Co s hnědými vlasy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8937
16.7.14 02:05

Nosivals jsem i cerveny melir, ten byl fajn, ale taky asi ne ke kazdemu sedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
16.7.14 08:24

@Mindi Nevím jestli to někdo zminoval, kup si stříbrný šampon, je takový fialový :D Ten ti stahne tu žlutou z melíru a půjde do platinova. Jinak jsi typ jako já, blond musíš mít v studeném odstínu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
16.7.14 09:27

@Mindi Do hnedých vlasůsi nechávám dělat jen opravdu tenoulinké proužsky tak o dva odstíny světlejší. Na první pohled si ani nevšimneš, ale dělají účes krásně plastický. Moje kadečnice říkala, že prý málokteré celebrita má jednolitou barvu vlasů, ač to tak vypadá. Že prý se pak ve vlasech jinak láme světlo a vypadá mnohem líp na fotkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
16.7.14 09:31
@Mindi píše:
Já to sama radši zkoušet nebudu, jsem na tohle dost nešikovná, asi by to nedopadlo moc dobře. Doufám, že tam kadeřnice bude šikovnější naž ta, co jsem u ní byla :D

Taky to tak vidím. Na každý typ vlasů, je nutné melír jinak namíchat. Můžeš mít pčirozenou barvu do popelava, zlatava, měděna a podobně a do toho melíru se musí přimíchat třeba na první pohled úplně nesmyslmá barva jako podklad (třeba zelená), aby to právě pak nechytlo, jak nemá. Třeba konkrétně tobě do žluta. Takhle mi to vysvětlovala kadeřnice. Možná požívám špatnou terinologii, ale princip je podstatný.
To, že někomu dobře chytá drogeriová barva/melír té či oné značky neznamená, že to dobře chytne i druhému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
16.7.14 09:33
@elchirk píše:
Nosivals jsem i cerveny melir, ten byl fajn, ale taky asi ne ke kazdemu sedne.

Taky jsem nosívala červený melír, jsem výrazný typ a slušel mi, ale obecně se od toho teď upouští (nechci se nikoho dotknout, kdo ho počád mívá, ale prostě už není v modě, nejen červený, ale výrazné melíry obecně) a mě to už omrzelo. Teď se vezu na přirozenější vlně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
25.7.14 16:53

@Eveelin pramínky dám do alobalu a nanesu melír, potom to průběžně pozoruju jak se ta barva mění a jakmile to má ten srávný odstín-u mě do karamelova tak to rychle smyju a je to :) mám doma i dobarvovací melír, kdyby to bylo moc bílé tak to jenom přejedu a zase to mám karamelové, je to přímo kadeřnická barva a už jsem to za ty roky odkoukala od kámošky kadeřnice, jak se to dělá 8) Jinak jsem měla pokaždé smůlu, když jsem šla na to u jakékoliv jiné, i když vyučené kadeřnice-jedna mi řekla, že si na to netroufá a že mi to nechytne! :P Druhá mi to sice udělala, ale bylo to nevkusné-žluté a pramínky moc silné-jsem zimní typ, takže o nějakém teplém odstínu nemůže být řeč! :oops: Tedka si je dělám sama a jsem spokojená.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí