Jednoduchý a kvalitní make up

Anonymní
5.2.24 12:13

Jednoduchý a kvalitní make up

Dobrý den,

máte typ na kvalitní a jednoduché líčení? Stačí mi make up a co pod to, aby to vypadalo pěkně. Mám smíšenou pleť a potřebuji občas zamaskovat nějake nedokonalosti.

Klidně i dražší produkty, ale hlavně aby to za ty peníze stálo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12617
5.2.24 12:31

Make up používám Estée Lauder, jsem spokojená už pár let. Nedávno jsem měla i od Dioru a ten byl taky pecka. :palec: Já mám problém, že mi běžný drogérkový makeupy jdou do oranžova, tyhle dva uvedené ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ounou
5.2.24 13:05

Dior dělá výborné make-upy. Já mám tedy suchý typ pokožky, tak používám Forever skin glow, ale nepochybuju, že i Forever skin (matující) bude skvělý.

Před tím jsem měla Capture Totale Super Potent Serum Foundation (Dior) a taky byl skvělý.

• Citovat
  • Upravit
41285
5.2.24 13:06
@Ounou píše:
Dior dělá výborné make-upy. Já mám tedy suchý typ pokožky, tak používám Forever skin glow, ale nepochybuju, že i Forever skin (matující) bude skvělý.Před tím jsem měla Capture Totale Super Potent Serum Foundation (Dior) a taky byl skvělý.

a to je taky klasický makeup nebo je podkladová báze pod něj? kryje trochu? díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41285
5.2.24 13:07
@bjetuschka píše:
Make up používám Estée Lauder, jsem spokojená už pár let. Nedávno jsem měla i od Dioru a ten byl taky pecka. :palec: Já mám problém, že mi běžný drogérkový makeupy jdou do oranžova, tyhle dva uvedené ne.

myslíš jejich Double wear? ten mi děsně lezl do vrásek a jako by je zvýrazňoval. Dior je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
5.2.24 13:57

Já používám make-up Dior Forever, je matující. Pod to dávám podkladovou bázi Dior Forever Velvet Veil a na větší nedokonalosti a pod oči používám Dior Forever Skin Correct. Mám mastnou T zónu a během dne je potřeba trochu odsát čelo. Jinak Dior mi sedí ze všeho nejvíc, nevytváří masku, neoxiduje do oranžova a působí opravdu přirozeně. Od této značky používám i tvářenky a rtěnky. Jediné, co mi moc nevyhovuje a znovu už nekoupím je konturka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
5.2.24 14:13

Tak to je ale hlavně o tvých schopnostech a správném odstínu. :nevim: Za mě ty provařené značky (Esteé Lauder, Dior - ten mě mega zklamal, všichni o něm básnili…, Giorgio Armani) vypadají dobře jen na holkách do 25, a pak od 45+ (protože sice dokonalé krytí, ale děsně zestařuje - a to teda radši s nezcela dokonalou pletí, než vypadat na 50).

Takže já spíš strkám prachy do péče, abych mohla chodit bez…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
5.2.24 15:16

Dříve jsem používala třeba od Catrice make up a s tím jsem byla spokojená. Pak jsem dostala hroznou vyrážku do obličeje, rok se s tím léčila a od té doby se vlastně nemaluju. Jediné ci si na pleť dávám je maximálně korektor a trochu pudru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
5.2.24 16:04

Mě se na smíšenou pleť nejlíp osvědčilo zamatlat beďary a podobně konektorem, a potom nanést makeup jen na sjednocení, takže žádný extra krycí, ale spíš jen BB krém. Mě vyhovuje třeba ten svetly od Biotherm. Je úplně neviditelný, ale na pleti udělá takový přirozený efekt. Jakmile jsem zkoušela nějaký víc krycí, udělal na obličeji masku a zalezl.do vrásek :mrgreen: ale je to i o precizností a času, který do toho člověk hodlá dát. Ségra používá ten výše zmíněný Dior a nechce žádný jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
5.2.24 17:50

Moje oblíbené, používám roky…Make up - Dior Forever top, Lancome také výborný. Oční stíny - Urban Decay, paletka Naked. Tvářenky - Zoeva.

Máte někdo tip na kvalitní řasenku? Mám dlouhé řasy a věcně řeším obtisky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ounou
5.2.24 20:30

@Keyllah Sérum, ale používá se jako make-up. Krytí bych řekla nižší-střední. Je super na sjednocení, ale i nedostatky a nedělá masku.

• Citovat
  • Upravit
607
5.2.24 20:39

Moje top je Double Wear od Estee Lauder, na zralejsi plet jsou vyborne Sisley :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41285
6.2.24 05:44
@Ounou píše:
@Keyllah Sérum, ale používá se jako make-up. Krytí bych řekla nižší-střední. Je super na sjednocení, ale i nedostatky a nedělá masku.

skvělé, dík za tip, zrovna o něm uvažuju :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.24 09:56

@bloklimiucet Klidně si ráda počtu i rady na péči o pleť. Investovala jsem do Mary Kay, chvili pupínky nebyly a pp delším používání už zase jsou. Ja se bojím, že pupínky mám kvůli hormonům a ne špatné péči o pleť…

• Citovat
  • Upravit
607
6.2.24 11:52
@Anonymní píše:
@bloklimiucet Klidně si ráda počtu i rady na péči o pleť. Investovala jsem do Mary Kay, chvili pupínky nebyly a pp delším používání už zase jsou. Ja se bojím, že pupínky mám kvůli hormonům a ne špatné péči o pleť…

Tak s MK nemam vubec zadnou zkusenost, ale ja cca v 25 mela strasny hormonalni akne (pritom v puberte vubec nic, ani pupinek!) a velmi mi pomohla kosmetika Biologique Recherche, od te doby na ni nedam dopustit 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková