Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jo s tím máte asi pravdu
Jak říkám dost času si to ještě stokrát rozmyslet… a Emu jsem chtěla po prababičce ![]()
@isp píše:
@Monča96
Victorie Ellen Dvořáková
Victoria Bella Dvořáková
Victoria Agnes…
Victorie Marie…
Victoria Rachel…
Příspěvek upraven 20.01.15 v 18:26
@berry4 Viktorie je staré české jméno a za tím třeba Marie…to se dávalo dřív první narozené dceři v rodině a obě jména se k Dvořáková hodí, to je také české příjmení
a spíš nechápu, proč kdo tady řeší, že zakladatelka si něco řeší
chce se na to ptát, chce si dát dceři dvě jména tak proč to musí každý řešit? Komu se to zdá úchylný tak ať a nemusí to přece číst a diskutovat. Holky podle mě je fuk jestli má dítě jedno nebo dvě jména důležitější je láska v rodině, jak je milované a vychovávané, proč hned psát že bude chudák atd… ![]()
@AndreaS92 píše:to Agnes je k příjmení Dvořákova fakt pecka
@AndreaS92 píše:to Angels je k příjmení Dvořákova fakt pecka
Není tam Angels ale Agnes nauč se číst pak komentuj ![]()
@Monča96 Jméno fajn, ale na můj vkus už je jich všude hafo. Já si potrpím na málo frekventovaná jména.
@isp uz jsem editovala byl to překlep ale ono agnes nebo angels to je teda výhra ![]()
@isp Díky, je to jejich názor a já je beru, od toho jsem to založila
Stejně mě to nijak neovlivní, jen jsem chtěla znát názor ostatních na toto jméno
Kdo to pochopil špatně jde už mimo mě.. víc neřeším ![]()
@AndreaS92 komu to cpeš, mě ale tvoje názory stejně nezajímaj
ty výhro!
@Monča96 píše:
@isp Díky, je to jejich názor a já je beru, od toho jsem to založilaStejně mě to nijak neovlivní, jen jsem chtěla znát názor ostatních na toto jméno
Kdo to pochopil špatně jde už mimo mě.. víc neřeším
Ono je lepší někoho ani neřešit, aspoň tak nějak virtuálně vidíš, jak budou třeba reagovat lidi v okolí… Kdo má svůj názor a vyčnívá nějak z řady, je terčem pro ostatní a spíš ale pro ty hloupější kolem nás
Mě se líbí snad všechny jména, nevidím důvody k řešení… hrozné, to je teda výhra, chudák dítě atd…tohle přesně dělaj takovýhle lidi
od nich to odsuzování a řešení okoukají děti a pak jsou zlý. Je to pořád dokola napsat mě se nelíbí mi přijde O. K. ale víc do toho rýpat a zesměšňovat je trapný!!!
Hele ja mam Viktora Dvořáka
Ta holcici varianta křestního jména se mi líbí, ale v kombinaci s tímto prijmenim je to na me moc dlouhé. Ale hlavně dulezite je, co se líbí tobě.
@AndreaS92 píše:
@Monča96 V případě, ze Ti tady všichni napíší, ze to jméno je příšerný nedas ho? Já tyhle typy diskuzi příliš nechapu
Pokud se to jméno líbí me a mému manželovi tak proč se ptát na názor cizích ženských v diskuziViktorie se me osobně nelíbí ale co? Tobě se líbí tak ho dej
Podobné moudré poznámky na diskusích nesnáším. Lidi debatují o daleko větších kravinách
Jsme ženský, tak co bychom si občas nemohly poplkat i o…tom, jak se nám líbí to a to jméno ![]()
@Monča96
Viktorie Dvořáková je fajn. Druhé jméno bych ale nedávala, už tak je to hodně dlouhé. Při křtu ano, ale je fakt, pokud jí druhé jméno zapíšeš do matriky, tak se do žádné kolonky při vyplňování formulářů nevejde:)