Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, mám dotaz zda je tu nějaký lékař tím líp. Syn má téměř tři roky již před týdnem jsme spolu seděli u telky a hrál si a najednou hrozný pláč, držel se za hlavu byl spocený a jako by mě ani nevnímal-vše trvalo cca minutu-vyděsilo mě to ale pak jako když utne byl v naprostém pořádku jedl, spinkal, hrál si-nikam jsem s ním tedy nešla-máme jít brzy na tříletou prohlídku-chtěla jsem se zeptat až tam. Jenže dnes se to opakovalo zase, stejný průběh-ještě si všímám že pořád pokašlává hlavně když běhá nebo má větší námahu ale dělá to i v klidu, při běžném hraní ale ne tak často. Určitě s ním půjdu zítra k lékaři jen nevím co čekat, hlavou se mi honí hrůzné myšlenky-jako že tam prostě něco v té hlavičce má
-maminka mi zemřela na rakovinu v 41letech-má někdo takovou zkušenost-fakt mám strach. Teď je zase naprosto v pohodě, hraje si-nechápu co se to sním děje
.
Jen me napada, a nemuze mit treba zanet stredniho ucha?? Ouska neboli?
Ne ne nemá teploty nebyl nemocný nic takového, nebral nikdy ani ATB.
@Zacharova píše:
Ne ne nemá teploty nebyl nemocný nic takového, nebral nikdy ani ATB.
To ale nevylučuje bolest v uchu..
@Zacharova a kdyz se ho zeptas?
Taky bych rekla zanet ucha, neroste mu stolicka,… ![]()
http://rodina.cz/…vep_tree.asp?…
Jedna maminka tam zmiňuje něco podobného, prý urč. forma „migrény“
Maminko, hlavně vypudit z hlavy hororové scénáře. Uklidnit se. Jsem to samé, když něco objevim, co neznám a neumím vysvětlit, nemohu dospat ráno k pediatrovi. Člověk ale ten stres přenášení na deti. Ráno moudřejší večera. Muže to byt zoubek, ouško, migréna nebo taky obycejne pískání v uchu a následný afektivní reakce. Držím palce, ať je v pořádku.
Nemohl se kousknout do jazyka, tvare? Me mladata delaj neskutecny hysteraky kvuli kravinam.
@Zacharova
aha, asi k vyloučení epilepsie a nádorů. Bude to v pohodě ![]()
@laragi ježiši to jste si mohla ušetřit, ten výčet co se dle vás bude vylučovat na neurologii, přesně tohle maminka chtěla určitě slyšet ![]()