Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Borrealis píše:
naopakvzít hodně ruliček z toaletního papíru a krep
hodně krepu, hodně radosti
@Lama Lama píše:
Já nejraději dostavam čokoládu ( ani naší být kvalitni). A pak teda úplně něj bylo, že pacient vzal do dispecerske věže a další mi nechal řídit tramvaj (v depu)
supeeeer ![]()
mám jednoho co dělá v Temelíně, ![]()
což mi připomíná jednoho spolužáka, který se na medicíně někdy ve 3. ročníku absolutně nafral, že se na to může taky toto vytento a raději pojede řídit tramvaj
a taky tak udělal.
ale byl to fakt chytrý kluk, myslím že dneska už řídí něco jiného
A co nenosit?
za mě
nakládáné houby
nakládáné houby s vybouleným víčkem / jejda /
Jihlavanku v akci
diabetické sušenky v akci
154. Metaxu
černou tašku z PVC se zlatým nápisem " ITALY"
zlatou tašku z PVC s černým nápisem " LOVE "
@Lama Lama píše:
Já nejraději dostavam čokoládu ( ani nemusí být kvalitni.,staci, když není prosla- to taky dostavam od jedné experty pravidelne) A pak teda úplně něj bylo, že pacient vzal do dispecerske věže a další mi nechal řídit tramvaj (v depu)Příspěvek upraven 28.06.22 v 22:08
cokoska je fajn, mam doma tri neukojitelne krky. Po tvem vzoru cekam exkurzi do dolu ![]()
Propisku jsem dostala loni. Bylo k ní i vtipné předání, které nikdy nezapomenu. Mám na propisce jméno. Je v oblíbené barvě. Ale nepoužívám ji, protože má tlustou stopu psaní. Což mi vadí. Takže je to hezká dekorace hrnku, kde si dávám psací potřeby.
Nejlepší je opravdu čokoláda
. U kolegyně jsem dneska viděla krém na ruce a čokoládu v balíčku, že dostala.
@elen-ka no kdyby na me dcera nehazela psi oci tak se na to taky nejradeji vyprdnu. Cokolada vsude… zase to ma vyhodu… sladky nechci videt aspon do Vanoc… treba neco zhubnu ![]()
@PAN66 píše:
Ahoj,Mate tip co s ditetem muzeme vyrobit za darek, konci skolku. Neco koupime, e chce i neco vyrobit, ja vubec nejsem kreativni…poradte
PANEBOŽE!! NIC NEVYRÁBĚJTE!
dokážeš si přestavit, že x let učíš? co ti ty děti nosí? to už ani nevystavuješ, to rovnou vyhazuješ ![]()
Tvé dítě nen jediné
má jich takových 25
každý rok
každičký…
KAM bys to tak asi dávala??
Prosím tě za všechny kantorky, kup jí víno nebo šampus nebo oříšky, dobrý mix čajů..
tečka.
PS : pokud dcerka nutně potřebuje pančelce Něco vyrobit, nechť pomaluje dárkovou taštičku, do které vložíš to víno či jiné pochutiny…
Hlavně žádné Pracholepy!!
PS2 : jako vrchol těchto dárků ve školce bylo, když matka dala učitelce fotku svého dítěte v dítkem ozdobeném rámečku ![]()
Příspěvek upraven 29.06.22 v 08:07
Kup paní učitelce láhev něčeho dobrého k večerní chvilce poesie, předej osobně, poděkuj za Pepíčka nebo Mařenku a obě strany budou spokojené. Hlavně žádné řezané kytky a tuny cukru.
@Florimo píše:
Tak a pralinky zase za rok
Mňam. Dala bych si
.
@mado píše:
Dala bych něco, co se dá sníst, vypít. Učitelka ve školce má obrázků a různých rukodělek od dětí, za ten rok mraky. K čemu ji bude další obrázek?
Hele, muze ho jlidne vyhodit, jde o to, ze dcera ji ma moc rada a chce pro ni neco udelat…jsem rada, ze s tim prisla sama od sebe, ze pro nekoho neco chce vyrobit..nebudu ji to prece zakazovat
Typicke, tady se zeotas co vyrobit a nikdo neodpovi oonkretne, ale uplne mimo, ona se nepta zda vyrobit co radeji koupit, ale poradit co vyrobit, kdyz nevite tak neodpovidejte. Ji nezajima, ze vy byste nevyrabely..
U nas se to treba podporuje, darky, ktere vyrabi dite, maji ve skolce 2 velike vitriny, kam davaji detske vyrobky s tim, ze oani ucitelky nemaji uz doma misto, kazdy rok to obmenuji a deti jsou rady, ze tam vidi svuj vyrobek a vedi, ze tam bude pres rok. Jsou tam vyrobky od deti, ktere konci. Nase ucitelky primo rekly, ze budou rady za tyto darky. U nas se kupuje spolecny darek pro skolku, ted treba veliky dreveny kvetinac se sazenickami, kazde dite ma svoji sazenicku se jmenem plus kazde dite neco vyrobi doma samo. Je to moc hezke, nez konzumne, skocime do kramu a koupime cokoladu…dcera se tesi a vi, ze bude jeji vyrobek v te skrince.
Bzdeme vyrabet toto, viz obrazek, pro vsechny pani ucitelky dobromady jako podekovani. Nekdo dela kvetinac, da do nej kaktus a ktomu zapich, kde bude taky obrazek nebo obtisk ruky ditete..na pinterestu je toho hafo..
@astoret „jsou rády“ za dárek, který dají do společné vitríny
tak určitě ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.