Co se líbí na mužích?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14047
26.10.10 13:30

Muzu se pridat s DOTAZEM?
libi se nekomu zrzci? ja mam jednoho doma a ta barva vlasu me bere :mrgreen:

jo a tlusty kratky prsty jsou hnusny :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
26.10.10 13:31
Kamča.dalmatinka píše:
Asi bych měla napsat že pro mě je duležitá i fin. stránka.Nemohla bych bejt s chlapem kterého bych musela živit já a kdo by se o nás nepostaral.Tim nechci říci že se nechávám jen vydržovat,taky nějakou tu kačku do kasy přispěju :lol: ,ale abych musela chlapa živit a on se válel doma,tak to by šlo i charizma a krása stranou :oops:

Jj, taky souhlas. Tohle jsem měla, ale ještě na škole. I když jeho rodiče podnikali, nechal mě vše platit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535

Tak mě se líbí vyšší muži do 190cm(já jsem prcek), měli by být souměrní( ani hubený ani tlustý), s pěkným zadečkem, svalnatější (ale jen od práce, proboha žádnej pekáč buchet místo břicha), silnější ruce a ramena, klidně můžou mít nějakou jizvu (nemyslím od slepáku) a měl by mít nějakou jiskru. Teď jsem prakticky popsala manžela, ale mě se holt pořád strašně líbí :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576

a chlupáče mám ráda :lol: a nemám ráda vepřové hlavy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
26.10.10 13:32

holá hlava, krásný zadek, modré oči, tetování … prostě celý můj miláček :andel: :andel: :andel: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978

Mě se líbil vždy Boris Becker - to je takovej líbivej zrzoun..Jinak jsem na jinýho přitažlivýho nenarazila..
Jinak doma mám velmi tmavý starý typ s hezkýma rukama.. :mrgreen: :mrgreen: ( a Kamčo on živí mě :mrgreen: ) - takže co se týče fyzična dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265

Hmmm, tak přemýšlím :think: :lol: .

Ruce
Oči
Lícní kosti
Hlas
Ideální je, když má strniště
Líbí se mi starší muži

Doma mám manžela, který splňuje všechna kritéria až na to poslední. Je jen o týden starší jak já :mrgreen: .

Ale jak už tady psaly holky - musí cosi vyzařovat. Mamka si ze mě dřív dělala srandu, když měla pocit, že se mi někdo líbí, tak se mě vždycky ptala: „Tak co? Vyzařuje?“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114

Jééé, dobré téma :palec: Tak mně se líbí metrosexuálové-šamponi(zkrátka chlapi, co o sebe dbají).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
26.10.10 13:33

Super téma :palec:
Teďka se fakt musím zamyslet. Vždycky se mi líbili světlé vlasy, milé oči, široká ramena, vánočka na břiše a svalnaté paže, pevný zadek - ale takové to přirozené, né namachrovaní svalnatci z fitka…
Přesně takového jsem si vzala :lol:
No jo, ale kde jsou ty časy. Teďka má manžel vlasy všelijaké (na stará kolena se mu mění barva i počet :lol: ), vánočku na břiše schovává stále narůstající pneumatika, zadek začíná vypadat jak vrátka od stodoly, oči zapadlé kamsi nevím kam… Prostě se ten můj ideál někam úplně vytratil, protože je línej a pořád si myslí, jaký je krasavec :cert: :cert: :cert:
Ale dneska už se na chlapy dívám trochu jinak. Vlastně už mě ani moc nazaujímají postavou, jako spíše povahou. A pro milý hlas a veselé oči bych se rozkrájela :oops: :oops: :oops:

Příspěvek upraven 26.10.10 v 13:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
26.10.10 13:33

Zrzoun s charismem…ten z Kriminálky Miami :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
26.10.10 13:34
derida píše:
Jééé, dobré téma :palec: Tak mně se líbí metrosexuálové-šamponi(zkrátka chlapi, co o sebe dbají).

Deri konečně taky nějaký jiný vkus - zatím to tu vypadlo všechno na zarostlé, starší dřevorubce s rukama jak lopaty :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
26.10.10 13:34
já né, já mám doma přesně to, co jsem popsala :pankac: :pankac: :pankac:
EvHu píše:
A kolik z vás má doma pravej opak :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
26.10.10 13:35

No můj má ruce jako neurochirurg nebo klavírní virtuos - ale zručný tak není, teda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
26.10.10 13:35
Mína13 píše:
já né, já mám doma přesně to, co jsem popsala :pankac: :pankac: :pankac:
EvHu píše:
A kolik z vás má doma pravej opak :mrgreen:

To já taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
26.10.10 13:36

Z filmových herců se mi líbí Gibs (nebo jak se to píše) z námořní vyšetřovací služby. Pro ten jeho úsměv a psí oči bych vraždila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí