat noční běsy -pomocí rychlého poklesu hladiny cukru v krvi.

Plus teda odpolední a večerní činnost by měla být spíš klidnější,aby těch prožitků měl na zpracovávání co nejméně. Pokud nějaká videa či jiné koukání na obrazovky, tak jedině dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16410
24.7.18 19:22

Nocni desy jsou priznakem zvetsene nosni mandle. Treba by stalo za namahu navstivit ORL lekare a nechat dite vysetrit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
24.7.18 19:37

@Ou moc děkuji za příspěvek je možné je přeražený protože ,myslím že chodí dost málo spát i přes den určitě vše vyzkousim i s tou sladkou kaši .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
24.7.18 19:44

Úplně se desim dnešní noci děkuji za vaše prispevky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie