Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
U nás doma vede jednoznačně krémová polévka a pak dělám sem tam také dýňový koláč, resp. buchtu. ![]()
Ahoj, nějaká inspirace je i tady na emiminu ![]()
Třeba dýňová polévka hokaido nebo počasí ještě dovoluje grilovat, tak co zkusit grilovanou dýni ![]()
Ahoj, dostala jsem Hokaido a nemám s tím žádnou zkušenost. Přemýšlím co z toho uvařit pro malou (10m.) - napadla mě jen polívka
Co z Hokaida vaříte dětem vy? Poradíte nějaký osvědčený recept pro kojence?
@Jaaanča píše:
Ahoj, dostala jsem Hokaido a nemám s tím žádnou zkušenost. Přemýšlím co z toho uvařit pro malou (10m.) - napadla mě jen polívkaCo z Hokaida vaříte dětem vy? Poradíte nějaký osvědčený recept pro kojence?
Ja ti nevim, ale at uvaris cokoliv, stejne to pak mixnes mebo rozmackas, ne…?
Kromě polívky dělám z Hokkaido i pyré, jako přílohu. Ale u těch příkrmů je to stejně mixka, ne?
Dělám dynovou omáčku. Ale to není úplně pro kojence. Taky se z ní dá udělat cheese cake, brownies, upéct dýňový chlebíček.
Miminu prostě jen uvarit a rozmixovat, podávat samotné nebo třeba s těstovinami/rýží. ![]()
Uvařit a rozmixovat. Můžeš přidat treba brambory, mrkev, cuketu.
Já dělám dýňové rizoto, recept mám z mámakuchyni. cz, je tam varianta od 6 měsíců.
Pro takto malé dítě jsem uvařila dýni s bramborem a červenou čočkou, rozmixovat a přidat trochu másla.
Pro starší děti jsem dělala polévku (už ochucenou).
@FlorenceF Jenkins píše:
Vic mi jako priloha chutna pecena dyne
Delam pecenou s cervenou repou, k tomu brambory, balkan, olivac. Vyborny.