Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jéé děkuju holky
Já se bála, že ta Viktorie bude k našemu českýmu příjmení třeba směšná a jsem moc ráda, že se Vám to dokonce líbí
Veronika se mi k tomu taky líbí, ale holt to nebylo „TO“ jméno. U Viktorie cítim, že je to to pravý. Hrozně dlouho se mi líbilo, ale nebylo doma povoleno. A teď když je, tak jsem zas váhala
No jo, ženská
Tak holt budou ve třídě 2. Ale to by byly Veroniky třeba taky. Sofinka je krásná, ale přesně, ne k nám.
Ahoj holky, taky jsme měli vybrané Viktorie, ALE… můj drahý se dneska 3dny před termínem vyslovil, že si není jistý jestli je to ono
myslela jsem, že se vyvrátím, navrhl Andreu a to mě se moc nelíbí, já na to, že jsem ochotnu ustoupit z Viktorky, ale že se mi moc líbí Agáta a tím si zase není jistý..
co si myslíte, že se hodí ke Štěpánkový nejvíc… mě totiž už z toho vybírání jména hrabe, díky
@Conulka píše:
Ahoj holky, taky jsme měli vybrané Viktorie, ALE… můj drahý se dneska 3dny před termínem vyslovil, že si není jistý jestli je to onomyslela jsem, že se vyvrátím, navrhl Andreu a to mě se moc nelíbí, já na to, že jsem ochotnu ustoupit z Viktorky, ale že se mi moc líbí Agáta a tím si zase není jistý..
co si myslíte, že se hodí ke Štěpánkový nejvíc… mě totiž už z toho vybírání jména hrabe, díky
Viktorie
.Je hezčí než Andrea i než Agáta.
@Conulka Mě se taky líbí Viktorie a ještě i ta Andrea. Dala bych něco s R, máte taky takový měkký příjmení jako my a mě k tomu jména kde je eR přijdou hezky vyvážený ![]()
To nám říká káždý ať dáme něco s R, děkuji za reakce
já nevím proč, ale mě ta Andrea přijde taková arogantní, ale manžel by chtěl aby to bylo po něm a on je Ondra, takže logicky jsem Ondřejku zavrhla
, tak prej Andrea, ach jo, to vytáhl těžký kalibr když chce aby to bylo po něm ale čert to vem hlavně ať je malá zdravá
@Conulka Endy, Endží, Andrea je taky pěkné jméno
Měli jsme ji ve výběru, ale je jich prostě moc na mě. Ale to i Viktorek. Takže za mě Agáta! ![]()
@Conulka píše:
Ahoj holky, taky jsme měli vybrané Viktorie, ALE… můj drahý se dneska 3dny před termínem vyslovil, že si není jistý jestli je to onomyslela jsem, že se vyvrátím, navrhl Andreu a to mě se moc nelíbí, já na to, že jsem ochotnu ustoupit z Viktorky, ale že se mi moc líbí Agáta a tím si zase není jistý..
z těchto tří se mi nejvíc líbí Andrea, taky jsem o ní uvažovala (ale my máme v příjmení R, takže nepřipadala pro mě v úvahu). Přijde mi to elegantní jméno pro hrdou krásnou ženu. Akorát zas nevýhodou je pro mě to, že nemá moc domácích hezkých tvarů, Andrejka jo (ale to je vyloženě jen pro maminky
) a pak Andy-a to už je trošku jak na psa.
Viktorie v pohodě, moc krásný starý jméno, teď zas oprášený, ale ono se to pořád mění, s českým příjmením se to rozhodně nijak netluče.
Agáta se mi nelíbí.
Prej že počkáme až jí uvidíme a pak se rozhodneme, jenže já mám strach, že ty úplně čerstvý mimina vypadají všechny stejně a rozhodně mi nebude připadat víc jako Viktorka nebo víc jako Agáta
hlavně když jsem mu říkala ať už něco vybereme - to bylo furt, že máme fůru času, že to musí uzrát - no a teď… ![]()
a to nezmiňuju, že mi odmítá Adinu, Sylvii, Denisku a další a sám se zmohl leda tak na Andreu
@Conulka náš tatínek taky nemá moc nápadů, co by stály za to, naštěstí se nechal přemluvit nakonec u Berunky, jinak by to byla Alena. A u Eriky sice neskákal nadšením, ale nakonec ji vybral z mého předvýběru ![]()
@Conulka Tak Andrea by zase měla líp svátek od narozenin než Viktorie. Na to já jsem třeba taky koukala. A co třeba Adriana? To je takový zvláštnější, podobný Andree a myslim že i míň častý. Ono se taky klidně může stát, že až malinkou uvidíte, tak Vám k ní prostě půjde jen to jedno jméno a jiný ne. Já tomu věřim
My máme ale smůlu, nejsme svoji, takže já chvilkama váhám mezi tou Veronikou a Viktorií a čas se nám pomalu krátí ![]()
@tutinka píše:
@Conulka náš tatínek taky nemá moc nápadů, co by stály za to, naštěstí se nechal přemluvit nakonec u Berunky, jinak by to byla Alena. A u Eriky sice neskákal nadšením, ale nakonec ji vybral z mého předvýběru
můj chlap je stará konzerva a taky prej aby se mu chlapi nesmáli, takže se začátku bál, abych nevytáhla Růženku nebo Violu, prej musíme dát něco,,normálního,,
@deny918 píše:
@Conulka Tak Andrea by zase měla líp svátek od narozenin než Viktorie. Na to já jsem třeba taky koukala. A co třeba Adriana? To je takový zvláštnější, podobný Andree a myslim že i míň častý. Ono se taky klidně může stát, že až malinkou uvidíte, tak Vám k ní prostě půjde jen to jedno jméno a jiný ne. Já tomu věřimMy máme ale smůlu, nejsme svoji, takže já chvilkama váhám mezi tou Veronikou a Viktorií a čas se nám pomalu krátí
ve 22.tt se ten můj o jménech vůbec nebavil, že prej to je času
@tutinka píše:
@Conulka náš tatínek taky nemá moc nápadů, co by stály za to, naštěstí se nechal přemluvit nakonec u Berunky, jinak by to byla Alena. A u Eriky sice neskákal nadšením, ale nakonec ji vybral z mého předvýběru
vy máte opravdu nevšední jména, ty by u nás prostě neprošla i kdybych se na hlavu stavěla
@deny918 píše:
@Conulka Tak Andrea by zase měla líp svátek od narozenin než Viktorie. Na to já jsem třeba taky koukala. A co třeba Adriana? To je takový zvláštnější, podobný Andree a myslim že i míň častý. Ono se taky klidně může stát, že až malinkou uvidíte, tak Vám k ní prostě půjde jen to jedno jméno a jiný ne. Já tomu věřimMy máme ale smůlu, nejsme svoji, takže já chvilkama váhám mezi tou Veronikou a Viktorií a čas se nám pomalu krátí
Adriana, Andrea - to by strašně chtěla tchýně, ale já nevím proč, nejsou to ošklivá jména to ne, ale mě to nějak neštimuje