Co vyrobit učitelce za dárek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4749
29.6.22 08:18
@Lucy75 píše:
@astoret „jsou rády“ za dárek, který dají do společné vitríny
tak určitě :lol:

Ano, je to tak, je to proste proto, ze chteji, aby deti vyrabely sve, ale samozrejme si to nebudou v taskach rok co rok nosit domu. Deti vidi co vyrobily predskolaci ored nimi a vedi, ze proti rok tam budou jejich vyrobky vystaveny. Cokosku umi koupit kazdy, mne se to libi jako myslenka. Dostali jsme i list, ze pokud chceme obdarovat, uprednostnuji tento typ darku. My jsme ale v zahranici, tu se mic nenosi, ze se kupuje ucitelkam primo neco, samozrejme muzes, kdyz chces, ale vetsina vyrabi dareky je to id deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
29.6.22 08:31

Jak se rika darovanemu koni se na zuby nedivej. Kazdeho vec, co prinese. To, jak s tim pak ucitel nalozi uz je jeho vec. Taky predpokladam, ze neuci kvuli darku na konci roku. A pokud mu udela radost milionty vyrobek do policky ve skolce, proc ne.
Nejlepsi je, kdyz ucitel jemne naznaci co by mu pripadne udelalo radost. Nastesti u nas to tak je, takze jedna nosi bonbony a druha caje :))
Pro trenery pak vyrabime domaci pastiku a nakladame syr.
Holky s vyrobou pomahaji, chteji davat domaci… nastesti aspon ten caj muzu koupit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24187
29.6.22 08:35
@Florimo píše:
Tak a pralinky zase za rok :mrgreen:

Ty jo, ty vypadají luxusně. :srdce: (paní ucitelce zavidim ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
29.6.22 08:38

@elen-ka dekuji :srdce:
To doufam…. Minimalne rok to nechci ani videt… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24187
29.6.22 08:43

@Florimo no u nás u dcery také bylo vysloveno prani a proto jsem vyráběla zazvorovy liker. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
29.6.22 08:55
@elen-ka píše:
@Florimo no u nás u dcery také bylo vysloveno prani a proto jsem vyráběla zazvorovy liker. :D

jé, ten je děsně dobrej. Nevím proč, mě se těm účám nechce ten chlast moc dávat. A to ne, že bych jim ho nepřála. Nějak mi to přide blbý, iracionálně. Protože doktorovi, i pediatře, bych to klidně dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
29.6.22 10:08

My teda taky davaly vyrobene, prijde.mi divne davat cokolady alkohol nebo kosmetiku, kafe apod…proc jako? Nevim co pije, co rada, na co ma alergii, jen protoze je to spotrebni? To radsi nedam nic, za me by to melo byt vztah dite -ucitelka a pokud dite samo prijde s tim, ze chce neco vyrobit je to krasne, proc hned tomu diteti rikat, ze na fo neni zvedava, ze koulime kafe 8o

Ale mozna je to tim, ze taky ziju v zahranici, tady se moc nenosi takovy to jak v cesku nesu k doktorovi kaficko apod..ucitelkam se tu nic nedava, vetsinou se neco vyrabi a vyrabi to to dite nebo jak psala astoret dava se spolecny darek skolce, ne osobne ucitelkam…

Za mw je to moc hezke, ze sama chce neco vyrobit, kdyz bych nevedela, vytvorila bych aspon pranicko, kdyz uz byste neco kupovali…

Kdyz uz u nas daval nekdo neco osobniho, tak to rozhodne nebyla bonboska z obchodu, ale specialni, kde se natisklo prani nebo nejaky vzkaz nebo kdyz se vedelo, ze dotycna neco rada, tak treba na lahev specilni etiketu s osobnim vzkazem…

Nevim, ja osobne ocenim neco vic osobniho, od ditete nez aby se mi seslo 10 milka cokolad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24187
29.6.22 10:33
@Lama Lama píše:
jé, ten je děsně dobrej. Nevím proč, mě se těm účám nechce ten chlast moc dávat. A to ne, že bych jim ho nepřála. Nějak mi to přide blbý, iracionálně. Protože doktorovi, i pediatře, bych to klidně dala.

Jo, dávám velmi opatrně. Dcera jak na té škole konci, tak učitelka prohlásila, že si musí ten zbytek šetřit, aby ji vydržel co nejdéle. Používá ho (tak jako já) na prvotní projevy nachlazení. Tak jsem ji poslala vzorek i s návodem jak ho vyrobit a k tomu jsem koupila malé čokoládové srdíčko. To stejně ředitelka. Asistentku a ještě jednoho učitele pak dcera taky chtěla obdaroval, tak jsme to vzali sakumprask v jednom duchu. Sousedka dává tomu jednomu učiteli doma naložené utopence.

