Conseq - Horizont Invest

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
25.3.13 17:00

To s Váma nemá smysl, všichni kdo tady tvrdili pravdu, tak je v diskusi veřejně ukamenovala banda prodejců.
Na fotografii vidím u Alika na klíně synka, jsem na tom zhruba stejně a mám taktéž hypo.
Vrátím se na začátek, otázka je jasná, pokud Keny, Alík a xmerssy mají zájem o odpověď, jedině soukromě. Neshledanou, opatrujte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
25.3.13 17:13

Vždyť Vy vůbec nevíte, o čem píšete, tlacháte tu o směrnicích, licencích a kontrole ČNB a vidíte, TO PRÁVĚ VAŠE SPOL. E&S VŮBEC NEMÁ, NENÍ PROSTĚ NA TRHU V ČR VŮBEC LICENCOVÁNA, přeprodáváte fondy prostřednictvím licencované spol. Jung, DMS & Cie - proto ty dvojí poplatky!!! Nepíši o ničem „obecně“, vše o poplatcích E&S a také Jung, DMS & Cie - protože ty všechny musí klient prvně zaplatit, už bylo analyzováno a výsledky presentovány. Vždyť je celý mechanismus slušně popsán: http://www.investujeme.cz/…-na-izp/.Píši i o vlastních zkušenostech, dále o vyjádřeních dozorující ČNB a investičních společností do kterých jste se právě vy obchodníci E&S snažili neprávem obouvat!!! Nadřízení mi též nic na rozdíl od Vás do hlavy nepapouškují a mozek ničím nevyplachují, žádné totiž nemám, jsem již několik let naštěstí ve své vlastní společnosti. Patrně Vám uniká i v jaké struktuře pracujete..Poradenství „Jung“. Narozdíl od ostatních českých inv. společností do kterých se zde neprávem a hlavně patrně svojí neznalostí obouváte, máte skutečně u Vaší spol. zdvojené náklady, vybíráte více poplatků, než osatní společnosti, to mi prostě nevyvrátíte a ani raději nevyvracejte, raději si o tom sám něco nastudujte a nevěřte svým nadřízeným!!! NETLACHEJTE TU, PROSÍM, JIŽ TY VAŠE KRAVINY. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sympatak
25.3.13 17:39

Asi to nedokazi popsat lepe nez zde pan Michal, ktery si dal praci s pocitam TANKu =)

http://forum.mesec.cz/index.php?…

• Citovat
  • Upravit
30
25.3.13 17:51

Ano jistě, tam se přesně píše o zdvojeném poplatku - 55 000Kč na počátku za radu do kterých fondů investovat a pak ještě k tomu „běžné“ vstupní poplatky fondu investování snad může dát jen blázen…A možná ještě pak Vy…Prostě jeden poplatek je tam navíc, nebo myslíte, že ne??? Člověče, proberte se… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sympatak
25.3.13 18:13

Proboha clovece, to si to ani neumite docist?!

http://forum.mesec.cz/index.php?…

pokud to ani na druhy pokus nenajdete, tak ja vam to ve zkratce napisu zde.

TANK pro CONSEQ
horizont 10 let od 12,36%
horizont 20 let od 21,23%
horizont 30 let od 30,11%

TANK E&S
horizont 10 let 10,8%
horizont 20 let 4,5%
horizont 30 let Hadejte =) (napoveda, nebude to vic jak 4,5% ale co vim jiste, ze to nebude 30%!)

• Citovat
  • Upravit
30
25.3.13 18:50

Oficiální TANK pro investování E&S neexistuje - NEUMÍTE-LI ČÍST, je to přímo v diskuzi, odkud kopírujete. Ptám se, proč asi??? Vy ten zdvojený poplatek nepřiznáte a to ani u klientů, jedete jak kafemlejnek, pořád dokola a stále stejně. Tak srovnejte selským rozumem - budeme poptávat stejný fond prstřednictvím dvou spol. - ve vašem případě hned dvou najednou JUNG a E&S - např. Franklin T. E&S na počátku klient zaplatí „za radu“ 55 000Kč, dále vstupní poplatek tentokrát společnosti JUNG pod kterou jste registrován jako vázaný zástupce a to ve výši 2-5% + manažerský poplatek za obhospodařování fondu - ročně 0,5-2%, poslední dva poplatky hradí klient naprosto shodně u JUNG i např. Conseq společnosti, takže nám zde zbývá navíc 55 000Kč poplatek ve prospěch E&S a výrazný neprospěch klienta - no přece „za radu“, takže si sem kopírujte co chcete. Navíc lze volit mezi poplatky předpalcenými, splácenými z prvních vkladů a nebo splácenými s každým vkladem…To už si však dohledejte na strýčku „GOOGLU“. Důležité co z tohoto vyplývá, že váš poplatek navíc - 55 000Kč je předpalcený a nelze s ním již hnout a to ani v případě, že by klient chtěl od Vašich jistě jinak „skvělých a Vašimi dvěma společnostem JUNG a E&S poskytovaných a draze placených služeb“ vycouvat… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sympatak
25.3.13 19:08

Pane Charlie3,

preji vam hodne stesti do zivota ;).

Pro Vas ostatni jen znovu odkazu na forum na mesci, kde je vse jasne a je jen potreba si to precist cele a jen vytrhavat z kontextu jako nekteri prebornici.

• Citovat
  • Upravit
30
25.3.13 19:27

Proč nepřiznáte pane Chytrý, vlastně sorry Sympaťáku, co popisuji já i ofic. zdroje, že neexistují ofic. nákladové tabulky E&S / JUNG a to že si skutežně berete od klientů za úvodní radu 55000Kč?? TO PRÁVĚ VY JSTE CELÝ KONTEXT, VYTRŽENÝ… :mavam:
Končím s vámi, nemá to smysl, Vám ostatním se hluboce omlouvám, že jsme se tu chvíli snažili najít pravdu o E&S a JUNG s panem Chytrým (opět sorry - Sympaťákem)… a hyzdili Vám tu do té doby skvělé a poučné fórum věnované fondům životního cyklu. Jetš jednou, promiňte… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
25.3.13 20:39

@Charlie3, trochu z jiného soudku: měla jsem nedávno možnost seznámit se s WSM.
http://www.i-wsm.com/…x-robot.aspx
Při vkladu ekvivalentu od 650 USD garantují u těch méně agresivních strategií návratnost za 5 let +2% a slibují zajímavé výnosy. Dle zákona se ani nejedná o investici, ale o nákup licence softwaru na 5 let. Software obchoduje na forexu. Zní to všechno až moc dobře a tak mi červík pochybnosti hlodá, asi ta největší pochybnost je: Jaká je pravděpodobnost, že tu ta společnost za 5 let nebude a pak by byla ta garance k ničemu? Slyšel jsi něco o nich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sympatak
25.3.13 21:41
@Charlie3 píše:
Proč nepřiznáte pane Chytrý, vlastně sorry Sympaťáku, co popisuji já i ofic. zdroje, že neexistují ofic. nákladové tabulky E&S / JUNG a to že si skutežně berete od klientů za úvodní radu 55000Kč?? TO PRÁVĚ VY JSTE CELÝ KONTEXT, VYTRŽENÝ… :mavam:
Končím s vámi, nemá to smysl, Vám ostatním se hluboce omlouvám, že jsme se tu chvíli snažili najít pravdu o E&S a JUNG s panem Chytrým (opět sorry - Sympaťákem)… a hyzdili Vám tu do té doby skvělé a poučné fórum věnované fondům životního cyklu. Jetš jednou, promiňte… :oops:

Ach tak tedy dobra, znovu rozepisu ty poplatky. Ja zadny poplatek nezatajuji. Pokud chce nekdo investovat vice jak 4 000 mesicne, pak musi jednorazove zaplatit poplatek 14-ti nasobku mesicniho sporeni, maximalne vsak do velikosti 55 000, pres ni se jit neda. Jedine dalsi dva poplatky co zde jsou, jsou 3% z jednorazoveho vkladu a pokud se jedna o pravidelne sporeni, tak jsou to 3% do dluhopisovych fondu (tzn. kdyz poslete 1000, tak prijde 970) a do akciovych je to 5% (takze kdyz si posilate 1000, tak prijde 950). Tot vse.

