Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lleennttiillkkaa ježiši marja!!! Bez tebe bych to ty vole nevěděla!!!
@lleennttiillkkaa píše:
Máš v podstatě jen 2 možnosti. Buď tam bude kluk a nebo holka…
Napiš nám ještě něco, o čem ještě nevíme a můžeme se pobavit. Kolik ti je let podle toho nicku lentilko??
Já si taky tipnu a mám teda 1 možnost, že jsi určitě zralá žena.
@Leila90 píše:
Napiš nám ještě něco, o čem ještě nevíme a můžeme se pobavit. Kolik ti je let podle toho nicku lentilko??Já si taky tipnu a mám teda 1 možnost, že jsi určitě zralá žena.
Jednak nejsem vůl, takhle mi smí říkat jenom vyvolení. A nejsem ani lentilka Zralá? Od kolika let se to počítá?
To nema cenu…do diskuze vzdycky vpluje nejaka rypalena
a ja si zrovna prala dinosaura…aaaach jo
@Leila90
Tak já si dlooouuuuho myslela, že čekám kluka..všichni mi to tvrdili, pak mi jedna paní na ulici řekla, že budu mít holku, jen tak mimochodem
..nooo nevěřila jsem jí a ted mi doma spinká půlroční princezna
…
ad. Lentilka…nedělej chytrou!! všimla jsem si Tě už v jiných diskuzích! ty a tvé rýpání nikoho nezajímá ![]()
@Mikejla_a @dendule4
dinosaurus ![]()
musí tady být někdo chytrej, jinak by to emimino nefungovalo holky. Nerýpejme do ní, nejsme její vyvolení. Ale i tak, co já spořádám, jak to dokážu i mixovat to jídlo, tak si připadám jak čuně, že to není možný, takový chutě někdy.. Teď si dělám krupicovou kaši, před půl hodkou rohlík se salámem jsem měla ![]()
Kočky troška humoru by vás nezabila.
Jinak nejsem nejchytřejší, ale vím, že podle tvaru pupku, chutí a podobně, pohlaví dítěte fakt nepoznám, že to je prostě jenom babská povídačka a rozhodně bych na to nespoléhala a nezakládala už miliontou diskuzi na tohle téma.
@lleennttiillkkaa Kurde a co jsem psala v nadpisu? Že taky na to nevěřím, ale snad je to moje věc co si tam dám a záleží na druhých co tam napíšou, ale na tvůj názor jsem zrovna dvakrát nečekala madam. Tak, už jsi vypsaná, tak můžeš jít v klidu hajat, dobrou noc
@Leila90 Radši ti odepíšu do tvojí diskuze aby se zakladatelka nezlobila že ona tam něco řeší a mi jí tam drbeme
. Jo mám taky pěknou divošku a jak už je větší tak už ten kopanec pěkně bolí od ní ![]()
@Veveruska87 jj, je to divný tam rozebírat cizí věci
asi by se mi to taky nelíbilo
No ted jsem si položila otázku, co ve 30 tt? Jestli nebude kopat moc, až bolestivě, ale těším se na první kopanec. Čau mami!!! BUCH!! Tak jsem tady!!! BUCH! ![]()
@Veveruska87 V sedm jsem dojela z koupáku a sedím tady pořád v plavkách
jsem blázen na to emimino
stačí narazit na supr ženský a pokecat si ![]()
@Leila90 Jo taky jsem na emimino docela závislá
.Já už jsem skoro ve 30tt a už je to docela síla nechci si ani představit jak to bude ke konci ![]()