Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,nečetla jsem vše,ale za mě:
Mám ráda,když je chlap vysoký,hnědooký,hnědovlasý.A když se hezky usmívá…
Pěkné téma
![]()
Tak to jsem ráda že alespon někdo.Většinou se vždycky stávám terčem posměchu
.Když sem si poprvé v 18 přivedla domu chlapa skoro stejně starého jako mé rodiče,tak všichni
a už mi to zustalo
,ale zase maj naši dobrého kamaráda
.
Charizma je nevyčíslitelné
a nepopsatelné a občas ho má i starej tlusnej hnusnej chlap,ale naštěstí jsem si našla nadsamce s charizmem ![]()
Ahoj, dobré téma ![]()
Mě na chlapovi nejdřív zaujmou oči a samosebou ruce…ale ty musí být s dlouhými prsty a hubené…lopaty nemaj šanci. Taktéž jsem na snědé typy, tmavé vlasy a čoko oči
Jo a nohy…tedy jejich tvar, X-ka nebo do Y bych neodpustila ani za nic ![]()
Můj muž je skoro o 10 let starší než já. Jinak jak píše Kamča, jakmile to z něj nevyzařuje, tak ho nechci. ![]()
LadyRebeka píše:
Můj muž je skoro o 10 let starší než já. Jinak jak píše Kamča, jakmile to z něj nevyzařuje, tak ho nechci.
vysoky, stihly je zaklad, pak ne kulaty oblicej, takze kuni ksicht ![]()
urcite kratke vlasy
preferuju modry oci
zrovna vcera jsem v poradu Na Plovarne videla nadherneho pana .) Charles Olivieri Munroe
jinak odpuzuje me velkej pupek, velkej zadek, svalnaty lytka
chlupaty hrudnik a zada ![]()
No to čumím, jak jsme se shodly na rukách, tmavých typech atd..A kamčo, že jsem tak smělá..Kolik ,že je rozdíl..Já mám jen 12 let. ![]()
Asi bych měla napsat že pro mě je duležitá i fin. stránka.Nemohla bych bejt s chlapem kterého bych musela živit já a kdo by se o nás nepostaral.Tim nechci říci že se nechávám jen vydržovat,taky nějakou tu kačku do kasy přispěju
,ale abych musela chlapa živit a on se válel doma,tak to by šlo i charizma a krása stranou ![]()
Lizbeth píše:
No to čumím, jak jsme se shodly na rukách, tmavých typech atd..A kamčo, že jsem tak smělá..Kolik ,že je rozdíl..Já mám jen 12 let.
já 13 ![]()
Ruce,zuby,vlasy.Nesmi byt hubeny,mam rada tmave typy (a mam takoveho doma).
LIZBETH,krasne tema
.