Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Prostě pořídit pevnou podprsenku, která ti je pořádně „připlácne“. Mám jednu takovou, je to tuším nějaká na cvičení z Lidlu, funguje dobře.
Taky se přidávám k Panache Sport. Stojí fakt dost, ale drží všecko, tip jsem dostala od opravdu hodně obdařené kamarádky.
Panache sport podporuju jako treti
Je skvělá a nejlepsi
Prsa prave k telu nepriplacne, ale maji pekny tvar i pod sportovnim trickem, coz je jen pridana hodnota. Prsa v ni jsou oddelena, pevne drzi na miste, da se v ni v pohode i behat. Kdyz jsem v ni bezela poprve, byl to uplne slastny pocit, zazit takovy komfort. Stoji dost, ale mam ji spoustu roku, pouzivam casto a porad je dobra.
85 E neni nijak extra velikost, trochu vetsi, ale ne obr. Jinak taky Panache
Ahoj všem prsatějším, mám dotaz, co děláte s prsama než jdete cvičit/běhat nebo jinak sportovat? Už mě to štve, mám velikost 85E a cvičit je fakt peklo, už jsem zkoušela všechny možné sportovní podprsenky, ale nic moc opora. Podvazujete si je někdo nějakýma tejpama? V nějakém rozhovoru s herečkou Sydney Sweeney bylo, že ta si je tejpuje na sport, ale nevím, zda to pomůže i u obřích. Když jdu běhat je to ještě horší. Nerada bych se vzdala sportu.