Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
První syn(dnes skoro 28 měsíců)prvních 7 měsíců řev, řev, řev..naprosto neklidné mimi co nesneslo nic krom mého prsa a mé náruče..druhý syn(7 týdnů) řev řev řev, ticho je jen u mě v náručí..manduca nefunguje, babyvak zkusím od pondělí kdy mi dorazí na poštu, šátkovat neumím
mám z toho akorát denně zkaženou náladu, že řvací děti mám jen já..a že ne?? ![]()
To znám, první syn byl zlaticko, druhý do 7.měs. taky jen řval. Teď mu bude rok a vyžaduje skoro pořád pozornost. Pořád jsem si říkala proč zrovna já, ale pak jsem tu našla pár diskuzi a zjistila jsem, že v tom nejsem sama a že stejně nic jiného než vydržet a doufat že to jednou skončí mi nezbývá ![]()
Modlila jsem se denně aby mé druhé dítko bylo míň uřvaný:-)a bůh není, páč mě nevyslyšel
a ještě to mám zrovna já, pláč na mě působí děsně špatně ![]()
Taky nesnesu dětský pláč, tisíckrát už jsem si řekla, nechám ho vyrvat, vydržím 2 min. a koncim. Zatím je malej, ale časem se budu muset trošku zabejcit a nepovolit. Ale až tak kolem 2 let, dřív si myslím, že to nemá smysl ![]()
mýmu dvouletákovi už leccos vysvětlím..ale pidi miminu ani prd
sakra..potřebuju posunout v čase a klidně chci aby už byl rok 2014
asi mě někdo trestá..holt si to vyžeru
jo a nechápu, doslova nechápu jak se dělají takový ty koukací miminka, co po hodině koukání v tichosti usnou..to už je pro mě sci-fi ![]()
Řekla (ani né tak o sobě jako o mém dítěti). Akorát, že to by nebylo na diskusi pro pobavení.
@Aladina píše: Řekla (ani né tak o sobě jako o mém dítěti). Akorát, že to by nebylo na diskusi pro pobavení.
já už mám ale taky někdy pocit, že to přestává být sranda..včera jsem měla slušnou depresi, fakt jsem myslela, že jestli nezemřu, tak se nezachráním..samozřejmě, že nemůžu srovnávat s matkami, co mají nemocné či postižené děti..to pak vše beru zpět ![]()
@KriJona píše:mýmu dvouletákovi už leccos vysvětlím..ale pidi miminu ani prd
sakra..potřebuju posunout v čase a klidně chci aby už byl rok 2014
asi mě někdo trestá..holt si to vyžeru
jo a nechápu, doslova nechápu jak se dělají takový ty koukací miminka, co po hodině koukání v tichosti usnou..to už je pro mě sci-fi
jo to by mě taky zajímalo kde berou na obálky časopisu a do reklam usměvavé děti a maminky upravené, realita je trošku mimo
![]()
Maminky v těch časopisech totiž nejsou maminky těch dětí a proto se smějí.
Určitě v tom nejste sama. Malá má jedenáct měsíců a musím být pořád s ní. Čím je ale starší tak se to lepší. Malá mi proplakala sedum měsíců, bylo to náročné, nějak ji zabavit o procházkách a uspávání ani nemluvím.
Jooo zrovna dneska jsme si řekla proč zrovna já
…
13ti měsíční teroristka která vyžaduje neustále chování a pozornost a navíc nespí ani v noci ani přes den ![]()
Jsme ráda že v tom nejsem sama ![]()
@Aladina píše:
Maminky v těch časopisech totiž nejsou maminky těch dětí a proto se smějí.
asi tak..daj tam nějakou modelínu a pečlivě vybrané miminko co neumí plakat a pak se 2 hodiny fotí aby vzniknul jeden snímek, co mě zaručeně nase*e ![]()
Kde jako všechny bydlíte, sakra? kolem mě jezdí tiché kočárky a maminky vypadají tak upraveně a spokojeně..já mám po 2 dnech řasenku a čistý zuby..jsem to ale dobytek
a taky 3 kila podváhu..už to ani hezký není..
Mne to teda spis napada u veci, ktery jsou vic o krk…ale okamzite mne taky napadne odpoved: A PROC NE?!? ![]()
Holky já měla druhé dítě řvací, a než se malý narodil, tak jsem se modlila, aby byl jako první dcerka, ta byla jako ty miminka z časopisů, a fakt jsem byla vyslyšená, a ještě víc, on je ještě hodnější ![]()
Ale máte můj obdiv, dcerka mé kamarádky, je vyloženě ječící, nevěřila jsem dokud jsem to neviděla, nesnesla nikoho krom své mámy, ani taťku ne
, klidná buď v náručí nebo u prsu, teď má čerstvě dva ročky, už je to lepší, ale stále je hodně náročné dítko.