Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lizbeth píše:
Tak Hapka dlouhý vlasy má a je starej jak Olympik..a do něj bych šla.
Jo Hous. Arogantní, inteligentní, starej, drsnej a charismatickej - prostě k sežrání..
já nejsem na hezouny.. mě baví i Robin Wiliams ( né prosím Robie)
Robin Wiliams má právě to zmiňovaný charisma!
Táta v sukních
!
…a normálně mám díky tomuhle chuť jít někam aspoň flirtovat s nějakýma hezkýma chlapama, fakt. (chudák manžel, v práci vydělává a já tu takhle…)
Nellys píše:PetiteFillette píše:Ti následovali po NKOTBAlice19761 píše:Tak to mi sice něco říká, ale stále bych řekla, že jsem dost mimoNellys píše:Step by step, ohh baby …KPKristy píše:A co New Kids On The Block?PetiteFillette píše:A Kelly Family…
Holky já když si vzpomenu, že jsem ve 13ti žrala Luneticy a Hansony a Gila…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za mé rané puberty byli „idolové“ East 17, Backstreet boys, DJ Bobo, už zmiňovaní Lunetici, písničky ze Šmoulů a Aqua
taková 80.léta
http://www.youtube.com/watch?…
Jé, tak tu písničku doopravdy znám. A to dokonce tak, že si ji můžu zpívat, bo znám i slova. Ale rozhodně bych si k ní nepřiřadila ani obličeje, ani název skupiny.
Já na sobě poznala, že stárnu podle toho, že se mi začaly líbit starý písničky. 60., 70., 80. léta… A na diskotéky (když už jdu), tak chodím jedině na Oldies party.. ![]()
Příspěvek upraven 26.10.10 v 15:04
MadGirlNancy píše:
Nevyrazíme o víkendu někam do báru, dámy?
Já vyrážím ve čtvrtek, ale i s manželem ![]()
Hmm, a co takovéj Gerard Butler, Tom Cruise nebo Jake Gyllenhaal, hmm, to jsou teprve samečci, slynty slynt… ![]()
Příspěvek upraven 26.10.10 v 15:09
Mě se dnes má polovička vrací po 2 týdnech domů a jen na týden, tak rozhodně nepůjdu nikam lovit flirtovací skalpy
Ale na Oldies disko bych vyrazila..ještěže je tu ten YouTube ![]()
Alice19761 píše:
East 17! Říká to někomu něco?![]()
To jsou moji kluci, teda tehdy byli
.
etatinek píše:
Hmm, a co takovéj Gerard Butler, Tom Cruise nebo Jake Gyllenhaal, hmm, to jsou teprve samečci, slynty slynt…Příspěvek upraven 26.10.10 v 15:09
Gerard Butler je hodně solidní kousek!!! Ve 300 ale ještě není tak charismatický jako ve Ctihodném občanovi (btw moooc dobrej film).
etatinek píše:
Hmm, a co takovéj Gerard Butler, Tom Cruise nebo Jake Gyllenhaal, hmm, to jsou teprve samečci, slynty slynt…Příspěvek upraven 26.10.10 v 15:09
Tom Cruis??? néééé!!!!!!!