Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@LennaZS ten vyspava kocovinu
čekala bych ho na obed
bez oběda samozřejmě ![]()
Ještě ne… no na výlet jsem nesla nemám vůbec energií…děkuju za částečne uklidnění..on nemel vypli tel.ten si vypnul jeho kámoš.. no jsem zvědavá spala jsem pár hodin a čekám co bude…ale asi na něj hodím ignoraci..myslím že ceka že budu rvát k tomu se nesnizim..teda podle toho co z něj vypadne..nevadí že spal u kámoše me vadí zpusob podání. A hlavně to že se o něj člověk boji na konto toho co šel řešit a on tohle ![]()
@2012Mex píše:
Necekala bych az prijde. Vypla bych mobil a vyrazila na celodenni vylet. Vecer bych se vratila jako nic se slovy, zes mu to vecer zapomnela rict nez odesel![]()
v hlave se mu budou honit uplne stejne myslenky jako ted tobe:dance:
Mozna si kamarad vypnul mobil, protoze se te bal a dost mozna je na mol taky
Nebudou, je v 26tt, to je fakt terno pro ostatní chlapy.
Bud rada, ze ztatej sel chrapat ke kamosovi, nez aby byl doma a buh vi co vyvadel. Pokud by chtel si s nakou babou uzit, naplanoval by to predem a vymluvil se treba na sluzebni cestu nebo cokoliv jinyho. Muj se rozchlastal jen kdyz jsem byla tehu, zaminka pro piti ze?! - pak se mala narodila a byl klid. Ale radil jak divej, 3dny jsem o nem nevedela a bylo mi to nejak jedno, rikala jsem si, ze prijde.. No a prisel, bohuzel tak zahumusenej, v zmuchlanych hadrech od kamose, no hjůůza, zadna by ho ani takhle nechtela:DD
Osobně bych chlapovi takové excesy netolerovala. Oni si někteří takto testují partnerky, co jim ještě všechno projde, a kam až můžou zajít. Když se jim to nezatrhne hned na začátku, pak se nedivím, že je tady mraky diskuzí s názvem
„zase nebyl celou noc doma, má vyplý mobil, chodí do bordelu“, a pod. ![]()
@nostress píše:
Osobně bych chlapovi takové excesy netolerovala. Oni si někteří takto testují partnerky, co jim ještě všechno projde, a kam až můžou zajít. Když se jim to nezatrhne hned na začátku, pak se nedivím, že je tady mraky diskuzí s názvem
„zase nebyl celou noc doma, má vyplý mobil, chodí do bordelu“, a pod.
Souhlas
Rozhodně bych ho pak neobskakovala a jasně bych mu dala najevo, že tudy cesta nevede.
Jéééžiš, tak nepřišel jednou domů, dal vědět, že nepřijde, tak bych to neřešila. Je dospělý, ne dítě. ![]()
Právě jenže to je to divný nepil a nepije..dá si max pivo a i kdyz de s kámošem nepije dá vědět kdy se cca vrati a ted úplný prevrat. Když jsem ještě mohla pít tak oproti němu já pila jak duha a on ne…
Počkej až přijde domů a až ti to vysvětlí…Nedělej ukvapené závěry, třeba se opravdu jen opil a nic víc v tom není
Hlavně buď v klidu(i když vím, že to asi nejde, myšlenek máš plnou hlavu),ale mysli na mimi!
@Anonymní píše:
Právě jenže to je to divný nepil a nepije..dá si max pivo a i kdyz de s kámošem nepije dá vědět kdy se cca vrati a ted úplný prevrat. Když jsem ještě mohla pít tak oproti němu já pila jak duha a on ne…
tak prave neni zvyklej, kamarad ho ozral tak, ze uz by domu nedosel, tak ho vzal k sobe.
@Anonymní píše:
Když to tak pozoruju tady, tak jsem rada že toho meho zivej papíry a je abstinent.
ja bych taky měla plnou hlavu proč to udělal a kde byl a tak… A nemá to souvislost s tím co šel řešit? Vyznělo to že šel řešit asi něco důležitého. Nejlepší bude v klidu počkat a uuvidis. třeba má dobrý důvod.
@zuzka131313 to jsem si říkala nedávno taky díky za něj a udělá tohle..no doma ještě není tak začíná u me fáze dva…nevolam nepisu ale jako docela mazec..
@Anonymní píše:
@zuzka131313 to jsem si říkala nedávno taky díky za něj a udělá tohle..no doma ještě není tak začíná u me fáze dva…nevolam nepisu ale jako docela mazec..
Není ještě doma?!
Tak to doufám, že bude mít sakra dobrý důvod, proč beze slova nedorazil..