Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hlavne si nevytvarej v hlave scenare co, kde jak… Akorat se vynervujes jeste vic!!! Dost mozna se s kamaradem opil a usnul. Uvidis s cim prijde rano- to bude myslim klicove
Ahoj, treba se opil a usnul tam… a kamarad ti aspon poslal sms, abys nemela strach. Moc zodpovedne to neni (od pritele), ale tragedii bych z toho taky nedelala. Aspon zatim.
Právě že já jsem dost vybusna a rychleji mluvím…nevím jak mam reagovat až se tady objeví..tohle se nedělá a mám strach i že své reakce..navíc po přijetí sms jsem kamarádovi volala a asi radši vypnul mobil..jak by jste reagovali vy až by přišel?
Necekala bych az prijde. Vypla bych mobil a vyrazila na celodenni vylet. Vecer bych se vratila jako nic se slovy, zes mu to vecer zapomnela rict nez odesel
v hlave se mu budou honit uplne stejne myslenky jako ted tobe:dance:
Mozna si kamarad vypnul mobil, protoze se te bal a dost mozna je na mol taky
No asi bych byla nastvana, to jo, mohl se ti aspon sam ozvat, ze zustane u kamose pres noc. Ale nervala bych na nej hned u dveri
zkus se ho v klidu zeptat, co to melo znamenat, ze jsi mela strach a zbytecne se nervovala a ze se ti to nelibi, ze se zachoval nezodpovedne. Uvidis, co na to rekne.
Obávám se že ho zabiju mezi dverma..aby jste rozuměli jeho kámoš není svatousek a hlavně nevím jak se k sobě dostali ten večer neměli trávit spolu. Pritel šel řešit jednu situaci co nastala a jen mi žádal ať nevolal že to vyřeší a přijde když už se mi zdálo že je moc hodin volám mu a přijde mi sms od jeho kamose..tohle udělat já tak si asi balím kufry ma pomalu strach když du za tmy do krámu jenže znám se já bouchnu a ještě budu za histerku…ale vaří to ve me úplně maximálně
@2012Mex píše:
Necekala bych az prijde. Vypla bych mobil a vyrazila na celodenni vylet. Vecer bych se vratila jako nic se slovy, zes mu to vecer zapomnela rict nez odesel![]()
@Aslei píše:přesně tak
Nedelala bych z toho takovou tragedii…Nikdy to neudelal, pockala bych s cim prijde. A jestli byl nekde s nejakou jinou, coz si nemyslim, tak se to stejne nedozvis
Podle me se priste opil a usnul…Vylozene zodpovednE to neni ale jsou horsi veci… ![]()
@2012Mex píše:
Necekala bych az prijde. Vypla bych mobil a vyrazila na celodenni vylet. Vecer bych se vratila jako nic se slovy, zes mu to vecer zapomnela rict nez odesel![]()
A dokonce 2× pac bude mít strach i o dite
No kdyby se to stalo u nas tak bych si myslela ze se spis ozral a je u kamarada. Takze bych pockala v jakem prijde stavu.
Chápu tě. Taky by se mi to nelíbilo.
Příspěvek upraven 23.03.19 v 00:26
@2012Mex píše:
no, ja bych rekla, ze jestli se ozral a uz v noci se bal vzit telefon, tak bude akorat rad, ze nikdo neni doma - za prve bude moci v klidu ztrizlivet nebo spat a za druhe po nem nebude nikdo hned ve dverich rvat. takze ja tipuju, ze to, ze zakladatelka nebude doma se setka s nadsenim.
a az mu vecer bude chtit vynadat, tak ji dost mozna rekne: "vzdyt ty jsi byla taky cely den pryc a nedala jsi vedet'.
V tom, že přespí u kamaráda já osobně nevidím problém
Jo vadilo by mi, že by mi nedal vědět přítel, ale já nevím, tak se třeba opil a jeho kamarád Ti dal vědět, abys neměla strach. Zatím bych v tom nehledala nic víc…ale uvidíš v jakém stavupřijde ráno.
Též by mi vadilo, že mi nedal vědět sám přítel. Na výlet bych asi nešla, ale chtěla bych od něj vysvětlení. Vidím to každopádně stejně jako ostatní, spíš než milenku si myslím že se opil na mol. Jednou za dlouho v tom není takový problém, spíš by ti měl předem napsat že to vypadá na dýl. Já bych to tak chtěla.
Ahoj omlouvám se že anonym ale mám své duvody..musím se někde vykecat jinak se sesypu..můj pritel šel v podvečer něco řešit mel normálně přijít domů. A ted mi napsal jeho kamarád že spí u něj..tohle se nikdy nestalo nikdy nespal mimo domov jsem ve 26tt a jsem z toho na nervy nevím co si mám o tom myslet co se dělo děje nebere mi telefon a ani mi nedal vědět..co mám dělat co si o tom myslela??!! Schyluju že si užívá s nějakou a jsem úplně v prdeli..nikdy tohle ještě neudělal..co si mám myslet??