Co udělat aby spala celou noc!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12072
12.5.14 10:57

@mončís Gratuluju, to je skvělé!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
13.5.14 12:41

Tak jaká byla noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
13.5.14 16:45

Dnes to nebylo jako včera, ale určitě lepší než co bylo poslední dobou :) až budou zuby venku tak snad bude úplnej klid:)

• Citovat
  • Upravit
12072
13.5.14 19:15

Tak to je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
17.5.14 13:34

Tak jak hezky spala tri dny sama, tak dva dn bojujeme s usinanim. Nikdy nemela s tim problemy, a uz vubec ne odpoledne! Ale po tom spani v pokojicku nechce byt asi sama a rve a rve. Takze dnes spala s nama v postely.

• Citovat
  • Upravit
1
18.5.14 22:23

co udělat aby spala celou noc

Mám stejný problém a to mám třetí dítě říkala jsem si jak tentokrád všecko vím a vše hravě vyřeším no a prd:-) malá se stále budí a já narvu polštář na hlavu a chvíli se snažím vydržet at není že hned reaguji asrejně zbytečně. Nakonec musím vstanout a konejšit v náruči. Někdy se hodně zlobím, proč zase dookola. proč nemám to sousedovic klidné spící dítko. Ale už mám třetího nespavce a prostě už vím, že někdy není odpovědi ani rady, zkráka vydržte bude líp. Vaše dětátko vyžaduje vaší přítomnost je to únavné, ale vydržte a užijte si to, za čas budete prosit aby se přitulil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
19.5.14 08:55
@Justik píše:
Mám stejný problém a to mám třetí dítě říkala jsem si jak tentokrád všecko vím a vše hravě vyřeším no a prd:-) malá se stále budí a já narvu polštář na hlavu a chvíli se snažím vydržet at není že hned reaguji asrejně zbytečně. Nakonec musím vstanout a konejšit v náruči. Někdy se hodně zlobím, proč zase dookola. proč nemám to sousedovic klidné spící dítko. Ale už mám třetího nespavce a prostě už vím, že někdy není odpovědi ani rady, zkráka vydržte bude líp. Vaše dětátko vyžaduje vaší přítomnost je to únavné, ale vydržte a užijte si to, za čas budete prosit aby se přitulil…

Mě ani asi neštve, že by spala s námi ale úplně vymizel náš režim. Věděla jsem, že chodí po 1 spát a v 8 večer. Teď jde spát až v půl 10 večer s námi jak není v postýlce. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML