Co se dá podniknout s miminkem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
1.3.19 23:16
@hanullllka píše:
Asi bych to měla upřesnit, my se bavíme i o jiných věcech, ale před mateřskou jsem měla slušný kolotoč: práce, škola, těsně před porodem státnice,… No a nyní se život dost zklidnil. Prostě témat ubývá. Samozřejmě, že jsem v obraze, co se kolem děje. Myslím si, že stále mám docela slušný všeobecný přehled. I o práci si s ním popovídám, dělala jsem ve stejné firmě. Ale prostě ho nedokážu dost soucitně politovat. S manželem jsme se o tom bavili a prostě ten rušnější život chybí trochu oběma. Na jaře už plánujeme lézt po skalách, v létě plánujeme jet na vodu, ale v zimě nebo spíš v tom co místo ní letos je, jsme ztracení.

Máš prso a kočár, takže dvě hlavní věci - jídlo a spaní - jsou vyřešené. Můžeš skoro kamkoliv. My byli takhle i na koncertu Olympiku, malá spala za dveřmi do sálu…
Neprošustruj si to vzájemné hlídání na úklid a vaření, ale využij toho do kina, na cvičení, na kolo… klidně sama, a manžel taky, a pak si o tom můžete povídat.
A v zimě se můžete střídat u kočáru v bufetu pod sjezdovkou ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.3.19 01:31

S takhle malým hodným miminkem se dá chodit taky třeba na výstavy … S šátkem nebo manducou.

• Citovat
  • Upravit
6180
2.3.19 06:59

@hanullllka mně přišlo skvělý zažívat věci ve třech - máme samozřejmě hromadu aktivit bez dítěte, třeba to lezení, koncerty a tak, ale fakt strašně ráda vzpomínám na všechny ty akce co s náma malá zažila, loni jsme byli na Malé Fatře a v Tatrách, vynesli/vyvezli lanovkou jsme malou na Velký Kriváň, včera jsme se dívali na fotky od Popradského plesa… pointa je, jestli máte terénní dítě, jezděte spolu :) jasně, na Gerlach s dítětem člověk nevyleze, ale vlastně tě zas tak moc nelimituje, jakmile si najdeš cestovní rutinu a víš, co tvoje dítě snese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí