Co s prsama při cvičení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.5.25 20:56

Co s prsama při cvičení?

Ahoj všem prsatějším, mám dotaz, co děláte s prsama než jdete cvičit/běhat nebo jinak sportovat? Už mě to štve, mám velikost 85E a cvičit je fakt peklo, už jsem zkoušela všechny možné sportovní podprsenky, ale nic moc opora. Podvazujete si je někdo nějakýma tejpama? V nějakém rozhovoru s herečkou Sydney Sweeney bylo, že ta si je tejpuje na sport, ale nevím, zda to pomůže i u obřích. Když jdu běhat je to ještě horší. Nerada bych se vzdala sportu. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13729
23.5.25 20:59

Prostě pořídit pevnou podprsenku, která ti je pořádně „připlácne“. Mám jednu takovou, je to tuším nějaká na cvičení z Lidlu, funguje dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.25 21:07

Panache Sport

• Citovat
  • Upravit
68886
23.5.25 21:25

Taky se přidávám k Panache Sport. Stojí fakt dost, ale drží všecko, tip jsem dostala od opravdu hodně obdařené kamarádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.25 21:35

Panache sport podporuju jako treti :) Je skvělá a nejlepsi :D Prsa prave k telu nepriplacne, ale maji pekny tvar i pod sportovnim trickem, coz je jen pridana hodnota. Prsa v ni jsou oddelena, pevne drzi na miste, da se v ni v pohode i behat. Kdyz jsem v ni bezela poprve, byl to uplne slastny pocit, zazit takovy komfort. Stoji dost, ale mam ji spoustu roku, pouzivam casto a porad je dobra.

• Citovat
  • Upravit
10726
23.5.25 22:29

85 E neni nijak extra velikost, trochu vetsi, ale ne obr. Jinak taky Panache

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.25 22:52

Děkuji, jdu kouknout na tu Panache :srdce:

• Citovat