Co se to děje? Divné sny o těhotenství

Anonymní
22.6.24 08:04

co se to děje? Divné sny o těhotenství

Ahoj, už asi 2 týdny se mi zdají zvláštní sny. Ne každý den ale zdají se mi. Nejsou to přímo sny o těhotenství, ale předpovídají těhotenství obecně. Nevím, jestli se mi to zdá kvůli strachu a podvědomí nebo ne. Každopádně užívám HA proto mi to přijde divné. Testy mám negativní. Tedy včera vyšel negativní a přišla také menstruace. Chci se jen zeptat, že pokud mi test vyšel po 23 dnech od styku takto (čili negativní) tak se nemusíme stresovat nicméně? Možná to zní na hlavu, ale takové zvláštní sny jsem ještě neměla :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.6.24 08:07

:) a ano vím, že sny nepředpovídají těhotenství ale zatím se mi to ještě nestalo

• Citovat
  • Upravit
8829
22.6.24 08:08
@Anonymní píše: Více

Ne, klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36404
22.6.24 08:52

Ne, nejsi těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
22.6.24 09:37

Pokud bereš antikoncepci spolehlivě, je šance na otěhotnění minimální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.24 09:53

@lleennttiillkkaa ano beru, jsem v tomto dost opatrná. Jen jsem si dost nejistá v tom, co se mi zdá. Proto jsem si i udělala test, ale ten by mi po takové době ukazal pozitivitu, kdybych při užívání antikoncepce udělala nějakou chybu no ne? Navíc sex byl jen jeden. Přítel šel ihned pryč do práce.

• Citovat
  • Upravit
11895
22.6.24 09:53

Užíváš HA přišlo krvácení, test máš negativní…ne nejsi těhotná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.24 09:56

@Vladusxx ano přišlo. Krvácela jsem dost, včera a dnes už to bude jen špinění tak jako většinou. Chtěla jsem však vědět, jestli by to už test opravdu ukazal a nemusím si dělat další nebo je brzy na test a musím si udělat ještě jeden

• Citovat
  • Upravit
8829
22.6.24 09:57

To, že se ti zda o těhotenství neznamená, že jsi těhotná. Kdyby se ti zdálo, že skáčeš z mostu tak nejdeš hned ráno skákat ne?
Zachovej klid, být uzkostliva ze snů fakt neni nic dobrého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
22.6.24 10:34

Sny jsou z podvědomí, máš strach z otěhotnění, tak se ti o něm zdá. Myslím, že sny a realitu je potřeba rozlišovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.24 10:45

@lleennttiillkkaa @izabe máte pravdu. Díky moc 🙏 Ano strach mam, řeším pár velmi důležitých věcí v životě a těhotenství by mi to velmi komplikovalo. Ještě k tomu, přítel neustále vypráví o dětech a ve mně se to tak nějak kopí a mám strach.

• Citovat
  • Upravit
8829
22.6.24 11:34

Jestli máš až takovou obavu z těhotenství, tak ještě používejte kondom. Mohli by tě to víc psychicky uklidnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2917
22.6.24 14:17

Někde jsem zaslechla, nevím co je na tom pravdy, ale sny o těhotenství jsou velké změny v životě, které přijdou, stejně jako narození dítěte, taky velká změna. Pokud těhotenstvi nevadí, nebo si přeješ, znebmena bude dobrá, pokud opak a těhotenství je pro tebe problém, budou horší změny. Nechci tě strasit jsou to jen babské kecy, každopádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.24 17:31

@onajeblond o tom jsem také něco slyšela no netuším jestli tomu věřit nebo ne. Snad to byly jen sny a nic jiného.

• Citovat
  • Upravit
2917
23.6.24 09:33

Hele, jestli tě to nějak děsí, zkusila bych to vymazat z hlavy a brát to jako, no tak se mi něco zdá a ono se časem třeba ukáže. Ale když se tím člověk zbytečně zabývá, je z toho zbytečně nervózní atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí