Conseq - Horizont Invest

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pavpetr
28.6.13 21:36

Aktivační poplatek je pro finanční poradkyni, ne Vám na účet, a pokud šlo o částku 16 000,– nikdo nespočítá kdy by se Vám vrátil. Správná volba, nebrat.
A informace o minulých výnosech fondů, ať jakkoli závratné neznamenají vůbec nic pro vývoj budoucí.

• Citovat
  • Upravit
352
28.6.13 21:39
@Pavpetr píše:
A informace o minulých výnosech fondů, ať jakkoli závratné neznamenají vůbec nic pro vývoj budoucí.

Aha, takže veškeré statistiky světa, které se vypracovávají na základě dat z minulosti jsou vlastně nesmysl protože kdosi v čechách objevil, že to pro budoucnost nic neznamená…

No ještě že vás máme. Možná to bude na nějakou tu Nobelovu cenu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavpetr
28.6.13 21:47

Nelze výnos předvídat, predikovat podle minulého výnosu, z předchozího roku na tom nevidím nic nepochopitelného.

• Citovat
  • Upravit
352
28.6.13 21:55

Takže když firmy na základě loňských objednávek stanovují své roční rozpočty a plány prodeje/výroby, tak to vlastně taky dělají špatně, protože nemůžou předvídat to, že si jejich výrobky firmy se kterými spolupracovaly opět objednají.

A hle, přesto se to děje, přesto dělají své roční plány s založené na tomto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavpetr
28.6.13 22:05

…mluvíme o trzích

• Citovat
  • Upravit
fandi
28.6.13 23:40

Pane Bukaj, jestli teda vite kam mam dat vsechny sve penize na pristi tri mesice a SLIBITE mi jistou vysi navyseni, tak se mi ozvete. Kdyby to fungovalo tak jednoduse, tak by bylo na svete opravdu krasne ;). Nejde z kratkodobeho hlediska urcit, kde se bude darit. Vse je zavisle na aktualnim rozpolozeni sil v regionech a to se vse se meni s kazdym dnem a vy nedokazete urcit, kdy presne bude potptavka klesat a kdy rust, ale dlouhodobe lze analyzovat na zaklade dlouhodobeho potencialu a na to je treba se soustredit.

• Citovat
  • Upravit
352
29.6.13 00:08

fandi Krátkodobými spekulacemi se já nezabývám. Navíc za „všechny vaše peníze“.
Ale když jste to nadhodil, tak i všichni spekulanti zakládají své odhady na tom, jak se v minulosti například konkrétní firmě dařilo, co se na základě těch výsledků dá čekat krátkodobě/dlouhodobě.

Celý svět používá data z minulosti, aby na tom postavil své analýzy, akorát nějaký český anonymní Pepík přišel nyní s myšlenkou, že to všichni dělají špatně… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
29.6.13 08:34

Aha, takže když nedávat peníze do investic, tak kam? Nechat je na spořícím účtě, kde zhodnocení ani nepokryje inflaci? Děkuji, nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavpetr
29.6.13 09:59
@BukajAktobos píše:
fandi Krátkodobými spekulacemi se já nezabývám. Navíc za „všechny vaše peníze“.
Ale když jste to nadhodil, tak i všichni spekulanti zakládají své odhady na tom, jak se v minulosti například konkrétní firmě dařilo, co se na základě těch výsledků dá čekat krátkodobě/dlouhodobě…jde pouze o odhady, SPEKULANT pouze usuzuje, myslí si, ať už na základě jakýchkoli analýz. Plno firmám se vedlo, další rok nevedlo a padly, stejně nebo spíše rychleji to chodí na kapitálových trzích.
Každý predikující odborník taky pro někoho pracuje…
Které investice v případě otřesu na trzích, které se stali v minulosti, když se podle ní dá řídit, budou na ráně jako první konzervativní nebo progresivnější?
Ty které si myslíme že jsou bezpečné.
Ze svého školícího investičního jednotera, uděláte desatero pouze tím že zde nebudete plýtvat svým časem a budete příjmat i nepříznivé vstupy, půjdete se svým studiem do hloubky a ne do hloupky.
  • Citovat
  • Upravit
Pavpetr
29.6.13 10:01

…chyba můj názor začíná od tří teček, musím se učit.

