Co takhle Rumburk a okolí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.1.13 20:52

@maurikaxx Jo bude to kus ženský :D :lol:.Já od prvního mimi změnila spíš gynekologa protože do porodnice jsme přišli už pozdě. Teď chodím k Dr. Jeníkové do Varnsdorfu a nemůžu si stěžovat. Všechno probíhá jak má. A pokud jde o to kojení tak snad to taky zvládneme. koupila jsem si krém na prsa tak snad aspoň ze začátku pomůže s bolestí ;) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
25.1.13 13:00

Do Vanďáku říkáš? Já zrovna hledám doktora. Chodila jsem tu k někomu, auž ani nevim ke komu, ale už by to asi chtělo - poporodní kontrola minimálně :) Takže bys doporučila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.13 13:51

@maurikaxx Určitě jen nevím jestli bere nové pacienty.Ale to se stačí zeptat.Je opravdu dobrá, vždycky mi všechno ukáže a vysvětlí. A ani se dlouho nečeká v čekárně což je taky dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
25.1.13 18:16

A máš na ní kontakt? Teda, byla by to moje první doktorka, zatím jsem měla jenom chlapy :) No a co, už máš pro kočku všechno? výbavičku, oblečky, kočárek… :) já to honila všechno na poslední chvíli, skoro až 12:05 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.13 18:25

@maurikaxx Jasně že mám 412372370.No a pro malou bych řekla že už máme vše připravené. Pořád si říkám jestli nám něco nechybí a jsem nervozní ale všechno se dá dokoupit podle potřeby. Ty důležitý věci jsou připravený, oblečky vypraný a vyžehlený a už jen čekáme :).Do porodnice taky jakž takž zabaleno :lol:.Jsou ale věci který jsem si nepořídila…neuměla jsem si třeba představit na co mi budou jednorázový kalhotky. 8o. Myslím že mi budou stačit ty moje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
25.1.13 20:39

@můj brouček máš recht, ty jsou k ničemu :) a i spoustu jiných věcí, čas ti ukáže co je opravdu třeba, no a sbalená taška do porodnice se hodí, já rodila o 10 dní dřív a do porodnice jsem jela jen jakože se ukázat a rovnou si mě tam nechali :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.13 12:27

@maurikaxx No tak já doufám že by to mohlo být taky o něco dřív. Hlavně se bojím toho porodu. Jestli holka ještě vyrostla tak nevím :lol:.Ve čtvrtek jdeme na kontrolu k doktorce tak uvidíme ;).Abych nakonec nerodila 4kg obříka :lol: :lol:.No a co jinak? Malej ti dělá radost viď 8)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.13 20:36

Holky, mam se do Jiříkova přistěhovat příští měsíc, jsem zrovna 8tt, nevíte jak je to tam spředporodníma kurzama a jejich kvalitou? Díky moc.
Nepřihlášená Sousa.

• Citovat
  • Upravit
44
7.2.13 13:35

@můj brouček tak už se ti to blíží co, jak se cítíš? Promin jestli tě tyhle otázky rozčilují, mě třeba vadila prupovídka mého dědy, která byla skoro celých 9 měsíců stále stejná a ke konci více než častá: tak co matko, jak ti je? :D na zabití :zed: takže možná lepší bude..neutrálně - jak se vede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.13 14:25

@maurikaxx Ne vůbec mě to nerozčiluje ale spíš mě tak napadne jak se tak můžu cítít když už je to tak blízko. Celkově to docela jde, ale přeju si aby jsme to měli už za sebou.Byli jsme včera na kontrole…malá má už 3,5kg :lol: :lol:.Trošku mě tedy zaplavila panika z představy porodu.No uvidíme, nějak to dopadne. Porodopis sepsanej a otevřená jsem na 1prst takže prý můžu začít rodit kdykoli ale taky nemusím ještě dlouho :D. Byla bych radši kdyby to šídlo už ven chtělo, ale závisí to jen na ní. :cert:.No a jak se vede tobě? Dlouho jsi tu nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
7.2.13 20:43

@můj brouček teda, tak to už je fakt velká :) ikdyž sam taky měl 3,45 a narodil se o 10dní dřív. A že jsem se snažila :lol: nechtěla jsem aby to měl blízko k Vánocům a tak jsem chtěla rodit co nejdřív, takže jsem zkoušela všechny osvědčený recepty jak mrně „vypudit“ dřív a ze všech nakonec zabral čaj z maliníku. Udělala jsem si ho kyblík a Sam tu byl do druhýho dne :)
Nebyla jsem tu, protože ještě dodělávám školu v Praze, takže jsem se učila a týden jsem byla tam a na net jsem se tam nějak nedostala. Ale teď už jsem zase tady, takže můžeme klidně dál pokračovat :) A nebo i zajít společně na prochajdu ;) nebo počkáme až na kočárek? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.13 21:39

@maurikaxx Já už četla všechny rady na to jak malou dostat ven a zkoušela jsem teplou vanu, uklízela jsem celej byt a ani sex nezabral. O maliníku jsem už začla taky uvažovat a když říkáš že pomohl tak do toho asi půjdu. :D Přece jenom musím přiznat že už jsem jak vzducholoď takže nějakej ten den by mi určitě pomohl. Hrozně mi už teď ke konci natýkají nohy a bolí mě v zádech a v kyčlích. Na prochajdu půjdu ráda třeba i to trošku pomůže malé na svět. Nemáš prosím tě facebook?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
7.2.13 21:53

@můj brouček horká sprcha mi nezabrala, během 8 a 9 měsíce jsem přestěhovala a rekonstruovala 2 byty a taky nic, ale maliník asi fakt zabral, protože fakt hned druhý den byly stahy a ten další porod :) Marie Achu Mocová je můj face :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
8.2.13 10:16

Ahoj holky - tak jsem byla u doktora a jsem 5+2 (dneska), takže za 14 dní se uvidí, jestli bude i srdíčko - už teď se nemůžu dočkat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.13 10:36

@maurikaxx No tak ty jsi nezahálela :lol: :lol:.Rekonstruovat 2 byty :potlesk:.Tak jsem si tě na face našla a poslala ti žádost 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová