Co si myslíte o jménu Viktorie? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
826
20.1.15 18:24

Jo s tím máte asi pravdu :) Jak říkám dost času si to ještě stokrát rozmyslet… a Emu jsem chtěla po prababičce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
20.1.15 18:25
@isp píše:
@Monča96
Victorie Ellen Dvořáková
Victoria Bella Dvořáková
Victoria Agnes…
Victorie Marie…
Victoria Rachel…
:roll: to Agnes je k příjmení Dvořákova fakt pecka :lol:

Příspěvek upraven 20.01.15 v 18:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
20.1.15 18:25

@berry4 Viktorie je staré české jméno a za tím třeba Marie…to se dávalo dřív první narozené dceři v rodině a obě jména se k Dvořáková hodí, to je také české příjmení

a spíš nechápu, proč kdo tady řeší, že zakladatelka si něco řeší :nevim: chce se na to ptát, chce si dát dceři dvě jména tak proč to musí každý řešit? Komu se to zdá úchylný tak ať a nemusí to přece číst a diskutovat. Holky podle mě je fuk jestli má dítě jedno nebo dvě jména důležitější je láska v rodině, jak je milované a vychovávané, proč hned psát že bude chudák atd… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
20.1.15 18:26
@AndreaS92 píše: :roll: to Agnes je k příjmení Dvořákova fakt pecka :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
@AndreaS92 píše: :roll: to Angels je k příjmení Dvořákova fakt pecka :lol:

Není tam Angels ale Agnes nauč se číst pak komentuj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005

@Monča96 Jméno fajn, ale na můj vkus už je jich všude hafo. Já si potrpím na málo frekventovaná jména.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
20.1.15 18:27

@isp uz jsem editovala byl to překlep ale ono agnes nebo angels to je teda výhra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826

@isp Díky, je to jejich názor a já je beru, od toho jsem to založila :) Stejně mě to nijak neovlivní, jen jsem chtěla znát názor ostatních na toto jméno :) Kdo to pochopil špatně jde už mimo mě.. víc neřeším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387

@AndreaS92 komu to cpeš, mě ale tvoje názory stejně nezajímaj :lol: ty výhro!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
20.1.15 18:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
20.1.15 18:31
@Monča96 píše:
@isp Díky, je to jejich názor a já je beru, od toho jsem to založila :) Stejně mě to nijak neovlivní, jen jsem chtěla znát názor ostatních na toto jméno :) Kdo to pochopil špatně jde už mimo mě.. víc neřeším :)

Ono je lepší někoho ani neřešit, aspoň tak nějak virtuálně vidíš, jak budou třeba reagovat lidi v okolí… Kdo má svůj názor a vyčnívá nějak z řady, je terčem pro ostatní a spíš ale pro ty hloupější kolem nás ;) Mě se líbí snad všechny jména, nevidím důvody k řešení… hrozné, to je teda výhra, chudák dítě atd…tohle přesně dělaj takovýhle lidi :roll: od nich to odsuzování a řešení okoukají děti a pak jsou zlý. Je to pořád dokola napsat mě se nelíbí mi přijde O. K. ale víc do toho rýpat a zesměšňovat je trapný!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
20.1.15 18:38

Líbí se mi, ale je na můj vkus až moc často dávané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21645
20.1.15 18:43

Hele ja mam Viktora Dvořáka :mrgreen: Ta holcici varianta křestního jména se mi líbí, ale v kombinaci s tímto prijmenim je to na me moc dlouhé. Ale hlavně dulezite je, co se líbí tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
20.1.15 18:54
@AndreaS92 píše:
@Monča96 V případě, ze Ti tady všichni napíší, ze to jméno je příšerný nedas ho? Já tyhle typy diskuzi příliš nechapu :nevim:
Pokud se to jméno líbí me a mému manželovi tak proč se ptát na názor cizích ženských v diskuzi :think:Viktorie se me osobně nelíbí ale co? Tobě se líbí tak ho dej ;)

Podobné moudré poznámky na diskusích nesnáším. Lidi debatují o daleko větších kravinách :nevim: Jsme ženský, tak co bychom si občas nemohly poplkat i o…tom, jak se nám líbí to a to jméno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
20.1.15 19:02

@Monča96
Viktorie Dvořáková je fajn. Druhé jméno bych ale nedávala, už tak je to hodně dlouhé. Při křtu ano, ale je fakt, pokud jí druhé jméno zapíšeš do matriky, tak se do žádné kolonky při vyplňování formulářů nevejde:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze