Co s ní sakra je? Pořád pláče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106
23.8.12 23:37

Kamarádka má podobného chlapečka a zabrala na něj ta vibrační houpačka. Měla aspoň chvíli volné ruce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
24.8.12 00:32

Jakákoliv houpačka - náš kulifrnda, když ho tam vrazím, tak jako bych mu dala morfium, hned chrní…je to ale náročné na baterky :-)

Jinak u nás malíček chtěl jen můj a pak ani ten a teď dumlá můj palec!!! Ale jen ten můj…zkusila jsem mu místo něj v polospánku dát dudlík a před třemi dny si ho vzal, tři dny jsem se radovala a dneska už ho zase nechce, ale máme asi 20dudlíků, tak snad když dám na dva tři dny pokoj, tak si pak zase nějaký milostivě vezme - ten palec je fakt pakárna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
24.8.12 08:37

Silikonový, latexový naše malá taky nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
24.8.12 09:19

Nezvrací, jen občas ublinkne, nic hrozného. Tak já vyzkouším ten ddudlík, snad to trošku pomůže a zkusím toho Karpa. S kojením skončit určitě nechci. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
24.8.12 09:25

Zkusila bych zavinout, to u nás pomáhalo. Jinak jsme měli se synem to samé. Pomohl až když byl trochu starší, taky vyvýšená hlavička, ležel na klínu nebo ve vajíčku, jídlo se mu vracelo a hodně brečel, takhle to pomohlo.

• Citovat
  • Upravit
2853
24.8.12 10:52
@PetiteFillette píše:
Nj, to jde, když nemá člověk doma starší dítě, ale když už jsou dvě, tak nejde věnovat 100% času jenom miminu :nevim:

Chtěla jsem tím spíš říct, že nevím, jestli jsem udělala správně, že jsem se mu vždy věnovala na 100%, jak všichni píší, že to v ranném věku nevadí, protože mu ta závislost na mé nebo na jiné osobě zůstala a doma si ani chvilku sám nepohraje, vždy k tomu někoho musí mít. Ale převážně musíme být stejně jen venku, páč doma chytá až hysterický záchvaty a o ikdyž přicházíme z venku domů jen na jídlo a na spaní, no mít i druhé dítě na chlup stejné - přímo se toho děsím, nevím, jak bych to dělala, pokud je to druhé hodňoučké, snad se to nějak zkoubit dá 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.8.12 11:52

Já měla první dítko to samé :wink: Zlepšilo se to až po druhém roce a až teď ve 4,5 letech můžu říct, že už na mě tolik závislá není. I když třeba ve školce se jí nelíbí, protože se jí po mě stýská, a to tam chodí už 2,5 roku. Ale u nás na to má vliv i rodinná situace.
Druhé dítě mám pohodáře, taky jsem se toho bála..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
25.8.12 21:37
Jo jo, přesně, ten dokulata, ne ty zkosené, ty nemusí. My ještě dudlíka používáme, ale jen na spaní a stejně se v noci pořád ještě budí :roll: Jinak od malička řičel jako tur, od půlroka se to lepšilo a od roka docela ok. :mrgreen:
@Janichka píše:
@Mikysek ale musi to byt ten obycejny classic ty ortodonticke se ji taky nelibily.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
26.9.12 22:07

Prosím o radu, jsem už zoufalý, mám 5měsíčního chlapečka, nikdy neplakal, jen začal kňourat, když měl hlad, chodil spát v šest, budil se jednou v noci a kolem 6 a v osm jsme vstávali. Poslední tři dny jsou horor. Rostl mu zoubek, ale byl jen maličko protivnější přes den, jinak nic, trvalo to přes týden, teď konečně vykoukla špička, ale nastal zlom. Celou noc prořve, strašnej hysterickej řev, naspí jen pár hodin, ani v noci nechce jíst. Přes den taky řve, i při aktivitách (plavání, cvičení) občas se usměje, ale přebije to nakonec řev. Už nevíme co s ním, aby vůbec usnul. Přes den usne chvíli v kočárku, ale ty noci. Už mám i strach, jestli mu není něco horšího :? Včera jsem mu zkusila dát dopoledne paralen čípek, nic jiného tu nemáme a usnul mi a spal asi 2 hodinky, dneska jsem mu ho dala na spaní, ale účinek žádnej, od sedmi se tu stavíme na hlavu :( Brečí i v náruči, nic nepomáhá. Nemáte nějakou radu? Omlouvám se, asi je to pomatený, ale to já už pomalu taky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
26.9.12 22:14

Zasla bych zitra k dr.Ta ho vysetri a uvidite.Tady ti bohuzel nikdo vic neporadi. Treba ho neco boli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
26.9.12 22:22

@Reinka Nejste po očkování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
26.9.12 22:38

@TýnkaK nejsme, jen ty zuby, nic jiného mě nenapadá :? Teď se příteli podařilo ho uspat, tak si jdu lehnout, dokud spí, ale budu ráda za každou radu či zkušenost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
26.9.12 22:40

Zdá se, že ho něco bolí :( Nám pomáhal Nurofen sirup, ale každopádně s ním zajdi k dr ať ho prohlédne. Kojíš nebo UM? Kaká? Nemá teplotu? Zkus zavinout do deky a tiše houpat, hlavně se uklidni, dítě to z tebe vycítí :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
26.9.12 22:40

Pak mě vzhledem k věku napadá ještě růstový spurt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
26.9.12 22:42

My měli to samý se synkem..a nepomohlo nic jinýho než chování nebo prostě naše přítomnost. Malá tě potřebuje, potřebuje tě cítit a být ti na blízku. Chce cítit bezpečí a to je pro ni jen u tebe!! Musíš to nějak vydržet našeho maléto to drželo tak půl roku..ale do roku byl snad nejuřvanější dítě na světě. Ale neboj jak začne lézt nebo chodit, bude vše jiné!! Pevné nervy přeju!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí