Co uvařit pro hromadnou oslavu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6529
27.2.13 16:45

Upeč kuřecí stehna, to se do pekáčku vejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
27.2.13 16:47
@pannda píše:
Napiš mi mailovou adresu, pošlu ti bezva recepty na spoustu masa, jednoduché i s fotem

já bych si taky prosila recepty na: princeznaII @ seznam. cz (bez mezer)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
27.2.13 16:53

Já dávám krkovičku nebo kotlety na plech, pepř a sojová omáčka, na to položím nakrájenou cibuli, papriku a rajčata a dám zapíct. k tomu brambory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
27.2.13 17:15

@Milli-Lilli Taky neznám řízky naruby z papiňáku.
Podrobnější popis by nebyl? :kytka: Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14688
27.2.13 17:33

Krkovička na pivě, s cibulkou…vše v troubě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
27.2.13 18:08

Ja delam na velky oslavy zapeceny maso v troube, maso veprove i kureci (na vic plechu), kukurice, hrasek, zampiony, sunka, salam, cibule a to posypu syrem. K tomu bramborova kase, protoze trouba je zaplnena. Nebo rostaci, rizky, bifteky (rizek na prirodno, na to sunka, salam, tvrdy syr, hermelin, co komu libo a nahoru volske oko), k temto jidlum vetsinou hranolky z trouby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
27.2.13 19:40

@princeznaII Odeslala jsem, pisni kdyžtak zda ti to šlo otevřít. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
27.2.13 21:03

@pannda bezvadný,děkuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
27.2.13 21:07

Kachnu nebo husu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
2.3.13 13:54

Tak házím receptík na ty řízky naruby ;) nejlepší jsou z krkovice..takže maseno osolíme obalíme ve strouhance pak ve vejci do zlatova osmažíme..když je hotovo tak si nakrájíme cibuli dáme do tlakáče a osmažíme do zlatova když je cibulka hotová tak na ní dáme řízky pak se vezme kostka masoxu nebo domácího vývaru jak kdo chce rozděláme v hrnku a nalejeme na řízky zaklopíme a od prvního syčení odměříme 20minut…dělávám k tomu kaši a je to mňamka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
15.3.13 22:29

Dělám kuř. medaikonky(ty si na pánvičce zprudka opeču a naskládám na plech a na ně dávám (šunku na tenké proužky, na hrubo nastrouhaný sýr a spojím to vejcem)a dám zapéct do trouby Vejce ztuhne a udrží sýr na mase. A hlavně si to připravím dopředu a lžící to nandám až po příchodu hostů dám zapékat když potřebuju. A vařené petrželové brambory jako přílohu. Salát si taky dám do lednice pod folii a zálivku dám na stůl atˇsi každý vybere jakou má rád. Někdy mích. salát dávám rovnou na talíř jako oblohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí