Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Pečivo
![]()
A k obědu byl vývar z drůbežích krků..
![]()
Jakápak sláva.. ![]()
Vy nejste přejedení z těch všech jídel ze svátků??? Já tedy hrozně.. ![]()
Tak my měli k večeři to co k obědu - bosáky špenát zelí a vepřovou pečeni ![]()
Ahoj chci se zeptat co davate detem k veceri? moje 15 mesicni dcerka uz vůbec nechce kaše ani nic podobného a ja vůbec nevim co ji davat? a jeste jsem se chtela zeptat jaké mleko davate dětem do 3 let? plnotucne nebo polotucne? Dcerku uz kojim jen v noci jednou a umele mliko mi v zadnem pripade nechce takze se ji snazim davat aspon jogurty a obcas mléko normalni..a porad nevim zda to nevadi ze nema umele mléko? dekujii
Dávám plnotučné, takové to čerstvé z farmy od krav, ale někdy i krabicové. Prcek hodně jí chleba a rohlíky na kostičky namazené kdečím - pomazánka, Lučina, máslo, tvrdý sýr. Dost často mu nechávám i porci od oběda, takže sice má to samé, ale u chleba třeba obírá šunku
, kdežto když mu zamíchám maso do kaše, tak to nevyselektuje.
@Jolallaaa píše:
Ahoj chci se zeptat co davate detem k veceri? moje 15 mesicni dcerka uz vůbec nechce kaše ani nic podobného a ja vůbec nevim co ji davat? a jeste jsem se chtela zeptat jaké mleko davate dětem do 3 let? plnotucne nebo polotucne? Dcerku uz kojim jen v noci jednou a umele mliko mi v zadnem pripade nechce takze se ji snazim davat aspon jogurty a obcas mléko normalni..a porad nevim zda to nevadi ze nema umele mléko? dekujii
také mám 15ti měsíční dceru. Co se týče mléka, pokud UM nechce, tak nic nenaděláš, můžeš zkusit různé značky, dělají se i ochucená mléka ale já si myslím, že v tomto věku už to není tak nutné, pokud ti jí jogurty, tak by to mělo být ok. Co se týče kravského, v tom moc neporadím, zatím malá UM toleruje, tak to neřeším. A pokud ti k večeři nechce kaše, tak klidně jí můžeš dát to co měla k obědu a nebo třeba namazat pečivo nějakou pomazánkou atd. ![]()
@Jolallaaa píše:
co viem tak normalne mlieko deti do 3 rokov pit nemaju
.Mam 2dcerky a mladsia bola kojena 17 mesiacov a druha 23 mesiacov.Po skonceni kojenia mi UM odmietali.Ked som sa na to pytala dr.ta len povedalazenevadi, ale aby jedli jogurty, syry a mliecne vyrobky.
Inak na veceru-ak zostane nieco z obeda, rohlik/chleba s maslom, sunka/marmelada/syr. Alebo jogut…
V 15 měsících dcerka jedla už úplně všechno, k večeři měla chleba, rohlík třeba s lučinou, šunkou, plátkovým sýrem, zbytek jídla od oběda…těstovinový salát, polévku…je toho spousta…
od 4 měsíců byla na UM až do skoro 3 let, kaše přestala jíst v roce, kravské mlíko začíná pít až ted - 3 roky 3 měsíce, ale jen ochucené.
Pokud dítě odmítá UM a jí jogurty a sýry tak to stačí…a pokud ti bude pít kravské mlíko - převařené, tak ji ho klidně dej…mě bylo řečeno, že ho už může od roka.