Covid, ale negativní test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41500
2.2.21 22:02
@Anonymní píše:
@Keyllah Antigenni test se může udělat až 5 dní po negativním PCR. Takže ani tudy cesta nevede.

Aha, blbý. Tak to neporadím. Stejně budeš muset za 5 dní na další testy a pokud budeš pozitivní nebo negativní, tak stejně máš dalších 10 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
2.2.21 22:04
@Keyllah píše:
Celkem bude, pokud je budu mít, tak pokud se nepletu, nemusím do karantény a já bych ráda občas do práce :-))

bohužel

karantena neplatí pouze pro pozitivně testované na covid 90 dnů po jejich pozitivním PCR testu

takto je to stanoveno, bohužel, na žádnou jinou situaci se výjimka z karanteny a nutnosti dalšího testování nevztahuje

že blbákov? ooo to ano, to souhlasím, nicméně…takto to v tuto chvíli platí

:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61144
2.2.21 22:05
@Anonymní píše:
@Janli Právě jsem dnes volala té doktorce a ona mi řekla, že opakovat test můžu až po 5 dnech. Já jsem nezaměstnaná, hledám si práci, takže mě to docela blokuje.Horečku jsme měli jen asi 2 dny každý, teď už je nám lépe. Větší problémy mám paradoxně já, s tím dýcháním, ale také je to už lepší.

v čem tě to blokuje? evidentně si nemocná, ikdyby to covid nebyl, tak bys snad stejně nebehala po pohovorech, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
2.2.21 22:05
@Keyllah píše:
Celkem bude, pokud je budu mít, tak pokud se nepletu, nemusím do karantény a já bych ráda občas do práce :-))

to by Ti musela schválit hygiena a ta to - pokud vím- nedělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41500
2.2.21 22:07
@Borrealis píše:
bohužel

karantena neplatí pouze pro pozitivně testované na covid 90 dnů po jejich pozitivním PCR testu

takto je to stanoveno, bohužel, na žádnou jinou situaci se výjimka z karanteny a nutnosti dalšího testování nevztahuje

že blbákov? ooo to ano, to souhlasím, nicméně…takto to v tuto chvíli platí

fakt? teda, ne že bych ti nevěřila, ale kolegové z vedlejšího pracoviště nemuseli do karantény, když se prokázali tímhle testem na protilátky :think:
Já už tady nerozumím ničemu -) dcerka byla se spolužáky na testech v ten stejný den, výsledky všichni druhý den a hygiena jí vypočítala karanténu o den jinak, než ostatním. Nechápu, nerozumím, ale dohadovat se nebudu, ale je to fakt blbákov :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.21 22:08

Těch 90 dní ochranné lhůty, kdy člověk nemusí do karantény, to bych právě taky brala, pokud jsem skutečně pozitivní. Ale bydlíme s přítelem v 1kk, takže moc nevěřím, že pozitivní nejsem.

Máte tip na nějaké spolehlivé odběrné místo v Praze? Já byla někde ve Vyšetřimě. cz, v Horních Měcholupech, protože tam mají neustále volno…

• Citovat
  • Upravit
41500
2.2.21 22:09
@cell píše:

kolegové z vedlejšího pracoviště to tak měli, tak zkusím zjistit jestli jako určité složky státu, máme tuto možnost…dík za tip. Zjistím si ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
2.2.21 22:09
@Anonymní píše:
Hezký večer. V pondělí jsem byla s přítelem, se kterým spolu bydlíme na PCR testu na Covid. Já mám příznaky už od čtvrtka - bolest hlavy, bolest zad, horečka skoro 39, lehký kašel, bolest očí, problémy s dýcháním - a jsem prosím prý negativní. Přítel má od neděle, tzn. o 4 dny později, teplotu 38 a kašel - a je pozitivní. Jak je tohle vůbec možné? Může se vůbec PCR test mýlit? Volala jsem doktorce a prý když mi vyšlo, že jsem negativní, tak jsem negativní a na další test mám jít za 5 dní, aby se ukázalo, jestli to od něj chytím nebo ne. Ale já jsem přece nemocná o 4 dny déle než on. :think: Co si o tom myslíte?

zakladatelko, PCR test se občas mýlí, není na stopro přesný

šla jste dost brzy, osobně mám x zkušeností kdy zkraje příznaků ani pcr pozitivně nevyšlo

covid to s velmi, velmi vysokou pravděpoboností je, protože to máte i doma, chřipka se u nás nyní prakticky nevyskytuje, je to anomálie, způsobená opatřeními, i rouškami a vším, nešíří se, není detekována

je to tak i v jiných zemích, poprvé vůbec od začátku sběru dat

Situace v ČR ve 3. KT
Závěr. Z běžných virových původců akutních respiračních infekcí jsou nadále detekovány pouze rhinoviry.

zakladatelko, chovejte se obezřetně, budte prosím doma a nešiřte to dále, to je to nejlepší co se dá nyní udělat

ano, dost lidí nakažených covidem nevyjde v žádném testu pozitivně, nebo vyjde…až v tom posledním v řadě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.21 22:11
@a12 píše:
v čem tě to blokuje? evidentně si nemocná, ikdyby to covid nebyl, tak bys snad stejně nebehala po pohovorech, ne?

Předpokládám, že by mi stačila ta 10denní karanténa na úplné uzdravení.

• Citovat
  • Upravit
9022
2.2.21 22:13
@Keyllah píše:
kolegové z vedlejšího pracoviště to tak měli, tak zkusím zjistit jestli jako určité složky státu, máme tuto možnost…dík za tip. Zjistím si ;)

zkus probrat s opravdickým hygienikem (pokud takového seženeš), s brigádníky v call centrech tohle nemá cenu řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
2.2.21 22:14
@cell píše:

taky nevím o tom že by to dělala

ale jasně, když jde o nějaké spešl složky, to věřím že by to hygiena i vyjímečně schválit někomu mohla…a bylo by to v souladě se zdravým rozumem, zatím však nevídám že by se to dělo

:think:

naopak, došel mi pán s úplně rozedraným nosem…pán měl koronu v říjnu i s manželkou oba pozit test covid, byl poctivě doma vyležel to atd

dělá v běžným kanclu někde v korporátu, a zaměstnavatel je od toho října všechny pravidelně se nutí každý týden testovat…jakýmisi pošahanými antigeny…platí to zaměstnavatel :roll:

a tak má pán rozedranej noc a testuje se naprosto zbytečně…pravda, ze státních peněz to nejde, nicméně…kktina, chudák, nevzepře se, je rád že má práci a tak drží hubu a krok

hrozný, vobčas hrozný na to koukat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41500
2.2.21 22:14
@cell píše:
zkus probrat s opravdickým hygienikem (pokud takového seženeš), s brigádníky v call centrech tohle nemá cenu řešit…

máš recht, no, nic jiného mi stejně nezbyde. Po třech karanténách, už toho začínám mít plné kecky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
2.2.21 22:15

@Borrealis : a to kvalita těch antigenů je taková… ehm… mmch, Ty testuješ? já ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
2.2.21 22:17
@Anonymní píše:
Hezký večer. V pondělí jsem byla s přítelem, se kterým spolu bydlíme na PCR testu na Covid. Já mám příznaky už od čtvrtka - bolest hlavy, bolest zad, horečka skoro 39, lehký kašel, bolest očí, problémy s dýcháním - a jsem prosím prý negativní. Přítel má od neděle, tzn. o 4 dny později, teplotu 38 a kašel - a je pozitivní. Co si o tom myslíte?

no jo, hezky jste vypsala všechny příznaky, bude to tam, navíc bolest očí, problémy s dýcháním…je to covid, žel

hlavně prosím nelítejte po pohovorech, určitě bejt doma, i si to klidně prodloužit, pohovory budou, přece byste nechtěla někoho z nich tam přivést do špitálu na kyslík že jo

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65414
2.2.21 22:18
@Keyllah píše:

Protilatky ti ale hygiena asi neuzna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+