My pak dáváme za rodiče dceřiné třídy dar jako pozornost za celých 5 let knihu s fotkami dane třídy za těch 5 let. Je to mladá škola, letos má 5-ti létě výročí, dceřiná třída byla úplně první třída dane školy.

Jinak si myslím, zda to nemáš v rovině “jsou tam děti, tak alkohol ne”. Přiznám se, spis se děti snažím ucit, že alkohol pouze s rozumem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
29.6.22 11:31

@Lama Lama ja bych i flasku dala, ale musela bych vedet co maji rady :) u ostatniho me to nevadi, ale u toho alkoholu jo :nevim:
Znama je ucitelka a po synech taky posila alkohol :mrgreen: pry vi, ze to po tom roce potrebuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26250
29.6.22 13:13

Jako ono je to takové blbé, když děti ve škole cinkají lahvemi, to uznávám. Já alkohol posílám, když dítě na škole končí nebo se loučí s učitelkou trvale.

no a k tomu nenápadnému naznačení… letos ze mě miláčkové lámali informace táááák nenápadně, že jsem jim nabídla i velikost bot a klobouku. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24880
29.6.22 13:15
@Florimo píše:
Jak se rika darovanemu koni se na zuby nedivej. Kazdeho vec, co prinese. To, jak s tim pak ucitel nalozi uz je jeho vec. Taky predpokladam, ze neuci kvuli darku na konci roku. A pokud mu udela radost milionty vyrobek do policky ve skolce, proc ne.
Nejlepsi je, kdyz ucitel jemne naznaci co by mu pripadne udelalo radost. Nastesti u nas to tak je, takze jedna nosi bonbony a druha caje :))
Pro trenery pak vyrabime domaci pastiku a nakladame syr.
Holky s vyrobou pomahaji, chteji davat domaci… nastesti aspon ten caj muzu koupit :mrgreen:
:potlesk: super! pitelné a žratelné dárky jsou TOP :lol: to říkám pořád a všechny mé kámošky učitelky taky ;).. nejvíce vždy ocení víno, šampus, čaje… nakladané sýry jsou Bomba, taky jich pár dostávají :dance:
PS : letos jsem nakoupila v akci orchideje.. řezanými kytkami jsou učky zavalené, ale květináč ocení :srdce: loni jsem naší milované p. učitelce z prvního stupně nakoupila skalničky, protože jsme se kolikrát shodly, jak rády relaxujeme na zahrádce s rukavicema :mrgreen: měla fakt obr radost a poslala mi během pár dní soukr.mail s fotkou, jak si je zabudovala do své skalky… tomu říkám konkrétní užitečný a milý dárek, výrobek do vitríny - to bych se orosila z 86. panduláka.. to je spíš dárek pro ty děti, že se těší na tu „výstavku“, nikoliv pro konkrétní učitelku..

a s kávou - pokud učitele znám a vím, jakou má rád, tak ráda koupím v krámku s mletými speciálkami například.. ale takového učitele, co pije tento typ mleté kávy, máme jen jednoho ;) a kupovat Nesco je takové uniformní.. to už jsou fakt mnohem lepší ty pralinky, sýry, masérka třeba je taková alternativní a ta byla zas fakt ráda za kvalitní Roiboos k narozkám…

Příspěvek upraven 29.06.22 v 13:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21965
29.6.22 13:15

Naše děti dostaly od třídní učitelky domácí marmeládový džem v ozdobné skleničce, s věnováním. Je jich ve třídě hodně, tak si paní učitelka musela maknout. Ale je to originální. Určitě to potěšilo víc, než nějaký děkovný list.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
29.6.22 13:18
@neumisa píše:
Jako ono je to takové blbé, když děti ve škole cinkají lahvemi, to uznávám. Já alkohol posílám, když dítě na škole končí nebo se loučí s učitelkou trvale.no a k tomu nenápadnému naznačení… letos ze mě miláčkové lámali informace táááák nenápadně, že jsem jim nabídla i velikost bot a klobouku. :pankac:

tak se pak pochlub :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24880
29.6.22 13:23
@mado píše:
Naše děti dostaly od třídní učitelky domácí marmeládový džem v ozdobné skleničce, s věnováním. Je jich ve třídě hodně, tak si paní učitelka musela maknout. Ale je to originální. Určitě to potěšilo víc, než nějaký děkovný list.
:srdce: super! užitečný ne-pracholap, navíc moc milé.. parádní :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26250
29.6.22 13:28
@matkabagristy píše:
tak se pak pochlub :dance:

nabídla, ale nesdělila :lol: ale větu „kytky nejím“ pochopili napoprvé :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin