Copak to bude na UTZ...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12337
21.6.13 12:54

Ty jo, bez tebe bychom to nevedely…dik! :potlesk: @lleennttiillkkaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
21.6.13 19:34

@lleennttiillkkaa ježiši marja!!! Bez tebe bych to ty vole nevěděla!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
21.6.13 19:41
@lleennttiillkkaa píše:
Máš v podstatě jen 2 možnosti. Buď tam bude kluk a nebo holka…

Napiš nám ještě něco, o čem ještě nevíme a můžeme se pobavit. Kolik ti je let podle toho nicku lentilko?? :roll: Já si taky tipnu a mám teda 1 možnost, že jsi určitě zralá žena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
21.6.13 19:45
@Leila90 píše:
Napiš nám ještě něco, o čem ještě nevíme a můžeme se pobavit. Kolik ti je let podle toho nicku lentilko?? :roll: Já si taky tipnu a mám teda 1 možnost, že jsi určitě zralá žena.

Jednak nejsem vůl, takhle mi smí říkat jenom vyvolení. A nejsem ani lentilka Zralá? Od kolika let se to počítá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
21.6.13 19:49

To nema cenu…do diskuze vzdycky vpluje nejaka rypalena :lol: a ja si zrovna prala dinosaura…aaaach jo :zed: @Leila90

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
21.6.13 19:51

Tak já si dlooouuuuho myslela, že čekám kluka..všichni mi to tvrdili, pak mi jedna paní na ulici řekla, že budu mít holku, jen tak mimochodem :mrgreen:..nooo nevěřila jsem jí a ted mi doma spinká půlroční princezna ;)
ad. Lentilka…nedělej chytrou!! všimla jsem si Tě už v jiných diskuzích! ty a tvé rýpání nikoho nezajímá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
21.6.13 19:56

@Mikejla_a @dendule4 :D dinosaurus :):cert: musí tady být někdo chytrej, jinak by to emimino nefungovalo holky. Nerýpejme do ní, nejsme její vyvolení. Ale i tak, co já spořádám, jak to dokážu i mixovat to jídlo, tak si připadám jak čuně, že to není možný, takový chutě někdy.. Teď si dělám krupicovou kaši, před půl hodkou rohlík se salámem jsem měla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
21.6.13 20:06

Kočky troška humoru by vás nezabila.
Jinak nejsem nejchytřejší, ale vím, že podle tvaru pupku, chutí a podobně, pohlaví dítěte fakt nepoznám, že to je prostě jenom babská povídačka a rozhodně bych na to nespoléhala a nezakládala už miliontou diskuzi na tohle téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
21.6.13 20:10

Dekujeme za nazor :palec: @lleennttiillkkaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
21.6.13 20:25

@lleennttiillkkaa Kurde a co jsem psala v nadpisu? Že taky na to nevěřím, ale snad je to moje věc co si tam dám a záleží na druhých co tam napíšou, ale na tvůj názor jsem zrovna dvakrát nečekala madam. Tak, už jsi vypsaná, tak můžeš jít v klidu hajat, dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
21.6.13 20:25

@Mikejla_a Mě jebne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
21.6.13 21:31

@Leila90 Radši ti odepíšu do tvojí diskuze aby se zakladatelka nezlobila že ona tam něco řeší a mi jí tam drbeme :D. Jo mám taky pěknou divošku a jak už je větší tak už ten kopanec pěkně bolí od ní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
21.6.13 21:36

@Veveruska87 jj, je to divný tam rozebírat cizí věci :) asi by se mi to taky nelíbilo :lol: :lol: No ted jsem si položila otázku, co ve 30 tt? Jestli nebude kopat moc, až bolestivě, ale těším se na první kopanec. Čau mami!!! BUCH!! Tak jsem tady!!! BUCH! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
21.6.13 21:37

@Veveruska87 V sedm jsem dojela z koupáku a sedím tady pořád v plavkách :mrgreen: :mrgreen: jsem blázen na to emimino :-) stačí narazit na supr ženský a pokecat si :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
21.6.13 21:40

@Leila90 Jo taky jsem na emimino docela závislá :oops: :).Já už jsem skoro ve 30tt a už je to docela síla nechci si ani představit jak to bude ke konci 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí