Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hnědovlasý,tmavé oči a ne vychrtlí,ale doma mám blondáka s modrýma očima a velkýma rukama…ale důležitý je,aby ten chlap měl to charizma,něco vyzařoval a uměl se chovat jako gentlman.
Jůůů, to je hezká diskuse ![]()
Já koukám na ruce a moc se mi líbí ostrý rysy ve tváři. A tam mám doma ostře řezanýho muže s hezkýma rukama ![]()
Ja mam doma jednoho Beckera ![]()
Akorat mu to na hlave uz ridne vic, ale ma bradku a vousy- nazrzle, je chlupatej, vysoky akorat, ma docela brisko- pry po trech detech ma narok ![]()
Zivi mne i nase deti- myslim si ze az moc dobre, v posteli je to samec
Proste same pozitiva
Je starsi o 9 let.
Kdyz jsem ho videla poprve- nelibil se mi- ale u vecere mne doslova ukecal a ocaroval mi, za 14 dni jsem mu rekla ANO a za 4 mesice jsme se brali- pak jsem odjeli na libanky, pak zplodili 3 deti a zatim sama pozitiva
![]()
Chlupy nemusím
. Teda na některých místech je toleruju
, ale třeba chlupatý záda mě děsí. Ještě, že jsem si dobře vybrala. A raději vlasy než holou hlavu. Zvlášť když jsou jemný a voňavý. ![]()
EvHu píše:
A kolik z vás má doma pravej opak
Původně to byl můj ideál, ale léta běží a ideál se mění v pravý opak ![]()
(i když já mám pocit, že u nás to nejsou léta, ale měsíce
)
Mně se líbí štíhlí chlapi s malým zadkem, tmavovlasí a tmavoocí, ruce radši štíhlejší a dlouhé prsty
. Takového mám doma, akorát po kom je to naše dítě blonďaté, to je mi záhadou
.
Dřív se mi líbili chlapi s dlouhýma vlasama, to už teď ne-e
.
A nesnáším chlapy s náušnicí nebo melírem, to bych neskousla.
Líbí se mi, když o sebe chlap dbá, ale v tom smyslu, že je ostříhaný, oholený a čistý. Chlap, který utratí za hadry víc než zbytek rodiny, by mě děsil
.
Super téma ![]()
Za mě jsou to oči,úsměv a celkově postava - vyšší a udělaná-svaly z práce,velké a silné ruce.
Chlupatý záda a prsa jsem nechtěla a teď mi u přítele nevadí,naopak si dělám srandu,že ho oholím když ho střihám na 4mm. ![]()
Ja se hezky bavim,opravdu,je to sranda cist nejake prispevky.Diskuze se po dlouhe dobe opravdu povedla.
Holky ten můj už taky z těch svých snědých vlasů nemá na hlavě skoro nic…jen ty vousy mu zůstaly sem tam tmavé, jinak šediny…taky nejsme asi ideál postupem času ![]()
Mně se líbí aktuálně Jaro Slávik. I jsem se kvůli tomu vydržela dívat na to ČRaSR má talent, ale je to pitomost, takže nevím, kde ho jinde vidět.
Je to FEŠÁK a ten pohled…ach, och, ach.
Jinak stabilně je můj typ Jude Law.
Nejvíc sexy hlas má pro mě Jan Maxián, který mluví ten „hlas shůry“ v Malé princezně v Kouzelné školce. Takhle se vzrušit hned po ránu u dětského pořadu je skvělé!!
Příspěvek upraven 26.10.10 v 13:47
bumbinka píše:
Dřív se mi líbili chlapi s dlouhýma vlasama, to už teď ne-e.
A nesnáším chlapy s náušnicí nebo melírem, to bych neskousla.
Plně souhlasím. Dlouhý vlasy, melír, naušnice a piercing v jazyku a v bradavce.
![]()
Co mě teda dokáže dorazit je účes na záclonky, nebo Jágra, melír či nagelováno..
dlouhý vlasy jsou in maximálně na skejtákovi..
ka-tka píše:
Kdyz jsem ho videla poprve- nelibil se mi- ale u vecere mne doslova ukecal a ocaroval mi, za 14 dni jsem mu rekla ANO a za 4 mesice jsme se brali- pak jsem odjeli na libanky, pak zplodili 3 deti a zatim sama pozitiva![]()
Hele tak ten můj mě teda na první pohled taky nějak nenadchnul ale taky mě za večer ukecal. pak už to teda nebylo tak rychlý ![]()
Panuška píše:derida píše:Deri konečně taky nějaký jiný vkus - zatím to tu vypadlo všechno na zarostlé, starší dřevorubce s rukama jak lopaty
Jééé, dobré témaTak mně se líbí metrosexuálové-šamponi(zkrátka chlapi, co o sebe dbají).
![]()
![]()
![]()
Mě se taky líbí, když o sebe chlapi dbají. Když jsou čistí a voní. Ale u mého ex jsem se píchala o nagelované prameny vlasů a přišlo mi to hnusný. Když si ten gel smyl, vypadal jako zmoklá slepice…
Můj chlap si teda dává gel do vlasů, ale nenosí žádný rádoby mokrý styl. Jen si poupraví vlasy a mě se to líbí. A je pořád voňavej. ![]()