Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@jahuhudka píše:
Je spousta samozivitelek a opatrovnika nemaji. Byl nejaky problem s vychovou? Nebo tvoji domacnosti?
Ne ne, mam ještě jednoho syna a ten s tím nemá nic. Jelikož otce v rodném liste má.
Většinou byva opatrovnik v případě, kdy ospod např zjistí nevhodné podmínky pro nezletilé dítě
@Dennisa1 Takhle to zní jak kdybys měla třeba nastoupit výkon trestu nebo nejsi plnoletá a proto se musí určit opatrovník, nemyslím to zle
bylo by dobré napsat v závislosti na čem je třeba toho opatrovníka zajistit, pak by se asi dalo poradit. Holky tady ví ledacos ale chtělo by to pár indícií ![]()
@Dennisa1 píše:
Ne ne, mam ještě jednoho syna a ten s tím nemá nic. Jelikož otce v rodném liste má.
No tak to bude tak, jak jsem psala. Pro případ, kdyby se ti něco stalo
@Moniňoň píše:
Většinou byva opatrovnik v případě, kdy ospod např zjistí nevhodné podmínky pro nezletilé dítě
Možná tím ze jsem v insolvenci, to já vím jako kvůli čemu. Podmínky a to vše je v pořádku. Je to kvůli tomu že jsem v té insolvenci. Mne zajímá, a co se změní?
@Terulli píše:
@Dennisa1 Takhle to zní jak kdybys měla třeba nastoupit výkon trestu nebo nejsi plnoletá a proto se musí určit opatrovník, nemyslím to zlebylo by dobré napsat v závislosti na čem je třeba toho opatrovníka zajistit, pak by se asi dalo poradit. Holky tady ví ledacos ale chtělo by to pár indícií
Tak tak. Podle jedné věty poradit nemůžeme. Opatrovnik se určuje v případě, že se rodiče z různých důvodů nemůžou postarat o dítě, nebo jen jakoby jednorázově, aby opatrovnik mohl jednat v zájmu dítěte
@Dennisa1 píše:
Možná tím ze jsem v insolvenci, to já vím jako kvůli čemu. Podmínky a to vše je v pořádku. Je to kvůli tomu že jsem v té insolvenci. Mne zajímá, a co se změní?
To je divný. A kde ti to řekli? Možná, pokud by ti hrozilo odnětí svobody ![]()
Já například mám v péči svého vnuka, jelikož se narodil dceři, když nebyla plnoletá a s otcem dítěte nežije. Pokud jsi plnoletá, tak mi to příjde divné, proč by měl mít opatrovníka.
@Dennisa1 píše:
Jsem plnoleta! A synovi je sedm!
Co se čertíš? Ptáš se, tak se snažíme najít důvod.
@Moniňoň píše:
To je divný. A kde ti to řekli? Možná, pokud by ti hrozilo odnětí svobody
Opravdu mám vše v pořádku. Nic mi nehrozí, nemam podmínku nic. Píšu ze mam dva syny, ale jeden nemá otce v rodném liste. Druhý má a ještě mladší, a ten nemusí mít opatrovníka jelikož má otce. Děti mám ve své péči, že socilalkou nemam a nikdy jsem Neměla. Bylo mi řečeno že je kvůli té insolvenci. Ale jenom u toho jednoho syna který nemá otce. Druhý má otce tudíž je to v pořádku.
@Dennisa1 píše:
Opravdu mám vše v pořádku. Nic mi nehrozí, nemam podmínku nic. Píšu ze mam dva syny, ale jeden nemá otce v rodném liste. Druhý má a ještě mladší, a ten nemusí mít opatrovníka jelikož má otce. Děti mám ve své péči, že socilalkou nemam a nikdy jsem Neměla problémy,bylo mi řečeno že je kvůli té insolvenci. Ale jenom u toho jednoho syna který nemá otce. Druhý má otce tudíž je to v pořádku.
@Dennisa1 píše:
Opravdu mám vše v pořádku. Nic mi nehrozí, nemam podmínku nic. Píšu ze mam dva syny, ale jeden nemá otce v rodném liste. Druhý má a ještě mladší, a ten nemusí mít opatrovníka jelikož má otce. Děti mám ve své péči, že socilalkou nemam a nikdy jsem Neměla. Bylo mi řečeno že je kvůli té insolvenci. Ale jenom u toho jednoho syna který nemá otce. Druhý má otce tudíž je to v pořádku.
Chápu, ale kde ti to řekli, že musí mít opatrovnika?
@freeport píše:
Já například mám v péči svého vnuka, jelikož se narodil dceři, když nebyla plnoletá a s otcem dítěte nežije. Pokud jsi plnoletá, tak mi to příjde divné, proč by měl mít opatrovníka.
Kvůli té insolvenci prý. Ale kdyby měl otce tak žádný opatrovník byt nemusí.
@Dennisa1 píše:
Kvůli té insolvenci prý. Ale kdyby měl otce tak žádný opatrovník byt nemusí.
Netuším, co ma insolvence spolecnyho s dítětem