Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně se líbí vysocí, ne příliš hubení, tmaví nebo zrzaví (ale ty tmavší zrzavé typy) chlapi s brýlema a bradkou a velkýma rukama. Charisma je naprosto zásadní a hodně mi záleží i na VŠ vzdělání.
Doma mám hnědovlasýho drobnějšího (o 1 cm menší než já) VŠ, charisma až na půdu, ohromnej sympaťák, ruce drobnější, bradka zrzavá, brýle ano. Jinýho bych za nic nechtěla ![]()
bumbinka píše:A nesnáším chlapy s náušnicí nebo melírem, to bych neskousla.
No, tak to jsem právě kdysi takovýho měla - náušnici, někdy dvě, melír a litry gelu - fuj, dneska už bych nechtěla takovýho floutka ![]()
MadGirlNancy píše:
Mně se líbí aktuálně Jaro Slávik. I jsem se kvůli tomu vydržela dívat na to ČRaSR má talent, ale je to pitomost, takže nevím, kde ho jinde vidět.
Je to FEŠÁK a ten pohled…ach, och, ach.Příspěvek upraven 26.10.10 v 13:47
Jaro Slávik je božíí
![]()
KPKristy píše:No, tak to jsem právě kdysi takovýho měla - náušnici, někdy dvě, melír a litry gelu - fuj, dneska už bych nechtěla takovýho floutka
No ženský, tady to žije, to je zasejky téma… Jak dělaný pro vás, co??
![]()
A konečně už aspoň vím, proč nemám úspěch u žen… ![]()
MadGirlNancy píše:KPKristy píše:No, tak to jsem právě kdysi takovýho měla - náušnici, někdy dvě, melír a litry gelu - fuj, dneska už bych nechtěla takovýho floutka
Jen se mi směj, ty jedna ![]()
etatinek píše:
No ženský, tady to žije, to je zasejky téma… Jak dělaný pro vás, co??![]()
A konečně už aspoň vím, proč nemám úspěch u žen…
Tohle zas pobavilo mě. ![]()
Já žila se skejtákem ( už odrostlejším) - dlouhé vlasy až do pasu obarvené na červeno ( něco jako RHCHP), v každém uchu 3 naušnice, kérky na ruce i na noze, bradku až na prsa…No ale byla to láááááska.
Terrad píše:etatinek píše:Tohle zas pobavilo mě.
No ženský, tady to žije, to je zasejky téma… Jak dělaný pro vás, co??![]()
A konečně už aspoň vím, proč nemám úspěch u žen…
Lizbeth píše:
Já žila se skejtákem ( už odrostlejším) - dlouhé vlasy až do pasu obarvené na červeno ( něco jako RHCHP), v každém uchu 3 naušnice, kérky na ruce i na noze, bradku až na prsa…No ale byla to láááááska.
Kérky nevadí. Teda jak který. Třeba písmena vytetovaný na prstech nebo křížky, srdce a podobně
.
Panuška píše:derida píše:Deri konečně taky nějaký jiný vkus - zatím to tu vypadlo všechno na zarostlé, starší dřevorubce s rukama jak lopaty
Jééé, dobré témaTak mně se líbí metrosexuálové-šamponi(zkrátka chlapi, co o sebe dbají).
![]()
![]()
![]()
Panuško, zatím to vypadá, že jsem asi jediná ujetá na šampony
![]()
Ruce, ruce, ruce
Miluju krásné dlouhé prsty v kombinaci s přitažlivým předloktím (ježiš to zní divně
). A mám ráda holohlavé chlapy s bradkou a svaly (né umělé).
Můj ideál je tmavovlasý tmavooký opálený mužný chlap na motorce
Třeba jako Reno Rejns (nevím jak se to píše). Proto mám doma zrzka ostříhaného trojkou se světle hnědýma očima s prstama jak pahýlkama
![]()
Terrad píše:Lizbeth píše:Kérky nevadí. Teda jak který. Třeba písmena vytetovaný na prstech nebo křížky, srdce a podobně
Já žila se skejtákem ( už odrostlejším) - dlouhé vlasy až do pasu obarvené na červeno ( něco jako RHCHP), v každém uchu 3 naušnice, kérky na ruce i na noze, bradku až na prsa…No ale byla to láááááska..
Mě se tetování naopak líbí. Sama jedno mám a další plánuju. A můj přítel má na rameni cosi barevného, děsně ošklivého, že ani nepoznám co to je. Asi nějaké temno nebo tajemno
Ale je mi to fuk, potetovanci se mi líbí ![]()