Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Muzu se pridat s DOTAZEM?
libi se nekomu zrzci? ja mam jednoho doma a ta barva vlasu me bere ![]()
jo a tlusty kratky prsty jsou hnusny ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Asi bych měla napsat že pro mě je duležitá i fin. stránka.Nemohla bych bejt s chlapem kterého bych musela živit já a kdo by se o nás nepostaral.Tim nechci říci že se nechávám jen vydržovat,taky nějakou tu kačku do kasy přispěju,ale abych musela chlapa živit a on se válel doma,tak to by šlo i charizma a krása stranou
Jj, taky souhlas. Tohle jsem měla, ale ještě na škole. I když jeho rodiče podnikali, nechal mě vše platit ![]()
Tak mě se líbí vyšší muži do 190cm(já jsem prcek), měli by být souměrní( ani hubený ani tlustý), s pěkným zadečkem, svalnatější (ale jen od práce, proboha žádnej pekáč buchet místo břicha), silnější ruce a ramena, klidně můžou mít nějakou jizvu (nemyslím od slepáku) a měl by mít nějakou jiskru. Teď jsem prakticky popsala manžela, ale mě se holt pořád strašně líbí
.
holá hlava, krásný zadek, modré oči, tetování … prostě celý můj miláček
![]()
Mě se líbil vždy Boris Becker - to je takovej líbivej zrzoun..Jinak jsem na jinýho přitažlivýho nenarazila..
Jinak doma mám velmi tmavý starý typ s hezkýma rukama..
( a Kamčo on živí mě
) - takže co se týče fyzična dobrý.
Hmmm, tak přemýšlím
.
Ruce
Oči
Lícní kosti
Hlas
Ideální je, když má strniště
Líbí se mi starší muži
Doma mám manžela, který splňuje všechna kritéria až na to poslední. Je jen o týden starší jak já
.
Ale jak už tady psaly holky - musí cosi vyzařovat. Mamka si ze mě dřív dělala srandu, když měla pocit, že se mi někdo líbí, tak se mě vždycky ptala: „Tak co? Vyzařuje?“ ![]()
Jééé, dobré téma
Tak mně se líbí metrosexuálové-šamponi(zkrátka chlapi, co o sebe dbají).
Super téma ![]()
Teďka se fakt musím zamyslet. Vždycky se mi líbili světlé vlasy, milé oči, široká ramena, vánočka na břiše a svalnaté paže, pevný zadek - ale takové to přirozené, né namachrovaní svalnatci z fitka…
Přesně takového jsem si vzala ![]()
No jo, ale kde jsou ty časy. Teďka má manžel vlasy všelijaké (na stará kolena se mu mění barva i počet
), vánočku na břiše schovává stále narůstající pneumatika, zadek začíná vypadat jak vrátka od stodoly, oči zapadlé kamsi nevím kam… Prostě se ten můj ideál někam úplně vytratil, protože je línej a pořád si myslí, jaký je krasavec
![]()
Ale dneska už se na chlapy dívám trochu jinak. Vlastně už mě ani moc nazaujímají postavou, jako spíše povahou. A pro milý hlas a veselé oči bych se rozkrájela
![]()
Příspěvek upraven 26.10.10 v 13:35
derida píše:
Jééé, dobré témaTak mně se líbí metrosexuálové-šamponi(zkrátka chlapi, co o sebe dbají).
Deri konečně taky nějaký jiný vkus - zatím to tu vypadlo všechno na zarostlé, starší dřevorubce s rukama jak lopaty
![]()
EvHu píše:
A kolik z vás má doma pravej opak
No můj má ruce jako neurochirurg nebo klavírní virtuos - ale zručný tak není, teda..
Mína13 píše:
já né, já mám doma přesně to, co jsem popsala![]()
![]()
EvHu píše:
A kolik z vás má doma pravej opak
To já taky ![]()
Z filmových herců se mi líbí Gibs (nebo jak se to píše) z námořní vyšetřovací služby. Pro ten jeho úsměv a psí oči bych vraždila ![]()