• Citovat
  • Upravit
Pavpetr
29.6.13 10:03

…jde pouze o odhady, SPEKULANT pouze usuzuje, myslí si, ať už na základě jakýchkoli analýz. Plno firmám se vedlo, další rok nevedlo a padly, stejně nebo spíše rychleji to chodí na kapitálových trzích.
Každý predikující odborník taky pro někoho pracuje…
Které investice v případě otřesu na trzích, které se stali v minulosti, když se podle ní dá řídit, budou na ráně jako první konzervativní nebo progresivnější?
Ty které si myslíme že jsou bezpečné.
Ze svého školícího investičního jednotera, uděláte desatero pouze tím že zde nebudete plýtvat svým časem a budete příjmat i nepříznivé vstupy, půjdete se svým studiem do hloubky a ne do hloupky.

• Citovat
  • Upravit
4.7.13 22:50

Conseq Horizont Invest

Ahoj Všem. Je tu prosím někdo kdo má tento nebo podobný produkt deset a více let??? Máte někdo také kladné hodnocení?? Mnoho lidí co sem psalo ho mají krátce a je mi jasné, že úspěšnost nelze po krátké době hodnotit. Já ho zvažuji dětem na 16let. Mil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fandi
7.7.13 10:45

Zvazte i jine zprostredkovatele nez conseq. Napisu to na rovinu. Sejdete se s nekym z firmy ertrag und sicherheit, ale samozrejme i z consequ a pak si porovnejte nabidky. Ja jen nastinim, ptejte se na rocni poplatek z objemu, ono 1-2% se muze zdat malo, ale na 16-ti letem horizontu na se to muze vysplhat ke statisicum.

• Citovat
  • Upravit
109
7.7.13 18:56

Dobrý den,
máte prosím někdo zkušenost s Franklin Templeton? Docela mě to v poslední době zaujalo a s tím, že je mi jasné, že se důchodu asi ani nedožiju, mi přijde tato forma „penzijka“ poměrně výhodná. Píšu to v uvozovkách, protože o penzijko opravdu nejde, ale jako investice mi přijde tato společnost slušná. Je mi 20 let, vstupní poplatek je 14.násobek měsíčního vkladu a min. měsíční vklad je prý 1300,–, tedy 18200,–.. je pravda, že je to velká částka, ale za něco se ten depozit otevřít musí a nikdo se nám o to ´zadarmo´ starat nebude že.. ale když k tomu přičtu 8% zhodnocení ročně? a pokud budu investovat třeba až do nějakých 62 let, tak bych řekla, že by to nemuselo být špatné… No, co si o tom myslíte? Samozřejmě chápu, že se křivka bude houpat nahoru a dolů, ale zase když bude dole, nakoupím hodně podílových jistin za málo peněz a při vzrůstu mi částka vzroste zase o něco víc.. Chápu to dobře? kdyžtak mě prosím opravte.. Je tu prosím kdyžtak někdo, kdo tohle má? budu ráda za každou zkušenost :) než něco podepíšu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fandi
8.7.13 18:25

Zdravim, ano, presne pres tuto spolecnost jsem zacal ja investovat pred 7 mesici. V jednu chvili jsem mel po 4 mesicich 8% zhodnoceni, pak to zase klesalo az do minulych tydnu a nyni opet zacina stoupat. Jak jste sama napsala, tak jednou to klesa, jindy stoupa, ale dlouhodobe to stoupa. Globalni rust ekonomiky je 6% rocne a franklin templeton je jednou z lepsich spolecnosti, kterym se dari dlouhodobe byt nad timto prumerem. Jste jen o tri roky mladsi nez ja a tento zpusob je pro vas idealni. Pravidelne sporeni je klicem k uspechu, protoze nekupujete presny pocet podilu, ale podily za fixni sumu, tzn ze pri poklesu kurzu nakupuje vetsi pocet podilu. Nicmene klicem k uspechu je nevsazet na jednoho kone. Proto bych radeji volil otevrit nekolik fondu, aby bylo riziko co nejvice rozmnelnene. Napriklad si nechte otevrit 6 fondu a vzdy posilejte 1000 a 1000 mesicne na stridacku do fondu. Jako ze prvni mesic poslete penize do prvnich dvou, dalsi mesic do zbyvajicich dvou ze ctyr a treti mesic do poslednich dvou. Tzn ze do fondu budete posilat penize 1× za 3 mesice. posledni vec co zminim je, ze je dobre nastartovat jednorazovou investici z toho duvodu, ze 10% z 12000 je mene nez 10% ze 100 000 :). Proste kolik nahodice na zacatku, o tolik let se posunete dopredu. Avsak pokud nemate na jednoraz, tak si z toho nic nedelejte. Ste mlada a ocividne premyslete racionalne nad svou budoucnosti. Chvalim ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat