Co se líbí na mužích?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17180
26.10.10 14:29
etatinek píše:
Panuška píše:
poslední dobou tady všichni básní o Jaru Slávikovi - jdu ho vygooglovat protože jsem totálně out :nevim: :mrgreen:

Ale to ani nemusíš, je to takovéj nic moc pěknéj ťulpas a ženský se z něho můžou uslyntat k smrti… :lol:

Ok, uznávám, závist je svině… :lol:

hmm tak není špatnej (líbí se mi zarostlý chlapi) ale že bych si z něj sedla na pr… tak to teda ne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
26.10.10 14:29
etatinek píše:
Terrad píše:
Tak já bych se čapla, protože jak mě někdo rozesměje, má vyhráno. :mrgreen:
To asi ano, ale blbě se poslouchá a směje vtipům, když pelášíš rychlostí blesku od podivného individua, které se vynořilo ze stínů tmavé uličky v závěsu plačících, křičících a utíkajících dětí… :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
26.10.10 14:31

A také tak zbožnujete, když na vás řemeslníci, dělníci a jiné profese syčí z lešení, příkopů a kanálů??? takové to ssss, kočičko, hmmmm to je roštěnka atd.. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
26.10.10 14:32

Jsi ho totiž, Panuško, neviděla „naživo“ v televizi…to má jiný grády..a jak říkám, ten jeho pohled, to je něco. No, má manželku, takže nic. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978

on kouká jakoby zpod obočí a směje se i mračí zároven..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
Lizbeth píše:
A také tak zbožnujete, když na vás řemeslníci, dělníci a jiné profese syčí z lešení, příkopů a kanálů??? takové to ssss, kočičko, hmmmm to je roštěnka atd.. :cert: :cert:

Se máš, na mě nikdo nesyčel a nemlaskal… 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
26.10.10 14:33

ne-mám pak jasno o jejich iq :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
26.10.10 14:34

mě se to taky stalo jen párkrát-zas taková kočka nejsem:-)…ale fakt není o co stát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
26.10.10 14:35
Lizbeth píše:
A také tak zbožnujete, když na vás řemeslníci, dělníci a jiné profese syčí z lešení, příkopů a kanálů??? takové to ssss, kočičko, hmmmm to je roštěnka atd.. :cert: :cert:

Nevím, tohle se mi ještě nestalo… :roll:

• Citovat
  • Upravit
2769
26.10.10 14:35
Lizbeth píše:
Dámy, nejpřitažlivější je ten muž, který nás nechce a přehlíží nás jak lány. :-?

Moje řeč…toho to fešáka jsem viděla v jedné telenovele…jinak můj typ je modré oči a tmavé vlasy a musí mít chlupatou hruď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
26.10.10 14:36

mě stačí když má chlupatý nohy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568

mě taky,a bylo to dost trapný,hodně lidí se za mnou otáčelo a já jsem se tý chvíly chtěla propadnou do země :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
Lizbeth píše:

Tak tohle nesnáším, raději přecházím na druhou stranu. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
26.10.10 14:37
Lizbeth píše:

jo a nesnáším to :lol: :lol: :lol: jen vždycky přemýšlím jak zareagovat, ale co mám Veruš tak marně přemýšlím kdy se mi to stalo naposledy. ze by uječená dcera ubírala na kráse :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
26.10.10 14:37
MadGirlNancy píše:
Lizbeth píše:
Se máš, na mě nikdo nesyčel a nemlaskal… 8-o :lol:

No to je vyloženě nechutné. Zrovna včera jsem jela trolejbusem a tam byli takoví dva dorostenci, řádně ožralí a slintali na každou ženskou, co šla po chodníku. A nechutně přitom olizovali sklo :poblion: Zajímavé bylo, že na žádnou ženskou v troleji (a že jich tam bylo) si tohle netroufli.
Ale je fakt, že dost záleží na tom, JAKÝM ZPŮSOBEM pokřikují. Někdy to i zalichotit dokáže :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí