Co s nim?Práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.11.22 17:31
@safina píše:
jojo, to bychom chtěli všichni, aby se protějšek změnil podle našich představ. Nikomu to nikdy nevyšlo.
Zkušenost mám, bolestnou, taky ze začátku makal a chodil do práce, občas na ÚP, občas marodil. No ale došlo to hodně daleko, nakonec jsem živila jeho a 3 děti několik let sama. I jako těhotná a čerstvě po porodu. On byl pro okolí borec, protože byl na rodičovské a já makala, abych nás všechny uživila. A víš co? Blbé mu to nebylo. Tyhle typy si ke všemu najdou důvod a ospravedlnění.

To je strašný..já bych to nedokázala. Přijít o práci tak jdu ihned dělat cokoliv a kdekoliv.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.22 17:32
@smile_xxx píše:
Stejně všechno platíš sama, ne? Tak proč bys měla někam odcházet? Zeptej se v nějaké pořádně, kde poskytují právní služby, jak vyřešit to, že jsem na smlouvě oba. Co by pro tebe bylo nejlepší řešení, pokud on začne trucovat.

Platím a mám tu s dětmi trvalé bydliště. Zkusím opět intervenční centrum zda pomohou

• Citovat
  • Upravit
3598
27.11.22 17:34

Tady asi je závada co si vybíraš za " chlapy" spíš mi to přijde že bereš odpad ze smetiště co už nikdo nechtěl :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
27.11.22 17:35

Co kontaktovat majitele, vysvetlit mu, ze on neplati a vsechno tahnes sama proto chces smlouvu pouze na tebe. Vypovi vam smlovu a uzavre smlouvu pouze s tebou. Jemu pak das do ruky vypoved z podnajmu a nazdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4050
27.11.22 17:36
@Anonymní píše:
No nevím :,( první mě mlátil a tenhle je buď nemocný nebo mě využívá. Jak mu to mám říct? Jak bys mu to řekla?

Pokud jemu samotnymu to nedochazi, tezko mu to vysvetlis. On to v sobe proste nema a mit nebude. I kdyby si ted nakrasne nasel praci a par mesicu makal, nerikej, ze uz nebudes mit pochybnosti a tuhle epizodu hodis za hlavu.
Vypada to, ze nedokaze prekonat nejaky pocatecni tezkosti, odolnost nulova.
A pokud ma fakt deprese, jako ze DEPRESE, coz ale pochybuju, tak zaprve si myslim, ze to bys poznala, a za druhe, sel by to resit. V tom bude neco jinyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4050
27.11.22 17:39
@Anonymní píše:
No opět jsem s nervami v hajzlu. :? Chtěla jsem uvěřit, že to špatný jsem si už vybrala.

A na co ma vzdycky vypsanou tu neschopenku, jakou diagnozu? Kdo mu to furt vypisuje?..jeste rekni ze se zadama, a ja jdu do kolen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35766
27.11.22 17:49

A co on na to na to říká, že ti nedává žádný peníze na bydlení? Přece o tom musíte doma mluvit že to takhle nejde. On asi asi není úplně na smrt nemocný, že to je vždy po týdnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
27.11.22 17:51

Tak i pokud by na tom byl psychicky špatně, musí mít svahu to řešit, komunikovat. Neměla bych pro jeho chování pochopení, když dělá že nic a nechá se vydrzovat. Jestli se bojíš přímé konfrontace, omezila bych péči o něj. Pokud je to vychcanek, tak mu náramně vyhovuje, že nemusí hnout prstem a ty se o něj královsky postaras. Kupovala bych jen základní potraviny. Žádné maso nebo co má rád. Žádný alkohol. Žádné zbytečnosti. :mrgreen: Prostě řekneš, že ti docházejí peníze a že musíš šetřit. Buď častěji mimo domov a omez domácí práce. Dělej, že si hledáš brigádu. No a takhle si odkladej ušetřené peníze bokem. Až budeš mít nasetreno, tak pokud se on nezmění, přímo ho konfrontuj a dej mu ultimátum. Klidně si s ním sedni na veřejném místě, pokud máš strach z jeho reakce. Pokud i tohle nepomůže, sbal se ty sama a najdi si jiné bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
27.11.22 17:56
@Anonymní píše:
Ale jak? Víš jak se bojím jeho reakce? Nikdy tedy na mě nezvedl hlas či ruku jako ex ale stejně se bojím co bude. Jestli se odstěhuje nebo bude dělat problémy :,(

A to je ten problém, ty máš tu laťku nastavenou strašně nízko, dokud tě nebije, tak to není tak hrozný. Z toho co se ti stalo si máš vzít poučení a ne jen limit, který už nechceš.
Taky jsem byla ve vztahu, kde nebylo fyzické, ale psychické násilí. Důležité je se dopidit, proč jsi to dovolila? Ta cesta je dlouhá, každému funguje něco jiného. Někomu třeba terapie. A být na tvém místě, tak cpu prachy do terapeuta a ne do něj.
Pokud se bojíš, jeho redakce, tak jak jste spolu doteď komunikovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59384
27.11.22 17:57
@Anonymní píše:
Protože se nechal 2× vyhodit? Nikde se neléčí není přeci blázen.

ale to není tvůj problém. Pokud nic neplatí tak at se vrátí k rodičům. Přece honebudeš financovat. ten makat nebude, vidí že mu to toleruješ :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
27.11.22 18:09

Když čtu znovu tvůj první příspěvek, tak prostě chlapa, co odejde jen tak z práce, protože se naštval, nebrat. To ti předvedl svoje „kvality“ a tys ho měla už tehdy vyhodit - rozejít se.
Oni se odkopávají celkem brzo, ale člověk jim chce dát šanci a utěšuje se, že bude třeba lépe, ale ono je zákonitě jenom hůř. Tohle neudělá zodpovědný spolehlivý člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
27.11.22 18:10

Kcemu ti je? O nic se nepostara jen tě vyžírá a využíva.
Takovej čura. ček nakopat do vajec a poslat do oběhu. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8452
27.11.22 18:19

Takový chlap je k ničemu. Kdyby mu něco bylo, měl to už řešit a nenechat se živit od ženy. Potřebuje facku života, jak nebude mít co jíst tak si hned najde práci, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
27.11.22 18:28
@Zvonielka píše:
Co kontaktovat majitele, vysvetlit mu, ze on neplati a vsechno tahnes sama proto chces smlouvu pouze na tebe. Vypovi vam smlovu a uzavre smlouvu pouze s tebou. Jemu pak das do ruky vypoved z podnajmu a nazdar.

To je nesmysl, tohle nejde.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí