Hera - rodná sestra másla

11502
4.11.10 10:58

Hera - rodná sestra másla

Ahoj kuchařinky, měla bych dotaz, ráda peču a koukala jsem, že Hera docela slušně podražila a jakmile je v akci, tak se po ní jen zapráší a na mě už nezbyde, tak by mě zajímalo, jestli je nějaká levnější varianta Hery a dá se použít do krému a na pečení? A vzhledem k tomu, že se blíží Vánoce, tak bych do toho pečení celkem dost vrazila. Co používáte místo Hery vy a jak to s tím jde? Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2073
4.11.10 11:03

Asi moc neporadim pouzivam Heru - ja vzdy pockam kdyz je v akci - ted zrovna u nas maji 3+1 zadarmo - takze jedna vyjde na cca 13,– Kc coz celkem jde.
Jinak u nas bezne stoji 21,– coz uz je silene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
4.11.10 11:07

Já teda z Hery nepeču - je to fakt pálka. Používám třeba Stelu nebo jiné tomu podobné tuky. Do krému bych to ale nedávala, to mi fakt nechutná. Nejradši mám máslový s pudinkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
4.11.10 11:13

máslový s pudinkem dělám, ale dělám ho z Hery. Jinak u nás Hera stojí 18kč. Ale když byla v Penny za 11,– tak byla hned pryč a na mě zbyla jen prázdná krabice :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
4.11.10 11:15

Pettul, ahoj :mavam:
Heled a přijde ti ta hera pořád stejná? Mamka zrovna nedávno nadávala, že podražila a ještě ji k tomu začali šidit, že prý není co bývala. :roll:

• Citovat
  • Upravit
11502
4.11.10 11:17

:mavam: Ahoj madi, jj přijde mi stejná, ale asi záleží na tý dodávce, já ji teda zas tak často nekupuju, by mě to zruinovalo a teď jsem ji dlouho nekupovala, měla jsem menší zásobu od toho než podražila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.11.10 11:27

Ta Stella je docela dobrá - loni jsem pekla cukroví něco z másla, něco z Hery a něco ze Stelly a ochutnávači nezvyklí na máslo nepoznali rozdíl.
Do krému ale dávám máslo, jiný tuk jen do těsta na pečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
4.11.10 11:37

Já používám Heru ale koupila jsem jednou tu Stellu a taky dobrý,cenově velký rozdíl,takže letos jdu do Stelly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
4.11.10 11:38

Ahoj, já sice nepeču, ale mamka používá stelu. Teda do těsta, do krémů a náplní máslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 11:43

Jéé tak to já Heru a takové tuky vůbec :roll: Jen máslo, do krémů, na pečení do všeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
4.11.10 11:45

Kupuji v Lidlu jejich alternativu k Heře - je od firmy PROMIENNA a podle složení je to prostě hera - cena 7 Kč takže bezkonkurenční. Peču už jenom z toho a spokojenost maximální.

Příspěvek upraven 04.11.10 v 12:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
4.11.10 11:54

taky se mě nestane, že by jsem si ji mohla koupit v akci, většinou už jen vidím důchodce co jich mají v košíku 20 a já čumím na prázdnej regál :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
4.11.10 11:58

já občas koupila něco v kauflandu..ale nevím jak se to jmenoval..že by Lando nebo tak nějak..
a i v albertovi něco pod jejich značkou..
a stella je dobrá taky
a teda bohužel rozdíl mezi tím vším a herou nevidím.. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
4.11.10 12:00

ja na peceni pouzivam misto Hery zlatou hanou, je takova jemnejsi a vanocni cukrovi z ni chutna super, jinak cena je tak kolem 13 CZK, ale ted nevim, kupovala jsem ji v akci a tak vysla na 9 CZK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
4.11.10 12:08

Heru jsem kvůli podražení nahradila Stelou, do krému dávám poctivý máslíčko. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí