Co to pro mne znamená a co se změní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
5.5.17 09:08
@jahuhudka píše:
Je spousta samozivitelek a opatrovnika nemaji. Byl nejaky problem s vychovou? Nebo tvoji domacnosti?

Ne ne, mam ještě jednoho syna a ten s tím nemá nic. Jelikož otce v rodném liste má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
5.5.17 09:13

Většinou byva opatrovnik v případě, kdy ospod např zjistí nevhodné podmínky pro nezletilé dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
5.5.17 09:14

@Dennisa1 Takhle to zní jak kdybys měla třeba nastoupit výkon trestu nebo nejsi plnoletá a proto se musí určit opatrovník, nemyslím to zle ;) bylo by dobré napsat v závislosti na čem je třeba toho opatrovníka zajistit, pak by se asi dalo poradit. Holky tady ví ledacos ale chtělo by to pár indícií :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
5.5.17 09:14
@Dennisa1 píše:
Ne ne, mam ještě jednoho syna a ten s tím nemá nic. Jelikož otce v rodném liste má.

No tak to bude tak, jak jsem psala. Pro případ, kdyby se ti něco stalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
5.5.17 09:16
@Moniňoň píše:
Většinou byva opatrovnik v případě, kdy ospod např zjistí nevhodné podmínky pro nezletilé dítě

Možná tím ze jsem v insolvenci, to já vím jako kvůli čemu. Podmínky a to vše je v pořádku. Je to kvůli tomu že jsem v té insolvenci. Mne zajímá, a co se změní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
5.5.17 09:16
@Terulli píše:
@Dennisa1 Takhle to zní jak kdybys měla třeba nastoupit výkon trestu nebo nejsi plnoletá a proto se musí určit opatrovník, nemyslím to zle ;) bylo by dobré napsat v závislosti na čem je třeba toho opatrovníka zajistit, pak by se asi dalo poradit. Holky tady ví ledacos ale chtělo by to pár indícií :)

Tak tak. Podle jedné věty poradit nemůžeme. Opatrovnik se určuje v případě, že se rodiče z různých důvodů nemůžou postarat o dítě, nebo jen jakoby jednorázově, aby opatrovnik mohl jednat v zájmu dítěte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
5.5.17 09:18
@Dennisa1 píše:
Možná tím ze jsem v insolvenci, to já vím jako kvůli čemu. Podmínky a to vše je v pořádku. Je to kvůli tomu že jsem v té insolvenci. Mne zajímá, a co se změní?

To je divný. A kde ti to řekli? Možná, pokud by ti hrozilo odnětí svobody :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3007
5.5.17 09:18

Já například mám v péči svého vnuka, jelikož se narodil dceři, když nebyla plnoletá a s otcem dítěte nežije. Pokud jsi plnoletá, tak mi to příjde divné, proč by měl mít opatrovníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3007
5.5.17 09:19
@Dennisa1 píše:
Jsem plnoleta! A synovi je sedm!

Co se čertíš? Ptáš se, tak se snažíme najít důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
5.5.17 09:22
@Moniňoň píše:
To je divný. A kde ti to řekli? Možná, pokud by ti hrozilo odnětí svobody :nevim:

Opravdu mám vše v pořádku. Nic mi nehrozí, nemam podmínku nic. Píšu ze mam dva syny, ale jeden nemá otce v rodném liste. Druhý má a ještě mladší, a ten nemusí mít opatrovníka jelikož má otce. Děti mám ve své péči, že socilalkou nemam a nikdy jsem Neměla. Bylo mi řečeno že je kvůli té insolvenci. Ale jenom u toho jednoho syna který nemá otce. Druhý má otce tudíž je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
5.5.17 09:23
@Dennisa1 píše:
Opravdu mám vše v pořádku. Nic mi nehrozí, nemam podmínku nic. Píšu ze mam dva syny, ale jeden nemá otce v rodném liste. Druhý má a ještě mladší, a ten nemusí mít opatrovníka jelikož má otce. Děti mám ve své péči, že socilalkou nemam a nikdy jsem Neměla problémy,bylo mi řečeno že je kvůli té insolvenci. Ale jenom u toho jednoho syna který nemá otce. Druhý má otce tudíž je to v pořádku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
5.5.17 09:24
@Dennisa1 píše:
Opravdu mám vše v pořádku. Nic mi nehrozí, nemam podmínku nic. Píšu ze mam dva syny, ale jeden nemá otce v rodném liste. Druhý má a ještě mladší, a ten nemusí mít opatrovníka jelikož má otce. Děti mám ve své péči, že socilalkou nemam a nikdy jsem Neměla. Bylo mi řečeno že je kvůli té insolvenci. Ale jenom u toho jednoho syna který nemá otce. Druhý má otce tudíž je to v pořádku.

Chápu, ale kde ti to řekli, že musí mít opatrovnika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
5.5.17 09:25
@freeport píše:
Já například mám v péči svého vnuka, jelikož se narodil dceři, když nebyla plnoletá a s otcem dítěte nežije. Pokud jsi plnoletá, tak mi to příjde divné, proč by měl mít opatrovníka.

Kvůli té insolvenci prý. Ale kdyby měl otce tak žádný opatrovník byt nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
5.5.17 09:25
@Dennisa1 píše:
Kvůli té insolvenci prý. Ale kdyby měl otce tak žádný opatrovník byt nemusí.

Netuším, co ma insolvence spolecnyho s dítětem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
5.5.17 09:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie