Co vyrobit učitelce za dárek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2613
29.6.22 14:05

My jsme koupili se synem ve zdravé výživě sušenky od Sonnentoru v krabičce (není to stejná cenová ani vzhledová jako nějaké disko sušenky:)), a na jednu stranu krabičky jsme nalepili jím ručně ozdobené přáníčko s věnováním (je mu 3,5, tak jsem mu vystříhala různé kytičky a on to tam kreativně nalepil, vypadá to pěkně). Tak si říkám že se to sní a zároveň je tam nějaký prvek že je to přímo od toho dítěte. Není to nic velkého, ale zas chce to dát třem učitelkám a ještě kuchařce, tak za to úplně tisíce dávat nechci:) Ještě pár let si tam pobude…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.6.22 14:34

Dostala jsem včera a dneska tak krásné dárky. Až mi toho přijde strašně moc. I ta domácí výroba tam je. Mám radost. Jsem dojatá. Dostala jsem 7 květin v květináči a nějaké vázané. Samé výborné sladkosti. Makronky. Různá mýdla, zápisník, med, svíčky. Je tam i ten pracholap, poukaz na pizzu. A nejvíc jsem byla šokovaná. Byl tam poukaz v hodnotě 1 000,– na kosmetické služby dle svého výběru. Poukaz našla v obálce dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
30.6.22 19:03

Hele, ted kamarádka posilala, ze vyrabi toto, muzes koupit cokoladu a vyrobit to k tomu, budete mit darek a dite muze neco udelat..

https://mamadodeste.cz/…-bonboniera/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin