Co to zase řádí? Ústecko

39
20.8.23 21:44

Co to zase řádí? Ústecko

Ahoj všem. Také u vás řádí střevní chřipka? Letos je to teda hrůza, možná je to i z toho vedra. My jsme z ústeckého kraje a všichni moji známý právě leží v posteli, zvrací a průjmujou, kámošky holčička dokonce leží v nemocnici.. já si to prodělala před týdnem a můžu vám říct, že jsem byla tak slabá že jsem už malém nedoběhla ani na záchod. Týden jsem měla průjem, 5 dní zvracela :roll:. Takhle dlouho mi už zle nebylo. Holky to naštěstí nechytly :). Podle mě je to i z toho tepla.. Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
880
20.8.23 21:47

My Ústí a nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3862
20.8.23 21:48

Teplice vubec nic a o nikom nevim, ze by mel v okoli strevni chripku. Nepredali jste si ji nahodou mezi sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76805
20.8.23 21:50
@Ema891 píše:
Ahoj všem. Také u vás řádí střevní chřipka? Letos je to teda hrůza, možná je to i z toho vedra. My jsme z ústeckého kraje a všichni moji známý právě leží v posteli, zvrací a průjmujou, kámošky holčička dokonce leží v nemocnici.. já si to prodělala před týdnem a můžu vám říct, že jsem byla tak slabá že jsem už malém nedoběhla ani na záchod. Týden jsem měla průjem, 5 dní zvracela :roll:. Takhle dlouho mi už zle nebylo. Holky to naštěstí nechytly :). Podle mě je to i z toho tepla.. Jak jste na tom vy?

to je spíš z nějakého jídla, zmrzlina ve stánku je nejpravděpodobnější, ale může to být cokoli - uzeniny, paštiky, saláty i zeleninové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
20.8.23 21:52

@elinka90 to je taky možné, ale kamarádky holčičku jsem viděla cca 10 dní před tím než mi bylo zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
20.8.23 22:08

Decin a taky nic…ani o nikom nevim…spis jste snedli neco spatneho.

• Citovat
  • Upravit
1677
20.8.23 22:15

Jezte zdravě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8534
21.8.23 06:03

Díky bohu, že už neplašíš s onemocněním mozku, ale jen s nějakým virem :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3862
21.8.23 08:00
@Ema891 píše:
@elinka90 to je taky možné, ale kamarádky holčičku jsem viděla cca 10 dní před tím než mi bylo zle.

hele když jsme před xlety měli střevní chřipku, tak jí manžel taky chytl až 10 dní po tom co nám už bylo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
21.8.23 14:28

@izabe co prosím? To jsem nepsala já, včera jsem na tu diskuzi sama odpovídala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí