Conseq - Horizont Invest

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nemluva
2.5.13 13:38

A neda ten odkaz na konkretni fond a neda

• Citovat
  • Upravit
Nemluva
2.5.13 13:50

Ze vy ani v consequ nevite kam penize jdou, nebo co je na tom tak tezkeho postnout napriklad z bloombergu ktere fondy pouzivate v konzervativnim portfoliu?

• Citovat
  • Upravit
3
3.5.13 23:17

S tím zamindrákovaným prodejcem konseku, se tu už lidi přestali bavit, nemá do čeho píchnout a zajímavé že tady může tak nadávat a urážet admine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
2.6.13 14:52

Ahoj, chci se zeptat - od 1.1.2012 mám uzavřené smlouvy - Conseq Horizont Invest a Conseq Classic Invest. Na každou smlouvu platím 500 Kč měsíčně.
Ve výpise z účtu vlastníka u Classic Invest mám nyní uvedenou celkovou hodnotu portfolia 1858 Kč a u Horizont investu mám konečný zůstatek 0,37 Kč.
Můžete mně někdo vysvětlit co to znamená? Pokud se fondy takto mizerně zhodnocují, tak to mám chuť vypovědět. Velmi prosím o rady a objasnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9403
3.6.13 15:22
@LauJak píše:
Ahoj, chci se zeptat - od 1.1.2012 mám uzavřené smlouvy - Conseq Horizont Invest a Conseq Classic Invest. Na každou smlouvu platím 500 Kč měsíčně.
Ve výpise z účtu vlastníka u Classic Invest mám nyní uvedenou celkovou hodnotu portfolia 1858 Kč a u Horizont investu mám konečný zůstatek 0,37 Kč.
Můžete mně někdo vysvětlit co to znamená? Pokud se fondy takto mizerně zhodnocují, tak to mám chuť vypovědět. Velmi prosím o rady a objasnění.

mám dojem, že ti neřekli, že se platí jakoby vstupní, aktivační částka, ted nevím kolik to je, jinak zhodnocení je pak dobré, ale asi né první rok, já už platím 6.rok a spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
3.6.13 16:11

@LauJak
ahoj, platí se aktivační poplatek. Aspoň mě to tak řekla finanční poradkyně a chtěla po mě nějakých 16.000! ale já jsem do toho nakonec nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
3.6.13 18:26

@ínid @mexxx

Děkuji za odpověď. Teď jsem se dívala do smlouvy a poplatky jsou opravdu z prvních vkladů - 3,5% (takže max. na obou do 4200 Kč), takže první rok a ničem a příští se uvidí. Doufám, že neprodělám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9403
3.6.13 18:39
@LauJak píše:
@ínid @mexxxDěkuji za odpověď. Teď jsem se dívala do smlouvy a poplatky jsou opravdu z prvních vkladů - 3,5% (takže max. na obou do 4200 Kč), takže první rok a ničem a příští se uvidí. Doufám, že neprodělám..

to asi zaručit nemůžu :P, ale vím, že u jedné smlouvy jsem si ten poplatek zaplatila(jsem měla dost peněz a bylo to kolem 5 tis) a druhé jsem na to nějak neměla, tak jsem musela čekat, ale přitom jsem ještě aktivační poplatek neměla zaplacený a už stejně invetsovali, což prý bylo dobrý(mi řekl bratr).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
4.6.13 11:35

@ínid
A jo, no u me asi neinvestovali nebo uplne minimalne:-( Pockam tento rok a uvidím. Skoda, ze výpisy posílají jenom jednou ročně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9403
4.6.13 13:55
@LauJak píše:
@ínid
A jo, no u me asi neinvestovali nebo uplne minimalne:-( Pockam tento rok a uvidím. Skoda, ze výpisy posílají jenom jednou ročně.

To myslím jde nastavit, mě chodí každý čtvrt rok nebo určitě půl rok, ale vím, že minimálně 2× do roka mi výpis přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
4.6.13 16:24

@ínid
Děkuji moc za info :kytka:
Tak jsem do Consequ psala mail jestli by mně neposílali výpisy častěji.. Tak uvidím jaká bude reakce.
Jinak u Classic Invest mám C-QUADRAT Strategii AMI (CZK) a u Horizont Investu mám Dynamické portfolio.
Tak doufám, že to nemám nastavené úplně na pytel.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
4.6.13 22:53
@LauJak píše:
@ínid
Děkuji moc za info :kytka:
Tak jsem do Consequ psala mail jestli by mně neposílali výpisy častěji.. Tak uvidím jaká bude reakce.
Jinak u Classic Invest mám C-QUADRAT Strategii AMI (CZK) https://www.conseq.cz/fund_detail.asp?… a u Horizont Investu mám Dynamické portfolio. https://www.conseq.cz/…formance.asp?…

Můžeš být v klidu, vložila jsem odkazy, kam se lze podívat na výkonnost Horizont invest za rok skoro 16%, menší výkonnost má C-Quadrat cca 3,8%, ale ten zase v době krize by neměl mít nějaký šílený propad, takže věřím, že tato investice byla dobrá volba :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
5.6.13 19:18
@Alenaxxxx píše:
Můžeš být v klidu, vložila jsem odkazy, kam se lze podívat na výkonnost Horizont invest za rok skoro 16%, menší výkonnost má C-Quadrat cca 3,8%, ale ten zase v době krize by neměl mít nějaký šílený propad, takže věřím, že tato investice byla dobrá volba :potlesk:

Jé, to jsi mě potěšila, to jsem hrozně ráda, že jsem neudělala nějakou pitomost.. Děkuji, jsi zlatá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nadros1
18.6.13 20:17

jfj

Zdravim, chci se prosim Vás zeptat, jestli když jste uzavírali smlouvu, jste taky davali číslo účtu a ofocenou občanku s napisem ze můžou kopii použít.

• Citovat
  • Upravit
532
18.6.13 21:14
@nadros1 píše:
Zdravim, chci se prosim Vás zeptat, jestli když jste uzavírali smlouvu, jste taky davali číslo účtu a ofocenou občanku s napisem ze můžou kopii použít.

Cislo uctu jsem dokladala urcite, ale jak to bylo s tou občankou si uz bohuzel nepamatuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat