Co zabírá na bolest při růstu stoliček

9167
7.11.18 08:26

Analgetika, což Nurofen je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.11.18 08:31

Pevne nervy a vydrzet :nevim: taky neni dobry porad do ditete cpat nurofen

• Citovat
  • Upravit
7.11.18 08:48
@Anonymní píše:
Pevne nervy a vydrzet :nevim: taky neni dobry porad do ditete cpat nurofen

no to ja vim, ale on by bez nej neusnul, a ptala sem se ve dvou lekarnach, bylo mi receno, že kdyz davame jeden denne tak to nevadí. Samozřejme proto to střídám s homeopatiky, a včera sme koupili ještě panadol ať je nějaká změna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
7.11.18 08:57

Tak u nas tedy bylo nejhorsi obdobi nez ty stolicky vykokuly cele,od te do doby je to v pohode :) jinak u nas pomohlo na noc namazat mundisalem a mala spala nejakou chvili se mnou,no a kdyz bylo nejhur,tak doslo i na nurofen nebo panadol,ale ted uz jsem ani jedno dlouho nedavala ;) ted nam rostou spicaky a je to lepsi,nez ty stolicky,to bylo nekdy fakt sileny :zed:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
7.11.18 10:06

U nás se osvědčila homeopatie, nekecám, byla jsem bezradná, malé nic nepomáhalo, nakonec jsem vyzkoušela homeo a byl klid.

• Citovat
  • Upravit
7.11.18 12:40
@Jančakecalka píše:
U nás se osvědčila homeopatie, nekecám, byla jsem bezradná, malé nic nepomáhalo, nakonec jsem vyzkoušela homeo a byl klid.

Konkrétně co prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
7.11.18 13:01
@Nicol-ostrava píše:
Konkrétně co prosím?

Konkrétně Chamomilla Vulgaris CH30.

• Citovat
  • Upravit
3743
8.11.18 08:35

Také jsme měli podobné období zubů, kdy dítě pár dnů po sobě dostávalo panadol či nurofen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.11.18 07:42

My jsme tu bolest doslova prokojili. Byla jsem rada, ze jsem driv neprestala kojit. Kdyz se zacali prorezavat stolicky (vsechny najednou)tak miminko, ktere se budilo do te doby 2 x za noc se temer ze dne na den zacalo budit treba i 6-8 x za noc. Vzdy se jen na chvilku prisal a spal dal. Prislo mi, ze to ani neni na hlad ani o psychice. Vzhledem k tomu co vsechno materske mleko obsahuje a co jeste ani nebylo objeveno .. me osobne prijde, ze snad ma v sobe i nejakou formu prirodnich “analgetik”. Tohle mu vzdycky pomohlo, stacila troska a hned spal dal. Prez den taktez, jinak velky jedlik, ale kdyz mu bylo hur, byl trochu mrzutej, min jedl a vic se kojil, treba po troskach. Nekdy se dokonce chtel jen kojit, byla jsem rada ze mam cim, jinak by snad nesnedl nic. Uz se temer prorizla posledni stolicka. Malej az na to co jsem popsala jinak uplne pohodove mimi, krasne jsme tim “propluli”. Ja si vzdycky rikam a jak asi resili jidlo a zuby vsechny generace maminek pred nama? Bez mixeru, dudliku, lahvicek, nurofenu.. Asi takhle a ono tu funguje uzasne.. Nejsem fanaticka kojeni, jen jsem to zkusila a duverovala malemu, sice jsem obcas mela pocit, ze se teda moc nevyspim, ale evidentne mohlo byt hur a spoustu starosti jsme si tim oba ve skutecnosti usetrili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.