PAAANI CHARLIE to je ale poplatku co? Za prevody do jineho fondu se nic neplati (u consequ ano), za zpetny odkup cenych papiru se take nic neplati (u consequ ano), vsechno co fond vydela je jen investora a spolecnost z toho nema ani korunu (u consequ to je cca 1,4% rocne. Prijde vam to malo? No kdyz tam date milion tak je to 200 000 za deset let za tento uzasny poplatek. Proto i bankam staci dat hypoteku za 3-4% a preplatite polovinu sumy za 25 let.) Kdyz vynecham platbu tak se vubec nic nedeje, nemam zadnou povinnost platit (a hadejte co? u consequ ano)… Takze pane charlie, to ze neexstuje TANK pro firmu JUNG ma jednoduche vysvetleni. Nikomu se nechce tvorit vzorec zahrnujici sporeni a jednorazovy poplatek za to (ktery je 14-ti nasobkem) Ale kdybyste si predtim precetl alespon celou 11. stranu v odkaze na mesci, tak tam to nekdo pro nas udelal a zjistil ze cim dele jste u consequ, tim vice penez vam berou a cim dele jste u jungu, tim mensi je ten prvotni poplatek.

22 milionu spokojenych klientu a 27 leta tradice mluvi za vse a to ze nekteri lide nedokazi zaplatit (nekteri ani pochopit) prvotni sumu, aby pak mohli dosahnout nesrovnatelne lepsich vysledku, to je jenom dobre, zas kazdy nemuze byt bohaty a proto jsem vdecny za to, ze lide jako vy existuji.

Znovu preji hodne stesti a mejte se tu pekne.

• Citovat
  • Upravit
30
25.3.13 21:49

Alenaxxxx, s podbnými záležitostmi jsem se snažil seznamovat dlouhá lét, nakonec, jak jsem popisoval během dneška několika šílencům tady, jsem se dal cestou osvědčené a desetiletími prověřené věci - pravidelným investováním do otevřených podílových fondů a to zauřitých užitých pravidel. Je to tu staletí amá to absolutně přesně zanalyzovanýn vývoj a veškerésouvztažnosti přoč že to tak či onak funguje či nefunguje. Vše ostatní je pouze spekulací. obchodování na Forexu, kacie, futures, obligace, deriváty - všechny tyto věci jsem vyzkoušel-je to jak sázka do loteri- vydělám / nevydělám, bude to tu i za pár let / nebude to tu za pár let. Mám nakupovat nebo mám prodávat…Spekulace, spekulace, spekulace. Oproti tomu udělám investici do OPF - Conseq - dynamick= portfolio jednomu ze svých klientů, 54 tis. vstupní poplatek, všichni namítají, že je to mnoho, chápu, neříám že je to zadarmo, stavebko má také vstupní poplatek - na 6 let, zde je to v tomto případě na dvacet, ale on ho má díky vzestupům trhu a výnosům za 1/2 roku nyní bez už jen 6000Kč zpět. pokud to jen taktopůjde, znamená to, že za další 1/2 rok je už cca 50tis. v plusu a pokud to půjde „jen“ takto dobře, za další rok pak i 100tis. na výnosech v plusu…
No není to kouzelné??? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
25.3.13 21:55

Píši vám celou dobu, že melete nesmysli, nerozumíte tomu, co sám děláte, máte v hlavě jen „vymyto“ od svých šéfů a tím s vámi končím, popisujete naprosto nesmyslné poplatky u Consequ, pak i to, že se musí pravidelně u Consequ platit, další hovadina, napiště si na Conseq, ty vás poženou s vašimi názory svinským krokem…No teď jste se opět projevil, přesně jak vás naučili vaši nadřízení „brainstrmers“…UŽ SI TU ČMÁREJTE, CO CHCETE, JE TO OPRAVDU UBOHÉ NAŘČENÍ… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
25.3.13 21:59
@Sympatak píše:
zas kazdy nemuze byt bohaty a proto jsem vdecny za to, ze lide jako vy existuji.

Pane Chytrý, až tedy zbohatnete, nezapomeňte na kousek ducha, protože mi co jsme bohatí na duchu na vaše pohádky dávno nevěříme… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sympatak
25.3.13 22:29

Chcete snad tvrdit, ze si conseq nebere penize z rocniho objemu?

• Citovat
  • Upravit
30
26.3.13 05:46

Pane Chytrý (sorry, zase jsem to spletl, Sympaťáku)vás už nebudu raději nazývat ani kolegou. Vůbec totiž nevíte, o čem vlastně píšete, nemystifikujte zde přítomné, kteří by se rádi o podobných věcech dozvěděli pravdu, bramboračkou kterou vám nadřízení nalili do hlavy, jděte se už někam raději zahrabat… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat