Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Ravedd píše:
Jasně hned všechno hodit na zvířevidíš pro mě třeba zvíře co žije venku nee protože nevím co kde sežralo a v čem se vyválelo a pak bych se s ním nemohla v klidu pomazlit
@Anonymní píše:
Za 1) ne, neznackuje, neni to od nej, nevim od ceho..
Za 2) debilni kecy typu zvire do bytu nepatri a at si poridim jeste dalsi, si strcte nekam. Slusne jsem se zeptala, tak čekám slusne odpovedi. Diky
1/ ano, kocour značkuje a smrdí
2/ zvíře do bytu nepatří, alespoň ne jedno. Když už, tak je třeba mít v bytě alespoň 20 koček, pak není nic cítit. Slušně odpovídám. Není zač…
![]()
@TopSecret nebylo to jen na tebe. Proste to ber tak, ze je moje rozhodnuti, zda budu mit v byte kocku, nebo ne.. ono taky neni jednoduche najit topici se kote a nechat ho jen tak, napospas osudu.. ![]()
Jinak vsem dekuji za rady, asi budu muset teda zacit šetřit jak to tak vidim
Kocour kastrovany je, necura jinam, nez kam ma..
@TopSecret píše:tak zvire se snad ockuje, koupe, ne?
To je skoda slovtakovejdle nazor. Jasne, kocka prijde cista, ale podle tebe, se vyvalela nejmin v konskym exkrementu.
Očkuje to ano ale jen z představy že venku sežrala myš a pak se o mě otře mám husinu
navíc kočku žijící venku bych teda musela koupat pokaždy když přijde zvenku a to by určitě ocenila. A nemusí to být koňský exkrement proboha. Měli jsme když jsem byla dítě kočku venku a pokaždy když přišla to byl smrádek tak jsme jednou s bráchou šli za ní když odešla… Válela se v nějaký zdechlině ![]()
A jak ti to teda doma smrdi? Plisen, odpady..to ti snad posledni navsteva rekla.
@Ravedd To není hned to hodit na zvíře. Ale prostě každé zvíře i sebečistotnější cítit je. Mám kočky i psa, teď jsou venku celý den, ale v zimě jsou doma.
Ale ten smrad může být z čehokoliv, třeba z nábytku, koberce, nebo vlhké zdi. Záleží po čem to smrdí. Taky jsem viděla příčku z nějakýho papundeklu, kde místo izolace byly staré hadry včetně starého vaťáku, špinavého ad oleje nebo od čeho.
A taky nevěděli, co jim doma ( na chatě) páchne, protože to s tím koupili.
@bse.pedro píše:
2/ zvíře do bytu nepatří, alespoň ne jedno. Když už, tak je třeba mít v bytě alespoň 20 koček, pak není nic cítit. Slušně odpovídám. Není zač…![]()
Naštěstí jestli zvíře patří do bytu si každý určuje sám
![]()
@kačka39 píše:
@Ravedd To není hned to hodit na zvíře. Ale prostě každé zvíře i sebečistotnější cítit je. Mám kočky i psa, teď jsou venku celý den, ale v zimě jsou doma.
Ale ten smrad může být z čehokoliv, třeba z nábytku, koberce, nebo vlhké zdi. Záleží po čem to smrdí. Taky jsem viděla příčku z nějakýho papundeklu, kde místo izolace byly staré hadry včetně starého vaťáku, špinavého ad oleje nebo od čeho.A taky nevěděli, co jim doma ( na chatě) páchne, protože to s tím koupili.
No ale hned tu zakladatelka dostala rady že to je zvíře v bytě ať ho vykastruje. A nevím jestli má zakladatelka děti ale mě třeba dítě vylilo za skříňku v obýváku pití a to taky pěkně zasmradlo být to může cokoliv ![]()
@TopSecret píše:
Se divis, kdyz mas kocoura? V byte zvire ne-e. Muzes byt sebecistotnejsi, ale proste to zvire ma nejaky pach a je to citit. I kdyz ty nic necitis, tak lidi, co nemaji zvire doma, tak to citi.
My mame domaciho kocoura 5r. a nesmrdi vubec. Ale to zalezi cim je clovek proste krmi.
Navstevy k nam chodi i jedna dost nafoukana, ktera by to rekla urcite a rada.
Oznackoval mi maly koberec a kabelku, kdyz mel 10 mes. a hned druhy den jsme ho objednavali na veterinu na zakrok. Od te doby zadna naplecha nebyla.
@Anonymní píše:
Za 1) ne, neznackuje, neni to od nej, nevim od ceho..
Za 2) debilni kecy typu zvire do bytu nepatri a at si poridim jeste dalsi, si strcte nekam. Slusne jsem se zeptala, tak čekám slusne odpovedi. Diky
Nemáte v bytě plíseň? Člověk si na ni postupně zvykne, ale návštěvy ji cítí. A můžeš uklízet sebelip, plisen to neovlivní. Místní ligu proti kočkám ignoruj ![]()
@bse.pedro píše:
2/ zvíře do bytu nepatří, alespoň ne jedno. Když už, tak je třeba mít v bytě alespoň 20 koček, pak není nic cítit. Slušně odpovídám. Není zač…![]()
Plácáš nesmysly prosím te a ještě se snažíš být jakoze vtipná/ý. Kastrovany kocour neznackuje a nesmrdi.
Mám půl roku starou dceru, kocour je kastrovany, nikdy snad jinam necural, neznackoval, venku se boji a chodi jedine na balkon (kam jinam ve 4 patre) nikde nic neni, plisen jsem hledala a nic.. proste nic.. max stupacky, ale u nich nic necitim.. a nehadejte se tady.. opravdu nechapu, co lidi s tema hadkama dnes maji. To je tak super se s nekym hadat, kvuli kravinam? Roztrhejte si obcanky.. ![]()
@Ravedd píše:
No ale hned tu zakladatelka dostala rady že to je zvíře v bytě ať ho vykastruje. A nevím jestli má zakladatelka děti ale mě třeba dítě vylilo za skříňku v obýváku pití a to taky pěkně zasmradlo být to může cokoliv
Já taky kolikrát pátrám po celým bytě, co kde smrdí a nakonec zjistím, že mi smrdí fusekle…
![]()
@bse.pedro píše:
Já taky kolikrát pátrám po celým bytě, co kde smrdí a nakonec zjistím, že mi smrdí fusekle…![]()
No hele je fakt že nedávno jsem vlezla do koupelny a hroznej smrad, pořád jsem přemýšlela co to proboha je
no chlapovi ponožky
a to jsem ho tam ještě volala co to smrdí a on že nic necítí
já myslela že děti při koupání třeba nacakaly až pod pračku a je to tam cítit koš na prádlo mě nenapadl
![]()
Příspěvek upraven 20.08.19 v 15:17
Kolegyne furt chodila po kuchyni doma a je to citit dal po byte, ze tam smrdi zdechlina
. Bydli docasne v panelaku, nez dostavi. Vetsinou tam prespavaji, protoze jinak jsou v praci nebo na stavbe.
Napred ji napadly stupacky, jestli nesmrdi. Ani to nebyl problem.
Pak zjistila, ze to dela lednicka. Ze tam je zlabek, kde se hromadi voda a ta pak strasne cpu jak ta zdechlina. Takze ted to pravidelne kontroluji, lednici odsunuji, jestli se nenahromadila zase voda.