Co se líbí na mužích?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
26.10.10 13:45

Mně se líbí vysocí, ne příliš hubení, tmaví nebo zrzaví (ale ty tmavší zrzavé typy) chlapi s brýlema a bradkou a velkýma rukama. Charisma je naprosto zásadní a hodně mi záleží i na VŠ vzdělání.

Doma mám hnědovlasýho drobnějšího (o 1 cm menší než já) VŠ, charisma až na půdu, ohromnej sympaťák, ruce drobnější, bradka zrzavá, brýle ano. Jinýho bych za nic nechtěla :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.10.10 13:47
bumbinka píše:

A nesnáším chlapy s náušnicí nebo melírem, to bych neskousla.

No, tak to jsem právě kdysi takovýho měla - náušnici, někdy dvě, melír a litry gelu - fuj, dneska už bych nechtěla takovýho floutka :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
26.10.10 13:50
MadGirlNancy píše:
Mně se líbí aktuálně Jaro Slávik. I jsem se kvůli tomu vydržela dívat na to ČRaSR má talent, ale je to pitomost, takže nevím, kde ho jinde vidět.
Je to FEŠÁK a ten pohled…ach, och, ach.Příspěvek upraven 26.10.10 v 13:47

Jaro Slávik je božíí :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
26.10.10 13:51
KPKristy píše:
No, tak to jsem právě kdysi takovýho měla - náušnici, někdy dvě, melír a litry gelu - fuj, dneska už bych nechtěla takovýho floutka :poblion: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek

No ženský, tady to žije, to je zasejky téma… Jak dělaný pro vás, co?? :lol: :lol:

A konečně už aspoň vím, proč nemám úspěch u žen… :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
46669
26.10.10 13:52
MadGirlNancy píše:
KPKristy píše:
No, tak to jsem právě kdysi takovýho měla - náušnici, někdy dvě, melír a litry gelu - fuj, dneska už bych nechtěla takovýho floutka :poblion:
:mrgreen:

Jen se mi směj, ty jedna :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
26.10.10 13:53
etatinek píše:
No ženský, tady to žije, to je zasejky téma… Jak dělaný pro vás, co?? :lol: :lol:A konečně už aspoň vím, proč nemám úspěch u žen… :potlesk:

Tohle zas pobavilo mě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
26.10.10 13:54

Já žila se skejtákem ( už odrostlejším) - dlouhé vlasy až do pasu obarvené na červeno ( něco jako RHCHP), v každém uchu 3 naušnice, kérky na ruce i na noze, bradku až na prsa…No ale byla to láááááska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
26.10.10 13:56
Terrad píše:
etatinek píše:
No ženský, tady to žije, to je zasejky téma… Jak dělaný pro vás, co?? :lol: :lol:A konečně už aspoň vím, proč nemám úspěch u žen… :potlesk:
Tohle zas pobavilo mě. :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
26.10.10 13:57
Lizbeth píše:
Já žila se skejtákem ( už odrostlejším) - dlouhé vlasy až do pasu obarvené na červeno ( něco jako RHCHP), v každém uchu 3 naušnice, kérky na ruce i na noze, bradku až na prsa…No ale byla to láááááska.

Kérky nevadí. Teda jak který. Třeba písmena vytetovaný na prstech nebo křížky, srdce a podobně :poblion: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
Panuška píše:
derida píše:
Jééé, dobré téma :palec: Tak mně se líbí metrosexuálové-šamponi(zkrátka chlapi, co o sebe dbají).
Deri konečně taky nějaký jiný vkus - zatím to tu vypadlo všechno na zarostlé, starší dřevorubce s rukama jak lopaty :lol: :lol: :lol: :lol:

Panuško, zatím to vypadá, že jsem asi jediná ujetá na šampony :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943

Ruce, ruce, ruce :palec: Miluju krásné dlouhé prsty v kombinaci s přitažlivým předloktím (ježiš to zní divně :mrgreen: ). A mám ráda holohlavé chlapy s bradkou a svaly (né umělé).
Můj ideál je tmavovlasý tmavooký opálený mužný chlap na motorce :) Třeba jako Reno Rejns (nevím jak se to píše). Proto mám doma zrzka ostříhaného trojkou se světle hnědýma očima s prstama jak pahýlkama :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
26.10.10 14:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
26.10.10 14:01
Terrad píše:
Lizbeth píše:
Kérky nevadí. Teda jak který. Třeba písmena vytetovaný na prstech nebo křížky, srdce a podobně :poblion: .

Mě se tetování naopak líbí. Sama jedno mám a další plánuju. A můj přítel má na rameni cosi barevného, děsně ošklivého, že ani nepoznám co to je. Asi nějaké temno nebo tajemno :nevim: Ale je mi to fuk, potetovanci se mi líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí