Co vás navalovalo v těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14809
23.3.15 19:09

V předchozích těhotenstvích jsem milovala mytí schodů v paneláku, jak se namočilo to lino na chodbě, tak z toho šel takový specifický pach, který jsem milovala.
A jedno těhotenství mi voněly kanály, takovej ten hnusnej smrad, to bylo opravdu na palici, ale člověk si to nevybere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
23.3.15 19:11

Uzené sýry. Manžel odjel na služebku a slíbil mi, že je doveze. Do té doby mi to chutnalo.
V den jeho příjezdu jsem zařvala, ať s tím vypadne, že ho jinak pobliju… :oops: :lol: :lol: :lol:
Chudák. Tolik mi chtěl udělat radost a já takhle… :lol: :lol: :lol:
Je zajímavé, že ty uz. sýry nemusím pořád i když už nejsem těhotná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
23.3.15 19:11

Na začátku těhotenství se mi dělalo blbě při pohledu na špinavé nádobí.
Takže od úklidu v kuchyni jsem byla osvobozena. Joo, bylo to fajn. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
23.3.15 19:12

@eva valoi joooo a co mi teda ještě vadí-spreje, ale uplně všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
23.3.15 19:15

Ale zase je fakt, že třeba dnes jsem dostala chuť na žervé. Normálně mi připadá, že to nemá žádnou chuť, ale dnes jsem si ho musela koupit a myslím, že i zítra si ho dám. Žervé a celozrnný rohlík.
Někdy ale bohužel mám chuť na sušenky a ušlehám si k tomu pravou šlehačku, namáčím je tam a nikomu nedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
23.3.15 19:16

Tymián, melta a smetanový omáčky. Navaluje se mi, sotva si to představím a to jsem už v sedmém měsíci. :poblion:
Ale nedokážu si představit den bez nastrouhaný mrkve s jablkem a to jsem tenhle salát nejedla několik let :nevim:

Příspěvek upraven 23.03.15 v 19:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
23.3.15 19:16

Jo a onehdá jsem nebyla líná si udělat palačninky s marmeládou, tvarohem a šlehačkou, ale s tím je konec, nebo jinak mě do porodnice budou muset odvést hasiči v takové té plachtě, jak vozej ty tlusté Američany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.3.15 19:20

Nemohla jsem ani cítit, když nějaký soused v paneláku vařil hovězí :zed:. Bohužel ho dělají docela často, teď už mi to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
23.3.15 19:22

@Loudy Nastrouhanou mrkev s jablkem bych si taky dala, tos mě navnadila, ale musím vydržet do zítřka. A nějaká semínka si tam nasypu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
23.3.15 19:32

Taky cigarety, jak citim ten smrad, tak natahuji.. A v zime, kdyz prodavali vsude kapry, tak jsem to dvakrat neudrzela a :poblion: ve meste :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
23.3.15 19:36

MASO! Když sem manželovi chystala večeři (grilované kuře) tak jsem měla co dělat abych se :poblion: vždy jsem se šla vydýchat do ložnice. Ani vývary nebo cokoliv s masem. taky jsem dost zhubla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
23.3.15 19:37

@Mantinell Mně se v těhotenství zhubnout nepodařilo, vždycky jen přibrat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
23.3.15 19:42

Mně vadil cigaretový smrad, kafe jen v prvním těhotenství a na začátku druhého, jednou jsem vrhla z celerového smradu a problém mi dělalo i čištění zubů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
23.3.15 19:45

Jo a špatně mi dělaly žížaly. Hrabala jsem se v zemi a už jen pouhý pohled na žížalu vyvolal dávivý refkex :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
23.3.15 19:49

@eva valoi babička, když ještě nevěděla, že jsem těhotná, tak si myslela, že jsem bulimička, tak hubená jsem ještě nikdy nebyla a když jsem odmítla její luxusní vývar, tak se už naštvala, že mi to vůbec nesluší atd..pak jsem s tím musela jít ven že jsem těhule. Bylo to celkem komické :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí