Co pomáhá na pach v bytě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21895
20.8.19 15:18
@Kelsey píše:
My mame domaciho kocoura 5r. a nesmrdi vubec. Ale to zalezi cim je clovek proste krmi.
Navstevy k nam chodi i jedna dost nafoukana, ktera by to rekla urcite a rada.
Oznackoval mi maly koberec a kabelku, kdyz mel 10 mes. a hned druhy den jsme ho objednavali na veterinu na zakrok. Od te doby zadna naplecha nebyla.

Presne tak. Kocour v bytě nemusí být cítit vůbec. U nás by to nepoznal ani největší odpůrce koček. Par takových lidi, co vždy tvrdili, ze kočku v bytě poznají mezi dverma, už jsem doma měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
20.8.19 15:18

Nemusí to být nutně od kocoura. Když paní ví… že na tuty ne. Nám smrděl odpad…brutálně. hlavně když pršelo. Nepomohlo nic… Měla jsem mraky čističů včetně „krtka“. Zkusila bych ocet, sůl…atd. Případně můžete zkusit vymalovat nebo vyměnit koberce. Vzít lestenkou nábytek a hodně větrat. Jo mimochodem… Já se nakonec z baráku odstěhovala. To se fakt nedalo, kvůli dětem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23902
20.8.19 15:19
@Eemii píše:
Plácáš nesmysly prosím te a ještě se snažíš být jakoze vtipná/ý. Kastrovany kocour neznackuje a nesmrdi.

Každý kocour smrdí… Každý pes smrdí… Každý křeček smrdí… Každá opice smrdí… Každá slepice smrdí… Každý člověk smrdí… 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23902
20.8.19 15:23

Neidentifikovatelný smrad může způsobit i drobný únik plynu. Kdysi mi při návštěvě v mém domě máti tvrdila, že cítí nějaký smrad, něco jako plyn, já necítil nic. Pak jsem zjistil, že mám prdlou hadici u sporáku… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40384
20.8.19 15:26
@Anonymní píše:
Za 1) ne, neznackuje, neni to od nej, nevim od ceho..
Za 2) debilni kecy typu zvire do bytu nepatri a at si poridim jeste dalsi, si strcte nekam. Slusne jsem se zeptala, tak čekám slusne odpovedi. Diky

Myslím taky, že to bude kocour…
Aspon já tedy kocoury v bytě vždycky poznám po čuchu, v minulém zaměstnání jsem dost chodila do domácností…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
20.8.19 15:33
@Ba-stet píše:
Jestli něco počural kocour (a žádné nebo hůř neexistuje), tak to nalož do octové lázně a vyper na 90°C. Pokud je to věc, která takové praní nesnese, tak ji rovnou vyhoď, toho smradu se už nezbavíš. Gauč a podobné věci můžeš leda vyhodit. Jak je jednou načurano, kocour to bude chodit obnovovat (i když jinak třeba mimo záchod nemočí).Jinak pokud je nekastrovaný, tak kastrovat, pokud kastrovaný je a močí kolem, tak k veterináři. Čurání mimo kočičák je v 90% vážná nemoc.

Nebo psychický diskomfort.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.8.19 15:36
@MáškaMarie33 píše:
Nebo psychický diskomfort.

No, to může být těch 10%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
20.8.19 15:58

No a jak bys ten pach popsala?
Ja bych prisahala ze nemam doma plíseň, ale furt jsem ji citila. Tak jsem zjistila, ze to jde ze sedačky nejak zevnitř, zvenku byla v poradku.
No, letela. To nejde odstranit kdyz hnije zevnitř. Ale doted nechapu jak je to mozny. No a hned bylo po smradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
20.8.19 16:33

@Anna85
Vlhko mate doma nejspis :nevim:. Nebo nepolil nekdo tu sedacku, ze voda zatekla? Hore to uschlo, ale uvnitr zacla hnit nebo to spatne skladovali uz v obchode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
20.8.19 16:36

@Kelsey
Hele, je to uz 5let. Nova sedacka je v pohode. Vlhkost jsem nechala zmerit a byla v poradku. Tak ja nevim kde byla chyba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
20.8.19 16:37

@Kelsey
No asi spis uz v tom obchode.
Bylo to totiz jeste pred detma. To teprve ted je furt polita :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.8.19 16:39

Tak ale i kdyby to bylo od kocoura, tak to snad pozná, kočičina je úplně typický pronikavý zápach.
Jinak taky mám kastrovaného kocoura a neznačkuje, nesmrdí. Když jednou za čas se nějak blbě našteluje v krytém záchodě a trochu čůrání proteče skrz spoj spodního a horního dílu, taky nijak závratně nesmrdí, prostě moč, ale není to ta šílená kocouřina…
To už jdou víc cítit morčata (počůrané hobliny).

Jinak tipů padlo dosti, u mě byla příčinou nehynoucího puchu tekoucí myš v pastičce za sporákem. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
20.8.19 16:52

Snažíte se zabavit zápachu, který necítíte? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
20.8.19 18:57

Tak se zeptej těch návštěv, že na to nemůžeš přijít, oni ti to popíšou a odvážlivci přijdou a najdou.

Jednou se mi stalo u ubytování v apartmánu, že jsem cítila plíseň, musela jsem hledat jiné ubytko.
Doma mi po vrácení z delší dovolené jednou smrděl odpad ze dřezu, asi to bylo tím, že to nikdo nepoužíval.
Mohou to být i přelité kytky, zatuchlé prádlo, hrozně mi smrdí taky některé odpadové pytle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
20.8.19 21:25

Mám uvnitř domu 2 ovčáky a nikdo je tu necítí, kolikrát nechápou kde je skladuju a čím to doma tak voní, že necítí psa :lol:. Jedna věc je pižmo, každý má nějaké… druhá věc je čistota, prostě uklízet i když se ti momentálně nechce, no aspoň vytřít nebo vysát. Používat vůně ve spreji, glade, vonné svíčky a olejičky, prat v aviváži záclony apod… no a vykastroval by jsem kocoura a záchod mu hodila asi do koupelny, co nejvíc mimo. Jednou měsíčně všude vyteu savem pro svůj dobrý pocit a vypadneme na celý den pryč. Používám hodně i Savo na kuchyně apod. čističe, ještě se mi nestalo že by to doma smrdělo. Záměr se na kocoura ti smrdí dokud značkují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný