Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky!
mám tu otevřenou sklenici naložených hub a ráda bych je nějak nenáročně zpracovala do nějakýho teplýho jídla. Do teď jsem je zobala jen na chuť,ale už bych tu sklenici ráda spotřebovala. Napadá vás nějaký recept?? Ja z naložených hub nikdy nevařila, nevím co s tím ![]()
Díky! ![]()
Já bych to dala do jakékoliv omáčky s masem. Záleží taky co tje za houby
Pokud babky, masláky a tak tak i polívku, no z toho jde cokoliv ![]()
Záleží co to je no…babička nakláda václavky a ty jsou tak pod maso, ale babky a tak polívka a fakt skoro cokoliv ![]()
polivka
to je dobrej napad, diky
no mam to z rodiny pritele a je to takovej mix
ale na polivku to bude dobry. Zkusim si na netu najit nejakej recept
já bych je dala pod maso,dopolívky,rizoto,těstoviny co dům dal
mabit píše:
já bych je dala pod maso,dopolívky,rizoto,těstoviny co dům dal
jeee s testovinama to zni taky zajimave
delas je s nejakou omackou?
Holky ja jsem zatim moc varit nemusela, nejakej zaklad zvladam od puberty, ale nic moc. Porad se ucim ![]()
jestli je máš naložený na kyselo, tak z nich bude výborná kulajda ![]()
Haninac píše:mabit píše:
já bych je dala pod maso,dopolívky,rizoto,těstoviny co dům daljeee s testovinama to zni taky zajimave
Holky ja jsem zatim moc varit nemusela, nejakej zaklad zvladam od puberty, ale nic moc. Porad se ucimdelas je s nejakou omackou?
když mi zůstane maso pečený,tak pokrájím to maso,dotoho nějakou čalamádu,moravanku nebo kunovjanku nebo jak se to jmenuje ( já mám domácí od mamky tak nevím jak se to jmenuje v obchodě) když jsou houby naložený se zeleninou nedávám nic promíchám se šťávou z masa a dám zapéct…když nemám maso dám jen těstoviny,čalamádu a houby nebo naložený houby se zeleninou,klíďo přidám i vařený vajíčko,tvrdý sýr ( prostě co dům dal) a buď jíme nezapečený nebo zapeču)