Co znamenají tyto výrazy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
23.2.12 16:11
Lakynka píše:
Gladys: je fakt, že já měla fakt silné poslíky 3 týdny před porodem… I jsem se čistila, to je pravda..

Spíš že píše zakladatelka, že je to jen pocit nutkání na wc a pak nic.. Jestli třeba bere železo ještě mě napadá?

Příspěvek upraven 23.02.12 v 15:56

Já měla tlaky na konečník, nutkání na velkou a šlo pak úplné minimum. Úplně stejné nusení na velkou s minimálními výsledky jsem měla pak i při porodu, takže podle mě to nejde odhadnout, zda je to k porodu či ne.
Nebyla to zácpa, spíš ty střeva byly hrozně rozpohybovaný a vypuzovali každý „prd“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
23.2.12 16:19
Gladys píše:
Lakynka píše:
Gladys: je fakt, že já měla fakt silné poslíky 3 týdny před porodem… I jsem se čistila, to je pravda..

Spíš že píše zakladatelka, že je to jen pocit nutkání na wc a pak nic.. Jestli třeba bere železo ještě mě napadá?

Příspěvek upraven 23.02.12 v 15:56
Já měla tlaky na konečník, nutkání na velkou a šlo pak úplné minimum. Úplně stejné nusení na velkou s minimálními výsledky jsem měla pak i při porodu, takže podle mě to nejde odhadnout, zda je to k porodu či ne.
Nebyla to zácpa, spíš ty střeva byly hrozně rozpohybovaný a vypuzovali každý „prd“

noo, právě. jako já jsem byla ustrašená a vše jsem hlásila doktorce, ale podle nálezu u vyšetření prý bylo vše v pořádku. jak říkám, beztak bych ještě donosila nebo přenášela, kdyby mi malou lékaři nevypudili ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí