Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj,
Mate nekdo zkusenost s programem „ploche brisko za 8 tydnu“ od CoreYoga? Jedna se o online cviceni na diastazu, program stoji necele 2tisice. Zajimalo by me jak dlouho denne se cvici, jestli je kazdy den sestava stejna a jake jsou vysledky a jakekoliv dalsi recenze k tomu mate:)
Dekuji
S dovolením se přidám. Já už několik let rozmýšlím jestli CoreYoga, Mamacore nebo Iva Fiš. Nemůžu se rozhodnout…
@anahry píše:
S dovolením se přidám. Já už několik let rozmýšlím jestli CoreYoga, Mamacore nebo Iva Fiš. Nemůžu se rozhodnout…
Co se tyce toho mamacore tak ja to cvicila po prvnim diteti, vysledky byly opravdu znat ale vubec me to nebavilo - na kazdy tyden sada cviku, cely tyden cvicis to same, potom dalsi tyden se to obmeni nebo u nekterych cviku zvysi narocnost.. prave proto bych chtela nejake recenze na CoreYoga protoze tam to na me pusobilo, ze bude kazdy den sestava alespon trosku jina…
Od Vánoc se dívám na tyhle stránky, mám v košíku knihu na diastázu a ty cvičící kartičky.
Holky tady doporučovaly ještě to mamcore, ale to se mi úplně nelíbí… Neporadím, uvažuju taky 🤷
Jinak když se podíváš na ty balóny co Anička prodává a na nějaký fyzio e-shop, tak rozdíl v těch cenách je znatelný. Otázka jak to bude kvalitou zpracování.
Ty výukové materiály vypadají zpracované moc pěkné.
Za sebe vam holky muzu doporucit poporodni program od Fyziofit mama
po prvnim porodu jsem cvicila mamacore, jenze jsem umirala nudou a nedokazala uz poslouchat to jejich vykecavani, takze jsem si po druhem porodu udelala radost programem od Sabiny a je skvely, nebe a dudy v porovnani s mamacore
kazde video ma cca 35 min, prvni polovina je prave zdravotni cviceni na core a panevni dno a druha polovina je pak klasicky workout, strida se spodni cast tela, horni a kardio
Mam mamacore. Souhlasim, ze je to nuda, ale po prvnim porodu mi to pomohlo. Po druhem jsem se jeste poradne nedokopala, ale cvicim jen par cviku behem dne, kdyz je prilezitost.
Cvicila jsem jeste Fit pohyb - Tereza Fox a oproti tomu je mamacore lunapark.
Ve skupine nektere holky chvalily. Ja bohuzel nevydrzela to uspavani hadu… eh teda vykecavani pred kazdym cvikem. ![]()
@Marmarram píše:
Jinak když se podíváš na ty balóny co Anička prodává a na nějaký fyzio e-shop, tak rozdíl v těch cenách je znatelný. Otázka jak to bude kvalitou zpracování.
Ty výukové materiály vypadají zpracované moc pěkné.
Ja jsem na ni narazila prave pres ten eshop, syn si pral na vanoce pruhovanou podlozku na jogu a na coreyoga eshopu takovou meli, vzala jsem to v sade s kartickami (pevny stred tela pro deti)diskama a balonem - vse moc hezky zpracovane ale ta cena fakt prepalena a treba ten overball je kvalitou stejny jak kterykoliv jiny co koupis ve sportisimu…
@Luminance píše:
Za sebe vam holky muzu doporucit poporodni program od Fyziofit mamapo prvnim porodu jsem cvicila mamacore, jenze jsem umirala nudou a nedokazala uz poslouchat to jejich vykecavani, takze jsem si po druhem porodu udelala radost programem od Sabiny a je skvely, nebe a dudy v porovnani s mamacore
kazde video ma cca 35 min, prvni polovina je prave zdravotni cviceni na core a panevni dno a druha polovina je pak klasicky workout, strida se spodni cast tela, horni a kardio [/citace
Tech 35 minut je na me dlouhych - ja kazdy den vyrazim na cca pulhodky rychlochuzi s kocarkem, pak se protahnu a chtela bych k tomu pridat nejake to cviceni na stred tela/diastazu ale tak max na 15-20minut…
@malákráličice píše:
Mam mamacore. Souhlasim, ze je to nuda, ale po prvnim porodu mi to pomohlo. Po druhem jsem se jeste poradne nedokopala, ale cvicim jen par cviku behem dne, kdyz je prilezitost.
Cvicila jsem jeste Fit pohyb - Tereza Fox a oproti tomu je mamacore lunapark.Ve skupine nektere holky chvalily. Ja bohuzel nevydrzela to uspavani hadu… eh teda vykecavani pred kazdym cvikem.
No ono asi najit mezi temi fyzio cvicenimi neco „zabavneho“ bude orisek, precejen kdyz jsem chodila k fyzioterapeutce tak to taky bylo takove staticke a nudne…
Na youtube jsem od Anicky cvicila jednu sestavu, byla celkem dobra jen mi hodne vadilo ze ve videu nebyl slovni komentar ke cviceni - hrala hudba a naspod byly titulky s tim, co mas delat a porad koukat na televizi jestli se uz nahodou necvici zase jiny cvik pro me bylo nesikovne
@katkame mas pravdu, nuda to bude vzdycky, ale u te Terezy Fox je to fakt extrem.
@katkame díky, takže se mi to zúžilo na varianty, že balóny koupím na nějakém běžném eshopu. A u Aničky asi teda ty karty a knihu o diastáze. A pak asi buď její cvičební online program. Nahore je doporučení na fyziofit mama na Instagramu. Rychle jsem koukla na její profil a tak se mi hodně líbila. Večer se podívám líp a asi se budu rozhodovat mezi těmi dvěma.
Já mám doma knihu Aničky o diastáze. Protože pořád hledám návod, jak sama se sebou vyběhnout a donutit se cvičit. Zcela upřímně, knížka je pro mě plná zbytečného balastu a cvičit podle ní absolutně nelze. ALE!!! Je více méně určena pro ženy po porodu a to já už dlouho nejsem, tudíž asi nemůžu objektivně hodnotit. Čekala jsem návod, jak začít s CoreYogou, ale pak jsem pochopila, že video nebo osobní lekce jsou nezbytné..
@anahry díky za názory a ty cvičící karty máš? Nebo jen tu knihu? Já jsem se právě chtěla ze začátku online programu vyhnout, ale asi nebude zbytí, no…
@anahry píše:
Já mám doma knihu Aničky o diastáze. Protože pořád hledám návod, jak sama se sebou vyběhnout a donutit se cvičit. Zcela upřímně, knížka je pro mě plná zbytečného balastu a cvičit podle ní absolutně nelze. ALE!!! Je více méně určena pro ženy po porodu a to já už dlouho nejsem, tudíž asi nemůžu objektivně hodnotit. Čekala jsem návod, jak začít s CoreYogou, ale pak jsem pochopila, že video nebo osobní lekce jsou nezbytné..
No ja se obavam aby to nebylo za hodne penez malo muziky… karticky ani knihu kupavat neplanuji, predem vim ze by to byly vyhozene penize protoze bych podle toho necvicila. Online kurz je celkem drahy ale fyziofit mama je jeste drazsi…