Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@PAN66 píše:
Ahoj,Mate tip co s ditetem muzeme vyrobit za darek, konci skolku. Neco koupime, e chce i neco vyrobit, ja vubec nejsem kreativni…poradte
Nic. Nebo něco, co sni, vypije ( domácí stavu, marmeládu, pesto)hlavně ne žádné upomínkové předměty
@Lama Lama píše:
Nic. Nebo něco, co sni, vypije ( domácí stavu, marmeládu, pesto)hlavně ne žádné upomínkové předměty
Ořechy, med, káva, sušené ovoce… Já velmi ocením i propisku.
@Eliška píše:
Ořechy, med, káva, sušené ovoce… Já velmi ocením i propisku.
Jak se vyrobí propiska? ![]()
@Lama Lama píše:
Jak se vyrobí propiska?
vsak se ti hemzi praci na doma-kompletovani cehokoli
Jsem teda pro kupovanou propisku.
@Lama Lama píše:
Jak se vyrobí propiska?
Nejedle darky nevyrabet prosim.
Pokud nejste vinaři, tak bych doma nic moc nevyráběla 🤣 Učitelky ty děcka mají fakt rády, ale co s těmi výrobky mají dělat? Mít to všechno doma? To nejde.
Příspěvek upraven 28.06.22 v 21:45
@Eliška píše:
Nejedle darky nevyrabet prosim.
8 let jsem po bagristovi posilala vino. Prckova tridni je abstinentka, dostane kvalitni cokoladu.
@matkabagristy píše:
8 let jsem po bagristovi posilala vino. Prckova tridni je abstinentka, dostane kvalitni cokoladu.
To by u nás bylo ve znamení, že je to degustace od sousedů 😁 😎. Tady se lahvinky nedávají.
@Kelsey píše:
To by u nás bylo ve znamení, že je to degustace od sousedů 😁 😎. Tady se lahvinky nedávají.
my darujeme to nejhorsi pro ostravaky, co nam posilate ![]()
@matkabagristy píše:
Já nejraději dostavam čokoládu ( ani nemusí být kvalitni.,staci, když není prosla- to taky dostavam od jedné experty pravidelne) A pak teda úplně něj bylo, že pacient vzal do dispecerske věže a další mi nechal řídit tramvaj (v depu)
Příspěvek upraven 28.06.22 v 22:08
@Lama Lama píše:no, dyt to píšu. Nic nevyrabet. Když už, tak aby se to dalo sežrat. Já mam takovou kuriozni sbírku DIY daru, použitelné neni nic.
naopak
vzít hodně ruliček z toaletního papíru a krep
hodně krepu, hodně radosti
@matkabagristy píše:
my darujeme to nejhorsi pro ostravaky, co nam posilate
Jak to bylo v těch Pelíškách? Hnusné? Jak to myslíš? Moravské víno nemůže být hnusné
.
Nee. Dělám si srandu. Nepiju to. Nepoznám ani dobré a ani nedobré.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.