Co umí vaše mimčo v 8 měsících?

3662
22.4.16 13:26

co umí vaše mimčo v 8 měsících?

Tohle je spíš na odlehčení :oops:
nám bude za týden 8 měsíců, už se dost plazí, pěkně rychle :lol: teď poslední 3dny dělá, jakože je na čtyřech a peruje na kolinkach? Nevím jjestli se tomu říká nějak odborně 8)
Když ji posadime, sedí a hraje si, nepadá. Sama si ještě nesedne. Co následuje po tom kolinkovani? :dance:
Momentálně se nám klube druhy zub.
A to je asi tak vše :-) co umí to vaše nebo umělo v 8 měsících? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7323
22.4.16 13:31

Tak moje se v 8 měsících uměla otočit na bříško a zpátky na záda :-) Po pérování na kolínkách následovalo lezení :-) Zub jsme neměly ani jeden. Malou jsem taky občas dala do sedu, ale až tak v 10 měsících, kdy - jak říkáš - nepadala a měla pevný záda. Krátce nato se dostala do sedu z pozice na čtyřech při tom perovani na kolinkach. Ale každý dítě to má jinak :-)

Příspěvek upraven 22.04.16 v 18:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
22.4.16 13:34

Ještě mr napadlo, jestli si už drží samy flašku? My teda ještě vůbec, kamarádky malá to umí už od 6 m.
a co se týče flašek, nechce pít z žádné krom té nejmenší s tou nejmenší savickou co je od 0-6 m
zkoušela už jsem i na tu její flašku dat větší savicku-nechce to.
jinak dudlik na, dudlani máme od 5 měsíců ten větší od nuku 6-12 m.To jí nevadí evidentně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.4.16 13:41

Starší syn se v tomto věku otáčel na břicho a zpět, plazil se. To bylo asi všechno. Zlomových u něj bylo 9 měsíců, kdy se postavil, posadil, začal chodit kolem nábytku i pérovat na kolínkách a taky mu narostly první tři zuby zaráz. Mladší syn v tomto věku lezl, stál, seděl a chodil kolem nábytku. O měsíc později už lítal sám po dvou. Měl dva zuby. Flašku si v těch 8 měsících už drželi oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
22.4.16 13:41

@Dojcanis nas malej si flasku nedrzi ani v roce :D jinak v 8 mesicich uz pekne lez, sedel, a začínal si stoupat v postýlce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
22.4.16 13:43

@Dojcanis no prvně jestli máš jen 2 zuby a neumíš držet flašku a k tomu všemu máš dudlík je to na pováženou ;) promiň ale to extrémní mykání je šílený. Jinak je podle mě blbost srovnávat, každý má jiné tempo, moje dcera v 8m seděla sama, lezla a začala si stoupat u nábytku. Jo a já bych tedy neposazovala, určitě ne tak brzy, ale je to tvoje věc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
22.4.16 13:48

Naší malé bylo 8 měsíců teď v úterý. Flašku si sama nedrží, ale umí to, asi to ale považuje za zbytečné, když ví, že maminka podrží. :nevim: Jinak se teda plazí bleskovou rychlostí, když chce, leze hezky po kolínkách (hlavně na pěnovém puzzle, na plovouče jí to asi moc klouže) a umí si stoupnout o oporu. (v postýlce, u gauče, o židli) a „ujít“ cca 1m. Bohužel to umí nahoru, ale dolů už ne. :mrgreen: Sama zatím nesedí, pokud nepočítám, že párkrát se usadila s nožkama na stranu. Jo a zub nemá zatím ani jeden. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
22.4.16 13:48

Naše malá má 8,5 měsíce. Plazí se, válí sudy, péruje v kolínkách, udrží lahvičku s uchama, co má na pití. Hodně vykládá, baba, mňam, vava a jiné neidentifikovatelné zvuky. Vsedě se sama moc dlouho neudrží. Zatím se ještě ani nezvedá. Zub ani jeden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
22.4.16 13:49
@saadet píše:
@Dojcanis no prvně jestli máš jen 2 zuby a neumíš držet flašku a k tomu všemu máš dudlík je to na pováženou ;) promiň ale to extrémní mykání je šílený. Jinak je podle mě blbost srovnávat, každý má jiné tempo, moje dcera v 8m seděla sama, lezla a začala si stoupat u nábytku. Jo a já bych tedy neposazovala, určitě ne tak brzy, ale je to tvoje věc :nevim:

Vysvetlis mi co je na pováženou? první tři řádky fakt nechápu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
22.4.16 13:54

@Charlie18 baba mnam? Teda, to ta naše dost holduje jídlu a mnam neumí :oops: ale umí táta :lol: ale asi tím nemyslí.,co si myslí ostatní :mrgreen: @Alushka.S no jako ta naše si občas tu flašku chytí, ale neudrží, i když zrovna není plná, tak když potřebuju něco doma udělat tak.ji tam dám jako drzatko polštář, ale to nechce, prostě moje.ruka je asi lepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
22.4.16 14:12
@Dojcanis píše:
Vysvetlis mi co je na pováženou? první tři řádky fakt nechápu 8o

Mykani znamená, že o sobě a dítěti mluvíš jako „my“. @saadet nechápe, jaktoze mas dva zuby a neumíš držet láhev ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
22.4.16 14:14

@Dojcanis v osmi měsících zacale lézt a za týden si sedla. Perovala na kolinkach přes měsíc. Láhev si nedržela, neboť byla kojená. Prikrmu snedla malou skleničku (125).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
22.4.16 14:19

Aha, takže ono se fakt v každé. diskuzi najde. nějaká ehm, co se jí něco nelíbí :mrgreen: a jestli se jí. nelíbí že „mykám“ tak ať jde tykat někam jinam, já jsem tohle založila, protože mě zajímá, jak na tom jsou dětičky v jejím věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
22.4.16 14:21

@Dojcanis klid, vždyť ti to řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
22.4.16 14:24

@svatecnice promiň, lehce.sem se vytocila :lol: